Παρακαλώ περιμένετε

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ & ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ & ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ

Δεξιωση γαμου στην αυλη του σπιτιού σας ή του εξοχικού; Το σημαντικό βήμα για να ξεκινήσετε την προετοιμασία για κάθε γάμο είναι να επιλέξετε χώρο γάμου. Με τους γάμους να αναβάλλονται και τους μικρούς γάμους στη μόδα, τα ζευγάρια σε όλη τη χώρα επιλέγουν μια πιο οικεία γιορτή, μια πολιτική ένωση με μια οικεία γιορτή στο σπίτι.

Η φιλοξενία του γάμου σας στο σπίτι μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μειώσετε το κόστος σας, να διατηρήσετε τα πάντα πλήρως προσαρμόσιμα και να δημιουργήσετε ακόμα πιο εκπληκτικές αναμνήσεις σε έναν χώρο που ήδη αγαπάτε. Ωστόσο, ακόμη και ο πιο σεμνός γάμος στο σπίτι απαιτεί μια κυρίως υπεύθυνη προσέγγιση από τους νέους. Όσο μεγάλος κι αν είναι, οι μελλοντικοί σύζυγοι δεν πρέπει να ξεχνούν χιλιάδες μικρά πράγματα και να λαμβάνουν υπόψη τους όλα τα πιο ουσιαστικά πράγματα.

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ - 15 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ.

Εδώ είναι όλες οι ιδέες και οι συμβουλες που προτιμάτε για να δημιουργήσετε την καλύτερη μέρα των ονείρων σας στον δικό σας χώρο. Ας ξεκινήσουμε!

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ - ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ.

1.Ορίστε έναν προϋπολογισμό και προσδιορίστε πώς θα κατανεμηθούν τα κόστη.

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να μειώσετε το κόστος σας για οποιοδήποτε γάμο, όταν σχεδιάζετε πώς να μοιράσετε πρώτα το κόστος σας. Το πραγματικό κόστος στο γάμο μπορεί να είναι περισσότερο το σχέδιό σας, αλλά δεν θα είναι πολύ έξω από τον έλεγχό σας. Το ίδιο και η φιλοξενία γάμου στο σπίτι.

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ

2. Η λίστα των καλεσμένων θα πρέπει να είναι περιορισμένη.

Μπορεί να έχετε μια μεγάλη λίστα με άτομα που προτιμάτε να μοιραστείτε τη γλυκύτητα του γάμου σας πριν. Ωστόσο, εάν ο χώρος του γάμου είναι στο σπίτι, μην πιέζεστε να στριμώξετε τόσους πολλούς ανθρώπους διότι στο τέλος θα γίνει άβολο, λαμβάνοντας υπόψη την εσωτερική και εξωτερική χωρητικότητα, και η ομορφιά αυτού του τύπου ημέρας είναι η οικειότητα.

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ

Μια φιλική συμβουλή: παρόλο που η λίστα καλεσμένων δεν είναι μεγάλη, παρακαλούμε ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΑΣ για ένα ποτό. Καθώς το σπίτι σας δεν είναι χώρος με την παραδοσιακή έννοια, και είναι ευγενικό να ενημερώσετε όσους μένουν κοντά στον γάμο σας στο σπίτι. Οι περισσότεροι άνθρωποι που είναι καλεσμένοι σε έναν γάμο δεν παραπονιούνται για επιπλέον θόρυβο επειδή είναι βυθισμένοι σε αυτόν. Καλέστε λοιπόν τους γείτονες!

3. Επιλεξτε την ημερομηνία του γάμου και το θέμα του γάμου.

Μπορεί να προτιμάτε έναν γάμο στην παραλία, ή και στο νήσι κ.λπ. Όταν ο γάμος φιλοξενείται στο σπίτι, μπορείτε ακόμα να διαλέξετε το στυλ του γάμου σας με διάφορες ιδέες διακόσμησης. Απλά αποκτήστε αυτό που αγαπάτε!

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ - ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ.

4. Διαλέξτε προσκλητήρια.

Αφού επιβεβαιώσετε το στυλ του γάμου σας, μπορείτε να παραγγείλετε τα προσκλητήρια γάμου 4-6 μήνες πριν από την ημέρα του γάμου σας. Θυμηθείτε να στείλετε τα προσκλητήρια γάμου τουλάχιστον 2 μήνες πριν από το γάμο σας.

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ

5. Ζητήστε βοήθεια για την διοργάνωση της δεξίωσης στην αυλή του σπιτιού.

Οι χώροι συνοδεύονται συχνά από έναν διοργανωτή γάμου για να συντονίσει τα πάντα για εσάς. Επομένως, θα πρέπει να φροντίσετε να τα προετοιμάσετε εκ των προτέρων όταν κάνετε γάμο στο σπίτι.

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ

Δεδομένου ότι ο γάμος στο σπίτι της νύφης γίνεται τις περισσότερες φορές σε στενό κύκλο φίλων και συγγενών. Συνήθως, ο οικοδεσπότης διορίζεται από τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι φίλος του γαμπρού και συνήθως τον βοηθά η κολλήτη της νύφης.

Αλλά μπορεί να είναι χρήσιμο να ζητήσετε από κάποιον που δεν έχει ήδη καθήκοντα να εκτελέσει αλλού. Προσπαθήστε να βρείτε κάποιον που έχει δουλέψει σε γάμους στο παρελθόν, καθώς θα ξέρει πώς να σκέφτεται πράγματα που διαφορετικά μπορεί να το χάσετε, όπως η ανάγκη για γεννήτρια για την τροφοδοσία της εκδήλωσής σας ή χώρο για τροφοδοτικά για την προετοιμασία του γεύματος όλων. .

6. Ιδεες για την διακόσμηση του γαμου ή της αυλης του σπιτιου.

Ταυτόχρονα, ο σχεδιασμός μιας ιδιωτικής κατοικίας διαφέρει από τη διακόσμηση ενός διαμερίσματος, όχι μόνο λόγω των ιδιαιτεροτήτων του επιλεγμένου χώρου για τη δεξιωση αλλά και παραδοσιακά.

Γενικά, οι αποδεκτές παραδόσεις θα σας πουν γρήγορα πώς να διακοσμήσετε ένα σπίτι για έναν γάμο:

  1. Η πύλη και οι πύλες του σπιτιού της νύφης, που συνήθως γίνεται το γαμήλιο γλέντι μετά το τελετουργικό του γάμου, είναι κομψά διακοσμημένα. Σε ορισμένες περιοχές, συνηθίζεται να χρησιμοποιούνται κλαδιά φυτών και κορδέλες για αυτούς τους σκοπούς. Αλλά σήμερα, οι συνθέσεις με μπαλόνια προτιμώνται όλο και περισσότερο.
  2. Στην πόρτα του σπιτιού τοποθετείται κατάλληλη ταμπέλα καλωσορίσματος για τους επισκέπτες.
  3. Το ίδιο το σπίτι είναι διακοσμημένο στο εσωτερικό σύμφωνα με το γούστο και το επιλεγμένο στυλ. Ταυτόχρονα, δίνουν μεγάλη σημασία στην κουρτίνα, τα μπαλόνια και τα φρέσκα λουλούδια.
  4. Επιφάνειες όπως τραπέζια και καρέκλες είναι ντραπέ. Στα παράθυρα, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε μακριές κουρτίνες στο πάτωμα. Ταυτόχρονα, είναι προτιμότερο να το διατηρείτε σε απαλά και ανοιχτά χρώματα. Ως εκ τούτου, οι κουρτίνες, τα τραπεζομάντηλα και τα καλύμματα καρέκλας κατασκευάζονται συχνά κατά παραγγελία για εορταστική διακόσμηση σπιτιού.
  5. Όταν αποφασίζετε πώς να διακοσμήσετε ένα τραπέζι για έναν γάμο στο σπίτι, σε αυτήν την περίπτωση, συνήθως χρησιμοποιούνται μικρές συνθέσεις από φυσικά ή τεχνητά λουλούδια. Τοποθετούνται σε τραπέζια ανάμεσα σε πιάτα και εξαιρετικές ρυθμίσεις.

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ

Και εδώ, για να δημιουργηθεί η απαραίτητη αρμονία στην κατάσταση, θα πρέπει να καθοδηγείται από τους γενικούς κανόνες:

  • Επιλέξτε ένα θέμα για τη διακόσμηση του γάμου, το οποίο μπορεί να εκδηλωθεί στη γιορτή, τη διακόσμηση ή ίσως σε έναν συνδυασμό χρωμάτων.
  • Μη διστάσετε να συνδυάσετε τα παραδοσιακά είδη κοσμημάτων με τις σύγχρονες τάσεις.
  • Μην φοβάστε να δείξετε την ατομικότητά σας.

7. Δεξιωση γαμου στην αυλη - Λάβετε υπόψη τον καιρό.

Εάν ο καιρός το επιτρέπει, τότε οι νεόνυμφοι συχνά γιορτάζουν έναν γάμο στην αυλή ή στο πάρκο. Και εδώ, υπάρχουν απαιτήσεις για τη διακόσμηση. Η διακόσμηση του γάμου, σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να προσαρμοστεί στο κλίμα και τις καιρικές συνθήκες. Ως εκ τούτου, για διακοσμήσεις και δώρα, οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ακόμη και ομπρέλες από τον ήλιο ή τη βροχή. Θέλετε ένα εφεδρικό σχέδιο σε περίπτωση βροχής ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΕΝΤΕΣ.

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ - ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ.

8. Φτιάξετε μια γωνιά για το ζευγάρι.

Δημιουργήστε κάτι μοναδικό για σας αλλά επίσης κάτι που να θυμίζει ότι η αυλή σας είναι ξεχωριστή.

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ

9. To φαγητό και το ποτό.

Γενικά, είναι η μεγάλη ποικιλία από σνακ και λιχουδιές που κάνει το γαμήλιο τραπέζι πραγματικά μοναδικό. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να φροντίσετε το φαγητο σε κάθε περίπτωση. Αλλά για να εξοικονομήσετε έναν προϋπολογισμό, θα χρειαστείτε μια σοβαρή προσέγγιση για τη σύνταξη ενός ποικίλου μενού. Όταν αποφασίζετε τι να μαγειρέψετε για έναν γάμο στο σπίτι, θα πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη:

  • Συνηθισμένα πιάτα που είναι γνωστά σε όλους τους καλεσμένους και που σίγουρα θα τους αρέσουν.
  • Ελληνική κουζίνα, σχεδιασμένη για όλους τους επισκέπτες ή για τους περισσότερους επισκέπτες.
  • Και επίσης το παραδοσιακό μενού γάμου για αυτά τα μέρη.

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ

Εδώ είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη τον προϋπολογισμό για τη δεξιωση, τον ακριβή αριθμό των προσκεκλημένων και τα χαρακτηριστικά υγείας των καλεσμένων. Σε τελική ανάλυση, εάν υπάρχουν άτομα με αλλεργίες ή άτομα με σοβαρές ασθένειες μεταξύ των συγγενών, θα πρέπει να έχουν ένα εντελώς διαφορετικό μενού ή μια επιλογή μεταξύ των παρουσιαζόμενων πιάτων.

10. Η διασκέδαση και ο χορός.

Λοιπόν, τα τραπέζια γεμίζουν από κεράσματα, η διακόσμηση σε επίπεδο, η γιορτινή διάθεση στην κορυφή... Τι άλλο όμως χρειάζονται οι καλεσμένοι; Φυσικά, ένα καλό μέρος για χορό. Και πρέπει να φροντίσετε εκ των προτέρων για την προετοιμασία τους.

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ

Εγκαταστήστε μια μοναδική πίστα χορού σε ξεχωριστό μέρος. Μπορείτε να το νοικιάσετε ή να προσλάβετε μια ομάδα ξυλουργών για την κατασκευή του. Επίσης, ένας εύλογα προσβάσιμος χώρος, με πλακάκια ή καλυμμένο με μπετόν, είναι κατάλληλος για την πίστα.

11. Χώρος στάθμευσης και άλλα.

Ένας γάμος απαιτεί περισσότερα από τα πάντα στο σπίτι σας, ιδιαίτερα πάρκινγκ, ρεύμα, φωτισμό και τουαλέτες. Τακτοποιήστε ένα χώρο στάθμευσης μπροστά από την τοποθεσία για τα αυτοκίνητα των επισκεπτών ή νοικιάστε ένα χώρο στάθμευσης κοντά στο σπίτι.

12. Καντε πιο άνετο το σπίτι σας.

Η ευεξία, η υγεία και η διάθεση κάθε καλεσμένου στο γάμο εξαρτάται από τη θερμοκρασία και την υγρασία του δωματίου. Συχνά δεν υπάρχουν αρκετά εργαλεία και εξοπλισμός HVAC που βοηθούν στη ρύθμιση του μικροκλίματος σε ένα διαμέρισμα ή σε ένα σπίτι, επομένως αναγκαζόμαστε να αναζητήσουμε άλλες επιλογές, συσκευές και συσκευές που μπορούν να κάνουν τον αέρα πιο δροσερό, ζεστό, στεγνό, πιο υγρό ή πιο καθαρο. Όλες οι συσκευές που επηρεάζουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τους δείκτες θερμοκρασίας και υγρασίας του αέρα, καθώς και την ποιοτική του σύνθεση, είναι απαραίτητο στοιχείο κατά τη διοργάνωση ενός γάμου στο σπίτι.

13. Η τουαλέτα.

Εγκαταστήστε τουλάχιστον μία βιο-τουαλέτα στη αυλη ή νοικιάστε μια ειδική φορητή τουαλέτα για να την επισκεφτούν οι καλεσμένοι με την άνεσή τους.

14. Η καθαριοτητα.

Μόλις τελειώσει το πάρτι, νέα ζευγάρια θα προετοιμαστούν και θα οργανώσουν τη λιγότερο λαμπερή αλλά ουσιαστική διαδικασία καθαρισμού.

Φροντίστε ένα πράσινο, καθαρό γκαζόν μετά το γαμήλιο πάρτι, θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να ανακάμψει. Και κάπως έτσι τελειώνει μια υπέροχη δεξιωση γαμου στην αυλη.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα