Παρακαλώ περιμένετε

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ & ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ & ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ; Γεια σας, σας πιάνει πονοκέφαλος στην ιδέα της επιλογής της ιδανικής διακόσμησης για τον χειμερινό γάμο; Μην ανησυχείτε, υπάρχουν μερικές μοναδικές χειμερινές παλέτες γάμου για εσάς, υπέροχες για διάφορα θέματα γάμου. Καλώς ήλθατε λοιπόν, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ - 5 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΜΠΛΕ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ & ΑΣΗΜΙ.

Το μπλε του πάγου είναι οι πιο θαυμαστές επιλογές για την οικοδόμηση ενός ρομαντικού βασιλείου πάγου. Με αστραφτερό ασήμι, ολόκληρος ο στολισμός του γάμου θα φαίνεται ονειρεμένος.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΕΠΙΧΡΥΣΩΜΕΝΟ ΣΜΑΡΑΓΔΙ.

Το σμαραγδί είναι πάντα ένα δημοφιλές χρώμα για χειμερινούς γάμους. Προσθέστε μερικά χρυσά λαμπερά αντικείμενα που θα κάνουν τον γάμο πιο λαμπερό. Για παράδειγμα επιλέξτε τα κηροπήγια στην διακόσμηση των τραπεζιών της δεξίωσης να είναι σε χρυσό χρώμα και επιλέξτε η τούρτα του γάμου σας να έχει γλίτερ χρυσά. Σίγουρα θα κάνετε την διαφορά στις λεπτομέρειες.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΕΝΤΟΝΑ  ΧΡΩΜΑΤΑ.

Όλο και περισσότεροι ζευγάρια επιλέγουν για στολισμό του γάμου τα ζεστά έντονα χρώματα όπως μοβ, σμαραγδί και μπορντό. Τον κρύο χειμώνα, αυτά τα χρώματα θα κάνουν τους καλεσμένους να αισθάνονται πιο ζεστοί.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ

ΓΑΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΜΕΘΥΣΤΟΥ.

Οι ανοιχτό μοβ αποχρώσεις είναι υπέροχες για πολλές εποχές. Δουλέψτε με διαφορετικά χρώματα για στολισμό του γάμου σας, θα έχουν διαφορετικά εφέ και θα φέρουν στους ανθρώπους διαφορετικά συναισθήματα.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΒΑΤΟΜΟΥΡΩΝ.

Το μούρο είναι συνηθισμένο το χειμώνα, χρησιμοποιήστε το για να διακοσμήσετε τον χειμερινό σας γάμο είναι μια λαμπρή ιδέα. Αυτή η διακόσμηση γάμου μπορεί να ταιριάζει απόλυτα με τον χειμερινό σας γάμο.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ

Ο γάμος είναι μια αγχωτική και δύσκολη υπόθεση αλλά παράλληλα είναι διασκεδαστική και δημιουργική. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί ποιο είναι το στυλ του γάμου που θέλει να ακολουθήσει. Επιλέξτε με την καρδιά σας αυτή την φορά. Λοιπόν ποια είναι η αγαπημένη σας διακοσμηση γαμου για χειμωνα.

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.