Παρακαλώ περιμένετε

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2021 - 8 ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2021 - 8 ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2021; Η άνοιξη είναι η αγαπημένη γαμήλια σεζόν πολλών ζευγαριών λόγω του τέλειου καιρού και των όμορφων λουλουδιών που αφθονούν. Και είναι μια από τις καλύτερες στιγμές για να κάνετε υπαίθριους γάμους σε διαφορετικά θέματα γάμου.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2021 8 ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.

Η όμορφη σεζόν της άνοιξης σηματοδοτεί την αρχή των εκδηλώσεων και μας προσφέρει υπέροχη έμπνευση χρωμάτων για σχέδια νυφικών. Στο πνεύμα της άνοιξης, επιλέξαμε τα αγαπημένα μας ανοιξιάτικα χρώματα γάμου και τις πραγματικές φωτογραφίες γάμου για να ταιριάξουμε με οποιοδήποτε θέμα γάμου και διακόσμηση γάμου. Δείτε τις παρακάτω ιδέες που θα σας δώσουν έμπνευση και επιλογές να διαλέξετε για τον γάμο ή την βάπτιση του παιδιού σας.

ΓΑΜΟΣ 2021 ΜΕ DUSTY ΜΠΛΕ & DUSTY ΡΟΖ.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2021

Ο γάμος με γαλάζιο και ροζ είναι από τους πλέον συνηθισμένους όμως πάντα επίκαιρος και ταιριαστός. Ο συνδυασμός είναι εύκολος και τα λουλούδια σε αυτά τα χρώματα είναι εύκολο να βρεθούν και οι περισσότερες νύφες αγαπούν. Είναι η τέλεια επιλογή για να ανθοστολιστε το κτήμα.

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΚΑΝΕΛΙ ΚΑΙ ΡΟΖ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2021

Ο στολισμος γαμου 2021 είναι ανατρεπτικός. Κάποια χρώματα δεν περιμένεις να τα δεις ποτέ μαζί όμως στη πραγματικότητα είναι τόσο κοντά χρωματικά που τέλεια. Εδώ έχουμε να κάνουμε ένα άκρως ρομαντικό γάμο που σίγουρα θέλει τούλι και δαντέλα στο ρομαντικό νυφικό και ένα τέλεια ρομαντικό νυφικό χτένισμα.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2021 ΜΕ ΤΥΡΚΟΥΑΖ.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2021

Για τον γάμο σε νησί ή τον γάμο στην παραλία ποιό άλλο χρώμα να επιλέξεις; Ο συνδυασμός είναι τελείως με λίγο λευκό για τον καλοκαιρινό σας γάμο. Όσο για το νυφικό σας; Θα φαίνεστε σαν νεράιδα με ένα αεράτο καλοκαιρινό νυφικό και ένα ανάλαφρο νυφικό χτένισμα. Επίσης ένα φλατ νυφικό παπούτσι είτε σανδάλι θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΕ DUSTY ΡΟΖ ΚΑΙ ΣΜΑΡΑΓΔΙ.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2021

Ο γάμος που έχει αυτές τις αποχρώσεις είναι ο πιο εύκολος να συνδυαστεί. Γιατί τα χρώματα αυτά είναι πάντα ταιριαστά στην φύση. Ο τριανταφυλλένιος αυτός γάμος είναι μια τις αγαπημένες για νύφες και γαμπρούς.

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΛΕΒΑΝΤΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2021

Ένας ανοιχτός χώρος δεξίωσης θα δείχνει απλά παραμυθένιος με στις αποχρώσεις του μοβ και του χρυσού. Για την διακόσμηση των τραπεζιών χρησιμοποιήστε λεβάντα, χρυσά κηροπήγια και φυσικά κεριά. Ένα πριγκιπικό νυφικό και είστε έτοιμη με τον τέλειο γαμπρό να σας περιμένει.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2021 ΜΕ ΡΟΖ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2021

Το 2021 δεν θα μπορούσε να λείπει το ροζ σε όλες του τις εκδοχές. Ροζ νυφικό, ροζ τριαντάφυλλο και όλα αυτά με λίγο λερωμένο λευκό. Ταιριάζει τέλεια για βάπτιση κοριτσιού.

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2021

Αυτός είναι ένας εύκολος συνδυασμός για τον γάμο. Ο γαμπρός με το γαλάζιο του κοστούμι να κρατάει την μυρωδάτη ανθοδέσμη σε κίτρινες αποχρώσεις. Το χρώμα αυτό κάνει την επιστροφή του στους γάμους και ήρθε για να μείνει.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΓΚΡΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ BLUSH PINK.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2021

Ο στολισμός της εκκλησίας σε αυτά τα χρώματα είναι ένα όνειρο. Δίνει βάθος με γκρι και φωτεινότητα με το ροζ. Ταιριάζει τέλεια σε όλα τα θέματα γάμου όπως ρουστίκ, boho και vintage.

Εσύ ποιόν από τους 8 συνδυασμούς θα επιλέξεις; Αυτός είναι ο τέλειος ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2021.

Επιμέλεια & γραφή: Λορίνα Γ.