Παρακαλώ περιμένετε

ΙΔΕΕΣ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ | ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ & Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ

ΙΔΕΕΣ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ | ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ & Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ

ΙΔΕΕΣ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ. Οι περισσότερες νύφες δεν θέλουν να κάνουν το γάμο τους το χειμώνα. Το κρύο, το καταθλιπτικό σκηνικό, τα μαραμένα λουλούδια δεν βοηθούν να γίνει ο χειμώνας ελκυστικός για την τέλεση ενός γάμου. Εμείς λέμε ΝΑΙ στο γάμο το χειμώνα και οι παρακάτω ιδέες θα σας βοηθήσουν να κάνετε ένα γάμο ονειρικό!

ΙΔΕΕΣ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

ΙΔΕΕΣ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ VINTANGE ΣΤΟΛΙΣΜΟ

Ο πιο γλυκός και μοντέρνος συνδυασμός είναι εδώ! Συνδύασε αυτά τα χρώματα ακόμα και στην ανθοδέσμη σου. Προσπάθησε να έχεις όμως μια συνοχή. Χρησιμοποίησε τα χρώματα αυτά σε όλες τις πτυχές του γάμου σου. Πολύ ωραία ιδέα θα ήταν να δοκίμαζες τα χρώματα αυτά στο προσκλητήριο του γάμου σου. Δημιουργεί στους καλεσμένους σου ανυπομονησία για το τι θα ακολουθήσει. Φυσικά χωρίς καμία αμφιβολία το νυφικό σου θα είναι αυτό που θα δέσει όλο τον στολισμό του γάμου.

ΙΔΕΕΣ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΙΔΕΕΣ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΓΚΡΙ & ΡΟΖ.

Ένα παραμύθι ξετυλίγεται μπροστά σου! Ταίριαξε το ροζ με το γκρι και θα με θυμηθείς! Βάλε στο παιχνίδι και τα παρανυφάκια σου και τα φορέματά τους! Δώσε να φορέσουν ροζ φορέματα που θα κάνουν αντίθεση με το άσπρο νυφικό σου.

ΙΔΕΕΣ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΙΔΕΕΣ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΥ ΓΑΜΟΥ.

Ένας από τους καλύτερους χειμερινούς συνδυασμούς. Ακολουθούν οι καλύτερες ιδέες για τον στολισμό γάμου το χειμωνα! Ένα γοργονέ νυφικό είναι τέλειο για γι' αύτο τον γάμο, και αυτό που κάνει την κλασική διαφορά είναι το νυφικό χτένισμα με μαλλία στο πλάι. Το πιο στυλατο κοστούμι για τον γαμπρό φυσικά είναι το μαύρο κοστούμι.

ΙΔΕΕΣ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΙΔΕΕΣ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΡΟΖ & ΠΡΑΣΙΝΟ.

Για αυτό το συνδυασμό χρωμάτων οι όμορφες ιδέες για τον στολισμό και την διακόσμηση γάμου είναι πάρα πολλές. Το πράσινο άλλωστε είναι το χρώμα της φύσης. Το ροζ συμβολίζει την αθωότητα και το ρομαντικό λευκό νυφικό θα δείχνει τέλεια. Ο συνδυασμός αυτών των χρωμάτων θα δημιουργήσουν ένα υπέροχο σκηνικό. Δώσε μια απαλή ρομαντική αίσθηση με το νυφικό σου μακιγιαζ και νύφικό σου χτένισμα.

ΙΔΕΕΣ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΙΔΕΕΣ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

ΙΔΕΕΣ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC.

Εάν θέλεις ένα κλασικό αποτέλεσμα αυτός ο συνδυασμός σίγουρα ταιριάζει στο γάμο σου! Τα χρώματα αυτά μόνα τους είναι αρκετά συντηρητικά, το πάντρεμα όμως και των τριών χρωμάτων μαζί έχουν ένα όμορφο αποτέλεσμα. Ένας σιγουρα ρομαντικός γάμος.

ΙΔΕΕΣ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΙΔΕΕΣ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΛΕΒΑΝΤΑΣ.

Αν θέλεις να διαφέρεις ακολουθούν οι καλύτερες ιδέες για την διακόσμηση γάμου που θα σε κάνουν βασίλισσα. Το μοβ είναι ένα υπέροχο χειμερινό χρώμα και ο συνδυασμός με το κίτρινο απογειώνει το αποτέλεσμα στο στολισμό της δεξιωσης και στη διακόσμηση της εκκλησίας. Το λευκό νυφικό σου φόρεμα θα σίγουρα θα ξεχωρίσει. Δώσε βάση στις λεπτομέρειες και χρησιμοποίησε το κάθε χρώμα στο γάμο, τόσο... όσο.

ΙΔΕΕΣ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

ΚΟΜΨΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ.

Παραμένει μια κλασική αλλα πολύ chic εντυπωσιακή επιλογή.

ΙΔΕΕΣ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

ΜΙΝΙΜΑΛ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ.

Ίσως ο πιο δύσκολος συνδυασμός χρωμάτων αλλά και ο πιο μοντέρνος! Και αυτό γιατί το μαύρο δεν το έχουμε συνηθίσει στους γάμους. Αυτό και από μόνο του θα σε κάνει να διαφέρεις! Μην φοβηθείς τον συνδυασμό αυτό! Μπορεί σαν πρώτη σκέψη να σου φαίνεται σκληρό το αποτέλεσμα αλλά μερικές από τις πολλές ΙΔΕΕΣ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ που ακολουθούν θα σε μεταπείσει.

ΙΔΕΕΣ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΙΔΕΕΣ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

Ο γάμος σου είναι η καλύτερη μέρα της ζωής σου και αυτό δεν διαφέρει σε καμία εποχή. Εαν είσαι από αυτές τις νύφες που έχουν επιλέξει να κάνουν ένα χειμωνιάτικο γάμο μην διστάσεις να λάβεις τις καλύτερες ΙΔΕΕΣ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ. & Γκέλλυ Δούνα