Παρακαλώ περιμένετε

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥ ΝΥΦΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥ ΝΥΦΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΑΜΠΡΟΥ ΝΥΦΗΣ; Είτε πρόκειται για τις φιλες που βοηθούν τη νύφη να ντυθεί, είτε για τον γαμπρό που τον βοηθά με το παπιγιόν του, η φωτογραφιση της ετοιμασία καταγράφει αναμφίβολα ένα από τα πιο διασκεδαστικά και αξέχαστα σημεία της ημέρας του γάμου σας. Δεδομένου ότι η νύφη και ο γαμπρός δεν είναι συνήθως μαζί όταν ετοιμάζονται, η λήψη φωτογραφιών από αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα σας βοηθήσει να νιώσετε σαν να ήσασταν εκεί ο ένας με τον άλλον όλη την ώρα. Συγκεντρώσαμε 20 από τις αγαπημένες μας must have έτοιμες φωτογραφίες για να σας δώσουμε λίγη έμπνευση για το άλμπουμ του γάμου σας.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥ ΝΥΦΗΣ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ.

Η ημέρα του γάμου σας θα περάσει πολύ γρήγορα ό,τι κι αν γίνει, οπότε για να σώσετε τις στιγμές θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε το πρωί σας χωρίς άγχος. Για να το πετύχετε αυτό, θέλετε να παραμείνετε ήρεμοι, χαλαροί και οργανωμένοι, κάτι που θα σας βοηθήσει να διαμορφώσετε τον τόνο της ημέρας στη συνέχεια. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να βιάζεστε γιατί σας τελειώνει ο χρόνος. Έτσι, έχω συγκεντρώσει μερικές χρήσιμες συμβουλές για να ακολουθήσετε.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥ ΝΥΦΗΣ - Η ΝΥΦΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΤΗΣ.

Χαρίστε στις φίλες σας ασορτί ρόμπες ως διασκεδαστικό δώρο το πρωί του γάμου. Μπορούν να τα φορέσουν καθώς ετοιμάζεστε, φαίνονται υπέροχα στις φωτογραφίες και έτσι δεν χαλάει το νυφικό χτένισμα και το μακιγιάζ σας όταν τα βγάζετε για να ντυθείτε!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥ ΝΥΦΗΣ

Βάλτε λίγη μουσική. Μόλις φτάσει το νυφικό σας πάρτι και απολαμβάνετε τα μαλλιά και το μακιγιάζ σας, φορέστε τις αγαπημένες σας μελωδίες. Η μουσική μπορεί να απομακρύνει το μυαλό σας από τα πράγματα και θα άρει τις όποιες ανησυχίες σας.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥ ΝΥΦΗΣ

ΠΕΡΑΣΤΕ ΟΜΟΡΦΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΑΣ.

Καλό πρωινό. Όσο πιο ήρεμοι και ήρεμες είστε τόσο πιο πιθανό θα έχετε όρεξη για πρωινό. Εάν δεν έχετε όρεξη να φάτε πολύ, φροντίστε να τσιμπήσετε λίγο πριν φύγετε από το σπίτι, το τελευταίο που θέλετε είναι να βροντοφωνάξει το στομάχι σας καθώς γίνεται το μυστήριο στην εκκλησία και ακούσει όχι μόνο ο παππάς αλλά οι καλεσμένοι το στομάχι σας να γουργουρίζει.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥ ΝΥΦΗΣ

Εκείνη την ημέρα φροντιστε να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τις κολλητές και μην σκέφτεστε τις φωτογραφίες τόσο πολύ. Αλλά διασκεδάστε το, αυτό σίγουρα θα φανεί στο φακό του φωτογράφου.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥ ΝΥΦΗΣ - ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ.

Πριν φορέσετε το νυφικό φόρεμα απλώς βγάλτε μια φωτογραφία. Ακούγεται κλισέ όμως είναι μια υπέροχη ιδέες για να θυμάστε αυτήν την στιγμή.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥ ΝΥΦΗΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ.

Ακόμα μια ιδέα είναι να κρεμάσετε το νυφικό αλλά οι κολλητές τα φορέματα τους για να έχετε έτσι μια υπέροχη ανάμνηση.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥ ΝΥΦΗΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΑΙ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΟΣ.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥ ΝΥΦΗΣ

Ετοιμάστε ένα κιτ έκτακτης ανάγκης με όλα τα πράγματα που μπορεί να χρειαστείτε. Συμπεριλάβετε χαρτομάντιλα, υγρά μαντηλάκια, αποσμητικό, λακ για τα μαλλιά και καρφίτσες και σίγουρα αντισηπτικό. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να χρειαστείς.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥ ΝΥΦΗΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΣΑΣ.

Μην ξεχάσετε να βγάλετε μια γλυκιά φωτογραφία με τα κατοικίδια σας. Δεν υπάρχει τίποτα πιο γλυκο από αυτό.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥ ΝΥΦΗΣ

ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ.

Αφήστε τις φίλες σας να ντυθούν πρώτες και μόλις τελειώσετε κι εσείς με το μακιγιάζ και το χτένισμα. Όταν οι κολλητές έχουν ετοιμαστεί τότε ήρθε η ώρα να σας φορέσουν το νυφικό σας.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥ ΝΥΦΗΣ

ΤΟ ΠΑΡΑΝΥΦΑΚΙ.

Στην φωτογράφιση της προετοιμασίας επίσης μπορείτε να βάλετε το παρανυφακι να σας κλείσει το φερμουάρ του νυφικού φορέματος. Και φυσικά μην ξεχάσετε ότι να βγάλετε φωτογραφίες με την μητέρα και τον πατέρα σας που σίγουρα δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥ ΝΥΦΗΣ

ΠΑΡΤΕ ΛΙΓΗ ΑΓΑΠΗ ΑΚΟΜΑ.

Κάνε μια κουβέντα. Όλοι έχουμε αυτό το άτομο στη ζωή μας στο οποίο πηγαίνουμε όταν θέλουμε να μοιραστούμε τις σκέψεις μας, ή θέλουμε να μας δώσει λίγη σοφία. Αυτός ίσως είναι ένας σοφός παππούς ή γιαγιά, ένα αδερφάκι ή ένας στενός φίλος. Μπορεί ακόμη και να θέλετε να τους ευχαριστήσετε για όλα όσα έχουν κάνει για το γάμο όσο έχετε την ευκαιρία.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥ ΝΥΦΗΣ

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΑΣ.

Συγκεντρώστε τα αξεσουάρ σας. Πριν φτάσει ο φωτογράφος σας, ετοιμάστε τα παπούτσια, το πέπλο και τα κοσμήματά σας όλα μαζί. Θα θελήσουν να τα τραβήξουν φωτογραφίες, ώστε να εξοικονομήσετε χρόνο να παλεύετε την τελευταία στιγμή για να τα βρείτε.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥ ΝΥΦΗΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥ ΝΥΦΗΣ - Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥ ΝΥΦΗΣ

Είναι παράδοση πλέον να βγάλετε φωτογραφίες με τα παπούτσια σας. Μάλιστα γράψετε τα ονόματα των φίλων σας για να δείτε ποια θα σβηστούν και ποιοι είναι οι επόμενοι που θα παντρέυφτούν. Έχει πλάκα και θα αποβάλει το άγχος της ημέρας.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥ ΝΥΦΗΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥ.

Αν κάνετε γάμο και βάπτιση μαζί μπορείτε να βάλετε και το παιδί σας να ετοιμάζει τον μπαμπά την ημέρα του γάμου. Είτε ανά έχετε παραγαπρό τότε βάλτε εκενών να κάνει αυτήν την δουλειά. Σίγουρα θα έχετε έναν μικρό ανιψιό είτε το αγαπημένο σας ξάδερφό για περάσετε όμορφο χρόνο μαζί τους. Ξέρετε τα παιδιά όντως φέρνουν την ευτυχία!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥ ΝΥΦΗΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΣΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥ ΝΥΦΗΣ

Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ.

Μαζευτείτε και κάνετε μια κουβέντα με τους φίλους σας. Εκτός το ότι θα αποβάλλει το στρες της φωτογράφισης από τους φίλους σας και από σας θα γίνει το ίδιο αλλά το στρες του γάμου θα είναι πολύ λιγότερο.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥ ΝΥΦΗΣ

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΝΤΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ.

Μοιραστε δουλειές στα αγόρια. Εσύ θα μου βάλεις την γραβάτα εσύ το σακάκι και ο κουμπάρος θα σας ξυρίσει για παράδειγμα. Αυτό θα σας δέσει ακόμα περισσότερο και έχετε υπέροχες φωτογραφίες για το θυμάστε.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥ ΝΥΦΗΣ

Κατά κύριο λόγο αυτό άρθρο θέλει να σας βοηθήσει να απλώς να καταλάβετε ότι πρέπει την ημέρα εκεί να περάσετε καλά και να αποβάλλετε το άγχος. Να ξέρετε ότι στις φωτογραφίες φαίνονται τα πάντα και για αυτό θα πρέπει να το διασκεδάσετε. Άλλωστε η μέρα αυτή σας ανήκει. Ευχόμαστε να περάσετε μια υπέροχη ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥ ΝΥΦΗΣ.