Παρακαλώ περιμένετε

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020 - Η ΤΕΛΕΙΑ & ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020 - Η ΤΕΛΕΙΑ & ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020 τα γήινα θερμά χρώματα η πιο καυτή τάση του γάμου το φθινόπωρο του 2020. Εάν σχεδιάζετε τον γάμο σας το 2020 και αναζητάτε το πιο ζεστό χρώμα, αυτή η παλέτα χρωμάτων θα κάνει τη μεγάλη μέρα πραγματικά αξέχαστη. Από τη νύφη με εκπληκτικό νυφικό από ​δαντέλα με λαιμόκοψη και τέλος τη γλυκιά μέρα με μια γαμήλια τούρτα τριών επιπέδων με καραμέλα και στολισμένη με μoβ λουλούδια.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020 ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020 ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020

  1. ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ. Εάν έχετε σκοπεύετε να παντρεύεται το φθινόπωρο, θα θελήσετε σίγουρα η διακόσμηση και οι μπομπονιέρες όπως και τα γλυκά να ταιριάζουν. Φυσικά, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον φθινοπωρινό γάμο σας, όλα πρέπει να ταιριάζουν με τη σεζόν.
  2. ΖΕΣΤΗ ΚΟΥΒΕΡΤΑ. Είναι μια υπέροχη ιδέα για το φθινόπωρο του γάμου να προσφέρετε στους καλεσμένους σας μια κουβέρτα τώρα το φθινόπωρο ειδικά στις μεγαλύτερες ηλικίες.
  3. ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γλυκύτητα των σοκολατών! Εκτός από αυτό, οι σοκολάτες πηγαίνουν με την εποχή. Δεδομένου ότι σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε σοκολάτες ως τα προτιμότερα γλυκίσματα του γάμου σας το φθινόπωρο.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020 ΤΟΥΡΤΕΣ ΓΑΜΟΥ.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020

Ως ένα από τα εκθέματα της δεξίωσής σας, η γαμήλια τούρτα σας πρέπει σίγουρα να κάνει μια ΤΕΛΕΙΑ εντύπωση. Θα πρέπει επίσης να συνδέεται με το θέμα και το συνολικό στυλ του υπόλοιπου γάμου σας. Αν υποθέσουμε ότι το γούστο σας είναι μοντέρνο και παιχνιδιάρικο.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020 ΜΕ ΤΕΡΑΚΟΤΑ.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020 ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020

Για νύφες που παντρεύονται το φθινόπωρο του 2020. Έχουμε μια όμορφη παλέτα χρωμάτων γάμου για να σκεφτείτε με διακριτικά φασκόμηλα. Από τα ρουστίκ χάλκινα, η τερακότα και η πράσινα είναι δημοφιλείς φέτος.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020 ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020 ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020 ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020

Οι αποχρώσεις του απαλού πράσινου θα φαίνονταν υπέροχες στη διακόσμηση στο διάδρομο της εκκλησίας, αν τα συνδυάσετε με σκούρα χρώματα ταιριάζει με καφέ. Συνδυάστε το με μια διαχρονικη λευκή ανθοδέσμη είτε μια τολμηρή χρωματιστή ανθοδέσμη θα φαινόταν καταπληκτική.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020

Αυτές ήταν οι τάσεις για την ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020.

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.