Παρακαλώ περιμένετε
Maria Bridal MakeUp - Bridal Expert, Make up artist

Maria Bridal MakeUp - Bridal Expert

(3 αξιολογήσεις)

Make up artist #78042

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΙΩΑΝΝΑ | 05/12/2023

Δεν θα μπορούσα να επιλέξω καλύτερο άτομο από τη Μαρία για την ημέρα του γάμου μου. Και εγώ αλλά και όλα τα υπόλοιπα άτομα που έβαψε, μείναμε πάρα πολύ ευχαριστημένοι! Επαγγελματισμός, ευγένεια και όρεξη για δουλειά… την ευχαριστούμε πολύ, τόσο για το μακιγιάζ, όσο και για τις υπέροχες φωτογραφίες που μας έβγαλε για να θυμόμαστε την όμορφη αυτή ημέρα!

Make up artist #74731

Γρηγορία Κυνουργιοπούλου | 31/10/2022

Η Μαρία είναι πάνω από όλα επαγγελματίας. Ακούει και σέβεται τη γνώμη σου. Επέλεξα τη Μαρία για το μακιγιάζ μου, αλλά και της οικογένειας μου, την ημέρα του γάμου μου και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Προτείνει, συμβουλεύει και είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος που θέλεις να συνεργάζεσαι μαζί του.

Make up artist #64708

Συμεωνίδου Κυριακή | 07/06/2021

Ήταν η καλύτερη που θα μπορούσα να επιλέξω στην πιο σημαντική μέρα της ζωής μου. Από που να αρχίσω από το τέλειο βάψιμο που ο γαμπρός μου είπε ότι με ξανά ερωτεύτηκε , από την άριστη εξυπηρέτηση της ,την ηρεμία που μου πέρναγε όταν εγώ αγχωνόμουν δεν έχω πραγματικά λόγια την έχω συστήσει σε όλες μου τις φίλες Και εννοείται ότι από εδώ και πέρα θα είναι πάντα η πρώτη και η μοναδική μου επιλογή. Την ευχαριστώ για όλα

Κατηγορία/ες: Make up artist

«Μέλλουσα νυφούλα γειά σου! Ονομάζομαι Μαρία και ασχολούμαι επαγγελματικά με το μακιγιάζ από το 2006. Είμαι 37 χρονών, έχω την έδρα μου στην Αθήνα και είμαι εδώ για να σου δώσω τη προσφορά μου που την φτιάχνω με πολλή αγάπη και κατανόηση στα δεδομένα της εποχής μας.  Στην προσφορά αυτή θα σου εξηγήσω τί ακριβώς κάνω για να με γνωρίσεις καλύτερα και να αντιληφθείς πόσο πολύ αγαπώ αυτό που κάνω»

Maria Bridal MakeUpMaria Bridal MakeUp Maria Bridal MakeUpMaria Bridal MakeUp

Δείτε περισσότερα στο:

Instagram:  Maria Bridal Makeup

TikTok:  Maria Bridal Makeup

Facebook:  Maria Bridal Makeup

Official Website: Maria Bridal Makeup Artist

YouTube : Maria Bridal Makeup

Νέα Σμύρνη

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες