Παρακαλώ περιμένετε

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020 ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ Η ΝΥΦΗ.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020 ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ Η ΝΥΦΗ.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020. Φέτος το καλοκαίρι οι τάσεις λένε γήινες και φυσικά πράσινες αποχρώσεις. Παρά το γεγονός ότι το πράσινο δεν είναι μια νέα μόδα χρώματος στη βιομηχανία γάμου, έχει αντέξει στη δοκιμή του χρόνου αφού μιλάμε για μια εντελώς γήινη απόχρωση. Όχι μόνο αυτό το δροσερό χρώμα είναι χαλαρωτικό και ευχάριστο οπτικά, αλλά επίσης συντονίζεται καλά με μια ποικιλία άλλων χρωμάτων, καθιστώντας το ένα ευέλικτο χρώμα για διακόσμηση γάμου. Αποφασίσαμε να μοιραστούμε μερικές όμορφες χρωματικές ιδέες για να χρησιμοποιήσουμε στο στολισμό. Δείτε τον συνδυασμό χρωμάτων γάμου παρακάτω και ζωντανέψτε τη ξεχωριστή σας γαμήλια εμφάνιση.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020 6 ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΙΚΑ.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020 ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ.

Σε έναν γάμο που έχει θέμα το ρουστίκ και πόσο μάλλον την chic εκδοχή του, που βλέπουμε πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γήινες αποχρώσεις και φυσικά το πράσινο. Το ξύλο και γενικότερα το καφέ και οι μπρονζέ είτε ακόμα χάλκινα στοιχεία είναι τέλεια εναρμονισμένα μεταξύ τους. Το ρουστίκ άλλωστε είναι αυτό που λέμε η φύση κάνει πάρτι και εμείς έχουμε γάμο. Οπότε σίγουρα θα πρέπει να ακολουθήσεις κι εσύ με το ρουστίκ φόρεμα σου και ο γαμπρός αντίστοιχα με το ρουστίκ κοστούμι του.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020 ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ.

Ένας μοντέρνος γάμος από την άλλη έχει μια δόση από μπλε που συνδυάζεται τέλεια με το φυσικό πράσινο χρώμα. Είναι εύκολο να συνδυαστούν και να στολιστεί ο γάμος με την ανάλογη ατμόσφαιρα που σίγουρα θα ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους γάμους. Είναι μια νέα σύγχρονη τάση να συνδυάζεις τέτοια ασύνδετα κατά τα άλλα χρώματα που όμως στην φύση είναι αρμονικά συνδυασμένα. Ένα κλασικό μπλε κοστούμι είναι ότι πρέπει για τον γαμπρό. Όσος για την νύφη θα ήταν σίγουρα ένα καλοκαιρινό νυφικό σε σύγχρονες γραμμές και ένα ανάλαφρο νυφικό χτένισμα να την συνοδεύει.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020 ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020 ΜΕ ΡΟΥΣΤΙΚ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.

Δύσκολο να συναντήσεις το μπορντό χρώμα σε έναν καλοκαιρινό γάμο. Όμως όταν συνδυάζεται με το πράσινο άμεσο παίρνει μια δροσιά που το κάνει σίγουρα να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους στολισμούς. Τα φλοράλ στοιχεία είναι κάτι που το κάνουν πιο παιχνιδιάρικο και ανάλαφρο στο μάτι. Ένα δαντελένιο νυφικό είναι σίγουρα ιδανικό για αυτόν τον γάμο.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020 ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020 ΜΕ BOHO ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.

Και πως θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το boho στοιχείο και φυσικά θέμα για τον τέλειο καλοκαιρινό γάμο. Εδώ έχουμε μια ασυνηθιστη κίτρινη χρωματική παλέτα για τον boho γάμο. Όμως είναι το boho ένα κλασικό θέμα; Επειδή το boho από μόνο του είναι ένα ιδιαίτερο θέμα τίποτα σε αυτό δεν φαντάζει συνηθισμένο αντίθετα μάλιστα είναι ένα μοντέρνο ρομαντικό θέμα στο γάμο. Βάλε ένα boho νυφικό φόρεμα και μην φοβάσαι τίποτα.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020 ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020 ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΝΗΣΙ.

Για τον στολισμό γάμου σε νησί είτε για έναν γάμο στη παραλία τα πράγματα είναι απλά. Ροζ παλ αποχρώσεις με πινελιές πράσινου και γαλάζιου και όλα μοιάζουν ρομαντικά. Όσο για το νυφικό σου και το νυφικό μακιγιάζ για παραλία τα θέλουμε απλά και αέρινα και θα είσαι 100% στο θέμα.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020 ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΙΝΙΜΑΛ ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020 ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

Κάπου εδώ αυτό το άρθρο έφτασε στο τέλος του. Ποιος θα είναι ο καλύτερος ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020;

Επιμέλεια & γραφή: Λορίνα Γ.