Παρακαλώ περιμένετε

Γάμος σε μπεζ χρώμα και γήινες αποχρώσεις που είναι πλέον τάση.

Γάμος σε μπεζ χρώμα και γήινες αποχρώσεις που είναι πλέον τάση.

Γαμος σε μπεζ χρώμα και γήινες αποχρώσεις συνθέτει την απλότητα και αγκαλιάζει το μοντέρνο. Δεν θέλει κάθε νύφη και γαμπρός έναν γάμο που αναβλύζει με ζωντανό χρώμα. Και μάντεψε τι; Υπάρχουν πολλοί ωραίοι τρόποι να δώσετε στυλ στον γάμο σας με ωραίο μπεζ. Όπως αυτή η όμορφη μπεζ απόχρωση, για παράδειγμα. Αγαπώ τον τρόπο που αυτή η γήινη απόχρωση αποπνέει μια τόσο εκλεπτυσμένη και κομψή αίσθηση. Είναι το είδος του στολισμού γάμου που με εμπνέει απόλυτα.

Γαμος σε μπεζ αποχρώσεις:

Νυφικά φορέματα

Είσαι το είδος νύφης που αγαπά όλα τα μπεζ και γήινα χρώματα; Όλα τα πράγματα που σου υπενθυμίζουν τη φύση και τη γη; Τότε αυτό το άρθρο μπορεί να προκαλέσει το ενδιαφέρον σου σήμερα. Η αγάπη στα γήινα αντλείτε από τα χρώματα όπως καφέ, πράσινα και μείγμα αποχρώσεων.

Γαμος σε μπεζ

Νυφική ανθοδέσμη

Τα λουλούδια, το μπουκέτο και ακόμη και το νυφικό της, κάνουν αυτή την τέλεια σύνθεση του γάμου με μπεζ να φαίνεται μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Γαμος σε μπεζ Γαμος σε μπεζ

Στολισμός χώρου δεξίωσης

Γαμος σε μπεζ

Διαβάστε στο blog μας και πάρτε ιδέες για την διακόσμηση χώρου δεξίωσης, κτήματα γάμου, κτήματα με εκκλησάκι, για ρομαντικούς και ρουστίκ γάμου, vintage διακόσμηση και διακόσμηση τραπεζιού. Ακόμα διαβάστε και πάρτε ιδέες για boho νυφικά, φορεματα για γάμου, νυφικό χτεσνίμα boho, νυφικό μακιγιάζ άνοιξη και αλλά πολλά.

Μπομπονίερα

Γαμος σε μπεζ

Νυφικά παπούτσια

Γαμος σε μπεζ

Γαμήλια τούρτα

Γαμος σε μπεζ Γαμος σε μπεζ

Μην ξεχάσεις να λάβεις δωρεάν προσφορές από του καλύτερους επαγγελματίες στο δικό σου budget και στην δική σου περιοχή. Πάρε τώρα προσφορά για φωτογράφιση γάμου και βάπτισης, νυφικό χτένισμα, νυφικό μακιγιάζ, νυφικά, βέρες και μονοπερα και άλλες 34 κατηγορίες γάμου που θα βρεις στην πλατφόρμα.

Προσκλητήριο γάμου

Γαμος σε μπεζ

Νυφικό χτένισμα

Γαμος σε μπεζ

Νυφικό μακιγιάζ

Γαμος σε μπεζ

Για όσους δεν αγαπούν παρά πολύ τα τολμηρά χρώματα, αλλά εκτιμούν την αίσθηση της ηρεμίας από όλα τα γήινα πράγματα, ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο θα σας φέρει πιο κοντά στο όραμα του γάμου σας.

Και φυσικά ένα είναι το όραμα ο γαμος σε μπεζ.

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.