Παρακαλώ περιμένετε

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ και ο μήνας που όλοι περιμένουμε φτάνει. Ένας μήνας απομένει για το Δεκέμβριο που φιλοξενεί τα Χριστούγεννα. Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή αγάπης. Σε επηρεάζει θετικα, σε κάνει να νιώθεις έτοιμος για νέα ξεκινήματα και να γεμίσεις με χαρά την ψυχή σου. Πολλά ζευγάρια κάνουν τον γάμο της αυτή την περίοδο. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότερες τελετές γίνονται τα Χριστούγεννα και το καλοκαίρι. Εμείς εδώ δημιουργήσαμε για σας ενα αρθρο με πολλές χρωματικές ιδέες, εάν πρόκειται να παντρευτείς κοντά τα Χριστούγεννα. Ένας γάμος τα Χριστούγεννα δεν προϋποθέτει μόνο διακόσμηση με αποχρώσεις του κόκκινου και του πράσινου. Σήμερα θα σας δείξουμε πιο δημιουργικά χρώματα που μπορούν να ενσωματωθούν στο πάρτι του γάμου σας.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 7 ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΓΑΜΟΥ!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.

Το κόκκινο ήταν και θα είναι πάντα το χρώμα των Χριστουγεννων. Συνδύασε το όμορφα με άλλα χρώματα που μπορεί να μην είχες σκεφτεί. Ταίριαξε το κόκκινο λοιπόν με το μπλε και παίξε με τις λεπτομέρειες. Μπορείς να ξεκινήσεις με το να επιλέξεις προσκλητήρια στις αποχρώσεις του μπλε και έτσι να δείξεις στους καλεσμένους σου ότι δεν πρόκειται για έναν ακόμα γαμο, αλλά για τον γάμο της χρονιάς. Διάλεξε κόκκινα φορέματα για τα παρανυφακια σου και μπλε γαμπριάτικο κοστούμι.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

50 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ.

Το κόκκινο παραμένει η βάση μας. Ταίριαξε το με το καφέ, ένα χρώμα αρκετά αυστηρό και μουντό που δεν είναι συνηθισμένο στους γάμους. Ταιριάζει απόλυτα όμως σε έναν τέτοιο γάμο. Ειδικά εάν πρόκειται να κάνεις την δεξίωση σου, σε ένα μέρος κοντά στην φύση ή σε κάποιο κτήμα τότε επέλεξες την καλύτερη απόχρωση. Αποχρώσεις του καφέ που μοιάζουν με το ξύλο δημιουργούν μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα. Δοκίμασε να επιλέξεις γλυκά χριστουγεννιάτικα ή τοπικά εδέσματα που δεν είναι συνηθισμένα σε γαμους.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ.

Το πράσινο παραμένει μια μεγάλη σταθερά. Ταίριαξε την με χρώματα που θα το κάνουν πιο ζωντανο. Στόλισε το μονοπάτι προς ιερό με πράσινες και όμορφα κόκκινα τριαντάφυλλα και δημιούργησε μια ονειρική ατμόσφαιρα.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕ ΓΚΡΙ.

Άλλη μια safe επιλογή είναι το κόκκινο με το γκρι. Μπορείς να βάλεις στο παιχνίδι και το πράσινο και το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο. Στόλισε τα τραπέζια της γαμήλιες τελετής με όμορφες ανθοστήλες στο χρώμα του πράσινου και με κεριά και διάφορα λουλούδια.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΜΠΟΡΝΤΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.

Το χρυσό είναι ένα να πολύ chic χρώμα. Προσδίδει κύρος και φαίνεται αρκετά ακριβό. Συνδύασε το χρυσό μπορντο και με το καφέ και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Το πρώτο δείγμα μπορούν να το πάρουν οι καλεσμένοι σου με ένα προσκλητήριο φτιαγμένο σε αυτές τις αποχρώσεις.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΟΖ.

Το ροζ είναι ένα αθώο χρωμα. Δεν συνηθίζεται σε γαμους κοντά τα Χριστούγεννα αλλά και πάλι είναι μια όμορφη επιλογή. Δοκίμασε να το συνδυάσεις με το γκρι και τον πράσινο.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ & ΤΑ ΧΡΥΣΑ GLITTERS.

Τελευταία επιλογή, εξίσου υπέροχη ομως είναι αυτή που ακολουθεί. Ποιος θα έλεγε όχι σε αποχρώσεις του χρυσού που θυμίζουν σαμπανια; Δοκίμασε να διακοσμήσεις με χρυσό, πράσινο και κόκκινο. Η επιλογή σου θα φαίνεται κομψή και αρκετά ακριβή.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

Ολοι θέλουμε να σκεφτόμαστε το γάμο μας σαν να είναι ο καλύτερος γάμος που έγινε ποτέ! Ένας τέτοιος γάμος λοιπόν κοντά στα Χριστούγεννα σε βοηθά να το πραγματοποιήσεις. Βρες εδώ τις καλύτερες ιδέες ώστε να γίνει ο καλύτερος ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ. & Γκέλλυ Δούνα