Παρακαλώ περιμένετε

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΑΜΟ.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΑΜΟ.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ. Η άνοιξη μας προϊδεάζει οτι ο χειμώνας τελείωσε και το καλοκαίρι έρχεται. Τα λουλούδια ανθίζουν και η διάθεση ανεβαίνει. Επίσης είναι πολύ ωραία εποχή για την τέλεση ενός γάμου. Δεν έχει ούτε πολύ ζέστη ούτε πολύ κρύο η φύση βρίσκεται σε μια ισορροπία. Η επιλογή της παλέτας χρωμάτων που μπορείτε να επιλέξετε για το γάμο σας θα είναι από τις πρώτες αποστολές κατα την διάρκεια της προετοιμασίας. Με βάση αυτά τα χρώματα θα διακοσμήσετε το γάμο σας. Ακολουθούν όμορφες παλέτες χρωμάτων με ανοιξιάτικη διάθεση!

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020.

ΡΟΖ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ.

Το ροζ είναι το πιο famous χρώμα στους γάμους και το πράσινο είναι το χρώμα που βρίσκεται παντού γύρω μας στη φύση. Συνδυασε τα και φτιάξε το τέλειο γάμο. Όμορφα λουλούδια σε ροζ χρώμα και πρασινάδες θα είναι μια τέλεια επιλογή. Επέλεξε τα παρανυφάκια σου να φορέσουν ροζ φορέματα και ταίριαξε την διακόσμηση των τραπεζιών της δεξίωσης με βάση αυτή τη χρωματική παλέτα.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2020.

Ροζ, χρυσό και μπορντό μια τριλογια χρωμάτων που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Θα δημιουργήσουν ένα πολύ chic αποτέλεσμα και οι καλεσμένοι σου θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

ΡΟΖ ΚΑΙ ΜΠΛΕ.

Όπως έχεις καταλάβει το ροζ παραμένει ο πρωταγωνιστής. Ταιριαξε το με το μπλε. Δημιουργησε ένα ρομαντικό σκηνικό γάμου.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΛΕ.

Μπλε πάνω στο μπλε! Μια παλέτα χρωμάτων που θα σε συγκινήσει. Το αποτέλεσμα είναι υπεροχο για έναν γάμο.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ.

Μπορείς να επιλέξεις προσκλητήρια σε πράσινο χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες. Έντονους καθρέφτες με πράσινο φόντο. Σερβιτσια χρυσά με πράσινα τραπεζομάντηλα. Προτίμησε η βάση σου να είναι το πράσινο και τα αξεσουάρ και οι λεπτομέρειες σου σε χρυσό χρώμα.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ.

Κόκκινο το χρώμα του πάθους. Συνδύασε το με άλλες αποχρώσεις του κόκκινου ή με πορτοκαλί και ροζ. Έντονοι συνδυασμοί που δημιουργουν ομως ένα πολύ εντυπωσιακό και φωτεινό σκηνικό στον στολισμό του γάμου.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΜΟΒ ΠΑΛΕΤΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ.

Το μοβ είναι το χρώμα της ανοιξης και του φθινοπώρου και είναι λάθος που δεν το χρησιμοποιούμε πολύ. Σε μια τέτοια διακόσμηση ταιριάζουν απίστευτα λουλούδια του αγρού. Επιλέξτε αποχρώσεις του μοβ σε συνδυασμό με το πράσινο.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΑΝ ΚΟΣΜΗΜΑ.

Εντυπωσιακές ιδέες διακόσμησης.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Η άνοιξη είναι μια υπέροχη εποχή. Η ισορροπία επιστρέφει στη φύση και η διάθεση μας ανεβαίνει. Αν πρόκειται να κάνεις το γάμο σου αυτή την εποχή, εμείς στο συνιστούμε ανεπιφύλακτα. Βρες τους χρωματικούς συνδυασμούς που σου ταιριάζουν και κάνε ένα γάμο που θα μείνει στην ιστορία. Εμεις μαζέψαμε για σένα την καλύτερη ανοιξιατικη διακοσμηση γαμου.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ. & Γκέλλυ Δούνα