Παρακαλώ περιμένετε

ΣΤΕΦΑΝΑ ΓΑΜΟΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

ΣΤΕΦΑΝΑ ΓΑΜΟΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

ΣΤΕΦΑΝΑ ΓΑΜΟΥ. Ο γάμος συμβολίζει κάτι ιερό. Συμβολίζει την ένωση δύο ανθρώπων μπροστά στο Θεό και το τελετουργικό κομμάτι πρέπει να αντιμετωπίζεται με μεγάλη σοβαρότητα. Οι βέρες και τα στέφανα είναι τα βασικότερα σύμβολα του γάμου σας. Συμβολίζουν την ένωση σας ενώπιον Θεού και ανθρώπων και η επιλογή τους θέλει μεγάλη προσοχή. Εμείς εδώ θα σας προτείνουμε όμορφα σχέδια για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Είτε ψάχνετε για κάτι απλό είτε κάτι πιο μοντέρνο είμαι σίγουρη ότι τα παρακάτω σχέδια θα σας κερδίσουν την προσοχή.

ΣΤΕΦΑΝΑ ΓΑΜΟΥ 15 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ!

ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΕΦΑΝΑ.

Ρομαντικές επιλογές για τις πιο ρομαντικές νύφες! Απλά και κλασικά σχέδια στις αποχρώσεις του άσπρου που άλλωστε είναι το χρώμα της αθωότητας. Διακοσμημένα με όμορφα λουλούδια και κλαδιά.

ΣΤΕΦΑΝΑ ΓΑΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΑ ΓΑΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΑ ΓΑΜΟΥ

ΣΤΕΦΑΝΑ ΓΑΜΟΥ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΙΔΕΕΣ.

Για τις μοντέρνες boho chic νύφες, που ξέρουν να ρισκάρουν και να διαφέρουν. Τα σχέδια αυτά ταιριάζουν και σε ένα boho γάμο. Δείτε παρακάτω μερικές υπέροχες ιδέες!

ΣΤΕΦΑΝΑ ΓΑΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΑ ΓΑΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΑ ΓΑΜΟΥ

CHIC ΣΤΕΦΑΝΑ ΣΕ ΑΣΗΜΙ ΧΡΩΜΑ.

Chic στέφανα γάμου σε ασημί χρώμα με όμορφες λεπτομέρειες και σχέδια. Πρόκειται για πολύ διακριτικά σχέδια που δίνουν βάση στην απλότητα. Το ασημί είναι ένα χρώμα που δεν χρησιμοποιείται πολύ στους γάμους. Κάνε την διαφορά!

ΣΤΕΦΑΝΑ ΓΑΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΑ ΓΑΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΑ ΓΑΜΟΥ

ΣΤΕΦΑΝΑ ΣΕ ΧΡΥΣΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.

Το χρυσό είναι πάντα στη μόδα! Είναι η πιο σύνηθες επιλογή στην διακόσμηση ενός γάμου. Η επιλογή αυτή δεν περνά απαρατήρητη.

ΣΤΕΦΑΝΑ ΓΑΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΑ ΓΑΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΑ ΓΑΜΟΥ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΓΑΜΟΥ.

Εάν πιάνουν τα χέρια σου, σου προτείνουμε να φτιάξεις μόνη σου τα στέφανα σου. Δεν υπάρχει άλλωστε κάτι πιο όμορφο από αυτό. Θα θυμάστε για μια ζωή ότι ένα τέτοιο σύμβολο αγάπης φτιάχτηκε αποκλειστικά για εσάς. Επέλεξε εύκολα στη χρήση υλικά, ώστε να μπορείς να τα επεξεργαστείς όπως θέλεις. Δοκίμασε υλικά όμως το ασήμι και το ατσάλι.

ΣΤΕΦΑΝΑ ΓΑΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΑ ΓΑΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΑ ΓΑΜΟΥ

Ένα όνειρο σου παίρνει σάρκα και οστά. Ο γάμος είναι ένα ευχάριστο γεγονός. Όμως πέρα από την χαρά, τον χορό, τα εντυπωσιακά ρούχα, την διασκέδαση με τους καλεσμένους σου, πέρα λοιπόν από ένα μεγάλο party είναι και ένα ιερό γεγονός. Διάλεξε στέφανα που να αντικατοπτρίζουν το σεβασμό απέναντι στο χώρο αλλά να ταιριάζουν και στο χαρακτήρα σου. Άλλωστε θα τα έχεις για μια ζωή. Εδω λοιπον θα βρεις τις καλύτερες ιδέες για στεφανα γαμου.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ. & Γκέλλυ Δούνα