Παρακαλώ περιμένετε

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.

Διοργανωση γαμου 2022 και όλα όσα πρέπει να ξέρεις. Η έρευνα κατά τον προγραμματισμό ενός γάμου σημαίνει επίσης να ανακαλύψετε ποιες θα είναι οι νεότερες τάσεις του γάμου, ώστε ο γάμος σας να είναι σωστός. Έχουμε όλες τις πιο καυτές τάσεις γάμου 2021/2022, από σχέδια τούρτας μέχρι διακόσμηση γάμου μέχρι μοντέρνα στυλ νυφικών και πολλά άλλα για να σας καθοδηγήσουν στον προγραμματισμό της πιο τέλειας ημέρας του γάμου.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 - ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ.

Πολλοί γάμοι ακυρώνονται ή αναβάλλονται πρόσφατα, λόγω της κατάστασης της παραμονής στο σπίτι. Επομένως, υπάρχουν ορισμένες τάσεις γάμου που έχουν στόχο να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και φωτεινή. Η παρακολούθηση αυτών των τάσεων μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να μειώσετε το επίπεδο άγχους κατά τον προγραμματισμό του γάμου σας.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 & Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Με το γεγονός ότι πολλοί γάμοι αναβάλλονται ή ακυρώνονται, οι γάμοι συνέχεια κερδίζουν δημοτικότητα. Η ιδέα είναι να παντρευτείτε νόμιμα και να κάνετε έναν μικρό πολιτικο τώρα και να τον γιορτάσετε όπως θέλετε αργότερα.

  • Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά για να οργανώσετε το πρώτο μέρος της συνέχειας του γάμου σας.
  • Συνδεθείτε με τους επαγγελματίες και βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να αναβάλετε την εκδήλωσή σας και να αποθηκεύσετε όλες τις καταθέσεις.
  • Φτιάξτε μια νέα λίστα καλεσμένων για την πρώτη γαμήλια τελετή. Μπορείτε να το γιορτάσετε μόνο με τους στενότερους συγγενείς και φίλους σας.
  • Εξετάστε διαφορετικά θέματα γάμου, στυλ και ιδέες και για τις δύο τελετές. Προσπαθήστε να είστε δημιουργικοί και να κάνετε τα όνειρα του γάμου σας πραγματικότητα.

Και τέλος, μην φοβάστε! Θυμηθείτε, η αναβολή του γάμου σας είναι απολύτως φυσιολογική. Έτσι, μείνετε πιστοί στο όραμά σας και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε ακόμη και να διπλασιάσετε τη διασκέδαση του γάμου κάνοντας δύο τελετές, αν χρειαστεί!

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022

Styling Tips: Αν θέλετε να κάνετε την πρώτη γαμήλια τελετή ακόμα πιο αξέχαστη και συγκινητική, σκεφτείτε να προσκαλέσετε μόνο τον στενό σας κύκλο. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και χαλαρώστε το σπίτι σας για να ταιριάζει με τη γιορτινή διάθεση.

ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ.

Η νεότερη τάση γάμου του 2021/2022 είναι ένα Welcome Box που είναι προσαρμοσμένο στους τελευταίους κανόνες της ζωής! Η κύρια ιδέα αυτής της τάσης είναι να φροντίζετε τους καλεσμένους σας και να βάλετε όλα τα απαραίτητα για αυτούς σε ένα προσωπικό κουτί. Οι καλεσμένοι σας θα μείνουν ικανοποιημένοι με αυτά τα κουτιά λόγω της χρησιμότητας και της πρωτοτυπίας τους.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022

Καλό για: Τα κουτιά καλωσορίσματος είναι υπέροχα για κάθε γάμο! Ειδικά αν θέλετε να προστατέψετε και να περιποιηθείτε τους καλεσμένους σας, αλλά έχετε βαρεθεί την παλιά έννοια των μπομπονιέρων. Δεν χρειάζεται πλέον να δώσετε κι άλλες μπομπονιέρες στην εκκλησία, τα κουτιά είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση!

Συμβουλές στυλ: Κατά τη δημιουργία των κουτιών καλωσορίσματος, χρησιμοποιήστε το στυλ και τα χρώματα που ταιριάζουν σε ολόκληρο το θέμα του γάμου σας. Συμπεριλάβετε στα κουτιά σας απαραίτητα πράγματα όπως απολυμαντικό χεριών, μάσκες, προγράμματα. Επίσης, μην ξεχάσετε να βάλετε μερικά ευχάριστα πράγματα, για παράδειγμα, μίνι μπουκάλια σαμπάνιας, γλυκές λιχουδιές, κεριά, προσκλητήρια και ότι άλλο θέλετε. Παρεμπιπτόντως, σκεφτείτε να προσαρμόσετε αντικείμενα από το κουτί.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ.

Οι τρέχουσες τάσεις του γάμου πάντα εξελίσσονται και αναδύονται και αυτή η σεζόν δεν είναι διαφορετική. Από τη φιλοξενία μικρών γάμων μέχρι μη παραδοσιακες δεξιώσεις γάμου, βλέπουμε μερικές σημαντικές νεότερες τάσεις γάμου στον ορίζοντα.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 - ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΚΥΚΛΟ.

Καλό για: Οι ρουστίκ, industrial-chic, country και ιδιότροπες αυτες τάσεις είναι ο οικοιος και ο ανετος γαμος. Αυτο το στυλ γάμου είναι ένα μείγμα φύσης και μοντέρνου, αφήνοντας μια οικεία ατμόσφαιρα.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022

Συμβουλές στυλ: Οι καλεσμένοι μπορούν να συμμετέχουν σε τέτοιους γάμους στο διαδίκτυο μέσω ζουμ, Facebook, Google hangout ή ζωντανής σύνδεση με το YouTube. Προχωρήστε μέχρι το τέλος στέλνοντας προσκλήσεις χωρίς χαρτί στους καλεσμένους σας. Συμπεριλάβετε το πρόγραμμά σας για την ημέρα και οποιοδήποτε τελετουργικό που μπορεί να συμβεί. Οι καλεσμένοι μπορούν να λάβουν μέρος σε αυτό παίρνοντας άμμο, κεριά ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο. Βάλτε την εκδήλωση του γάμου σας να καταγραφεί και να σταλεί στους καλεσμένους μετά το γάμο. Αυτό θα επιτρέψει στους μη παρευρισκόμενους επισκέπτες να παρακολουθήσουν τον γάμο σας.

Οι γάμοι σε στενό κύκλο προσφέρουν επίσης ίσως κάποιες διασκεδαστικές επιλογές φαγητού που δεν θα μπορούσαν να είναι δυνατές όταν φιλοξενείτε μια μεγαλύτερη εκδήλωση. Φαγητό, πίτσα, ορεκτικά μόνο, ή πικνίκ στυλ δείπνου είναι όλα εξαιρετικές επιλογές όταν φιλοξενείτε έναν οικείο γάμο.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ & ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΔΕΞΙΩΣΗ.

Φαίνεται ότι σε κάθε παραδοσιακή ιδέα γάμου υπάρχει μια μη παραδοσιακή που είναι εξίσου δημοφιλής. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα ζευγάρια παντού αποφασίζουν να κάνουν ένα μη παραδοσιακό γαμήλιο πάρτι και αντ' αυτού να φτιάξουν ένα ξεχωριστό και μοναδικό για αυτά. Τα ζευγάρια περιβάλλουν τον εαυτό τους με γαμήλια πάρτυ γεμάτα με παιδιά, παππούδες και γιαγιάδες, ακόμη και τα ζώα τους.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022

Η ΝΕΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ.

Η δημιουργία μιας διακόσμησης γάμου είναι μέρος του να βεβαιωθείτε ότι η ημέρα του γάμου σας είναι όλα μαζί. Περισσότερο από ποτέ, οι νύφες και τα ζευγάρια κατασκευάζουν εκπληκτικά μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς και θέματα για να ζωντανέψουν την ημέρα του γάμου τους.

ΑΣΗΜΙ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΙ ΚΑΙ ΡΟΖ.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022

ΚΟΡΑΛΙ.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022

Οι τάσεις του γάμου για το 2021/2022 βλέπουν όλο και περισσότερα ζευγάρια να χρησιμοποιούν πολύπλοκες και μοντέρνες παλέτες χρωμάτων για πολυτελή σχέδια λουλουδιών υψηλής ποιότητας. Για παράδειγμα, η χρήση έντονων χρωμάτων μαζί με κλασικές αποχρώσεις. Οι κρέμες, τα ρουζ και τα ροδακινί συνδυάζονται τώρα με καυτά ροζ, κόκκινα και πορτοκαλί, δημιουργώντας δυνατές οπτικές δηλώσεις.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ.

Η μόδα παίζει σημαντικό ρόλο σε έναν γάμο. Από το νυφικό μέχρι τα φορέματα της παράνυμφου, βλέπουμε να αναδύονται νέες μόδες γάμου κάθε σεζόν. Από παντελόνια μέχρι φορέματα με έναν ώμο και λευκά φορέματα, βλέπουμε τη μόδα να παίρνει την πρώτη θέση στους γάμους της σεζόν 2021/2022.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΚΑΙ ΤΑ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ.

Ας το παραδεχτούμε – το νυφικό είναι ένα μεγάλο μέρος της διαδικασίας σχεδιασμού του γάμου. Μερικές μέλλουσες νύφες περνούν χρόνια σκεπτόμενοι πώς θα φαίνονται όταν περπατήσουν στο διάδρομο της εκκλησιας. Φαίνεται ότι για τη σεζόν του γάμου 2021/2022 βλέπουμε μερικές αρκετά διασκεδαστικές τάσεις, όπως φορέματα με έναν ώμο, τόνους λάμψης και περίτεχνα φορέματα δαντέλας.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ.

Floral στέφανα, beach waves και πλεξούδες είναι τα πιο hot χτενίσματα γάμου για τη σεζόν 2021/2022. Τα φλοράλ στέφανα κυκλοφορούν εδώ και καιρό, αλλά βλέπουμε ένα λιγότερο boho φλοράλ στέμμα και ένα πιο high fashion. Τα beach waves και τα φυσικά χτενίσματα δεν προορίζονται πλέον για γάμους σε νησι ή παραλίας και μπορούν να τα δει κανείς στις νύφες παντού. Αν και οι πλεξούδες δεν ήταν ένα παραδοσιακό χτένισμα του γάμου, φαίνεται ότι χάρη στα social media οι νύφες λατρεύουν αυτή τη νέα εμφάνιση.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΚΑΙ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ.

Το μακιγιάζ είναι ένα σημαντικό μέρος της συνολικής εμφάνισης της ημέρας του γάμου και οι νύφες θέλουν να βεβαιωθούν ότι έχουν το τέλειο μακιγιάζ που ταιριάζει με τα τέλεια μαλλιά και τέλειο φόρεμα.

Έντονο & Δραματικό Κόκκινο Χρώμα χειλιών.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022

Φυσικό πρόσωπο με έντονο μάτι.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022

Φυσικό Νυφικό Μακιγιάζ.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΚΑΙ Ο ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ.

Τα λουλούδια αποτελούν ένα μεγάλο κομμάτι του προϋπολογισμού του γάμου, επομένως είναι σημαντικό να προσέχετε πώς και πότε θα τα χρησιμοποιήσετε. Κάθε σεζόν βλέπουμε μερικές νέες τάσεις λουλουδιών γάμου και αυτή τη σεζόν βλέπουμε την άνοδο των μονόχρωμων παλετών λουλουδιών, βιώσιμων επιλογών όπως φυτά σε γλάστρες και πύλες floral moon.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022

ΟΙ ΑΨΙΔΕΣ.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022

Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ.

Τίποτα δεν προσθέτει δράμα σε έναν γάμο όπως ο καλός φωτισμός. Δεν ήταν πολύ καιρό πριν που είδαμε την άνοδο του φαινομένου του string light να κυριαρχεί και από τότε έχουν συμβεί σημαντικές προόδους για μοντέρνες ιδέες γάμου με φώτα για στην δεξίωση γάμου.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ.

Οι τάσεις του γάμου για το 2021/2022 θα δουν το θέμα του γάμου μεσονυχτιου σε εξωτερικούς χώρους τα μουντά καλοκαίρια. Η επιλογή αυτής σημαίνει ότι δουλεύετε με μια σκοτεινή κυκλοθυμική διακοσμηση για να ζωντανέψετε αυτό το μαγικό μοτίβο. Πολλά φώτα θα πάνε επίσης από πάνω για να μιμηθούν τους όμορφους αστερισμούς και πολλά άλλα. Δείτε άλλες δημιουργικές ιδέες παρακάτω.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022

ΜΙΝΙΜΑΛ ΤΟΥΡΤΑ ΓΑΜΟΥ.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΜΠΑΛΟΝΙΑ.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΓΑΜΟ.

Μία από τις διασκεδαστικές και πολύτιμες τρέχουσες τάσεις γάμου για τον χειμώνα είναι οι κουβέρτες. Ιδανικό για δεξίωση, δείτε ποια θέματα ταιριάζουν και μερικές συμβουλές στυλ.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ.

Ο γάμους στο κήπο. Οι δεξιωσεις στην πίσω αυλή είναι βολικοί, οικείοι και φιλικοί προς τον προϋπολογισμό για καλοκαιρινούς γάμους. Δείτε πώς να μεταμορφώσετε την αυλή σας.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022

ΓΑΜΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.

Οι αληθινοί ρομαντικοί δεν θα παραλείψουν ποτέ την ευκαιρία να πουν το ναι κοντά στο νερό. Η γαλήνη και η ηρεμία του νερού δεν μπορούν ποτέ να υποτιμηθει.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022

Όλα τα παραπάνω είναι μόνο η αρχή για την οργάνωση ενός γάμου. Μπορεί να φαίνονται πολλά αλλά αν το κάνετε σωστή διαχείριση θα δείτε ότι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες του γάμου για κάνετε πιο σώστε επιλογές στην διοργανωση γαμου 2022.

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.