Παρακαλώ περιμένετε

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021 - ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟΥ.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021 - ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟΥ.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021: Γεια σου μέλλουσα νυφούλα! Έχεις συνειδητοποιήσει ότι το 2020 είναι πλέον παρελθόν; Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι από εσάς έπρεπε να αναβάλλεται τον γάμο σας μέχρι τον επόμενο χρόνο λόγω του CIVD-19 και όλοι περιμένετε έναν μεγάλο φανταχτερό γάμο για τον επόμενο χρόνο. Επομένως, είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείτε το χρώμα, διακόσμηση και τον στολισμό του γάμου σας!

Αυτή τη φορά θα σας δείξουμε τις πιο καυτές ιδέες διακόσμησης γάμου, από τις παλέτες ανοιχτού χρώματος για τον εαρινό γάμο έως τις πιο σκούρες χρωματικές παλέτες για τους γάμους του φθινοπώρου και του χειμώνα. Με πολλά νυφικά, τούρτες, και φυσικά τα όμορφα φορέματα παρανύμφων! Θα κάνουμε τους γάμους το 2021 να είναι γεμάτοι από πολλά μοναδικά και διασκεδαστικά στοιχεία!

Ελπίζουμε ότι αυτές οι παλέτες χρωμάτων θα σας εμπνεύσουν και θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην καλύτερη μέρα της ζωής σας!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021 ΟΙ 12 ΠΙΟ ΚΑΥΤΕΣ ΙΔΕΕΣ.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021 ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ BOHO ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ.

Όπως γνωρίζετε, ο γάμος boho ήταν ένα από τα πιο καυτά θέματα γάμου το 2020. Είναι τόσο ρομαντικό και κομψό, πιστεύουμε ότι θα είναι πιο ζεστό στην τάση του 2021. Το Rust είναι το κλασικό χρώμα γάμου boho, προσθέτουμε λίγο σμαραγδένιο πράσινο σε αυτήν την ιδέα διακόσμησης για να το κάνουμε πιο ξεχωριστό. Αυτή η χρωματική παλέτα είναι κατάλληλη για το γάμο του φθινοπώρου! Δεν το αγαπάς;;

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΕ ΣΜΑΡΑΓΔΙ ΚΑΙ ΡΟΖ.

Όπως είπαμε συνήθως σας προτείνουμε να αποφεύγετε τη χρήση αντιφατικών χρωμάτων, επειδή είναι πολύ δύσκολο να ισορροπήσεις όπως το πράσινο και το ροζ. Αλλά αν αυτά τα δύο χρώματα έχουν τον ίδιο κορεσμό, ετσι ώστε να μπορούν να συνδυαστούν φυσικά στον γάμο.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΟΖ.

Κατά τη γνώμη μου, το ροζ θέμα του γάμου δεν θα τελειώσει ποτέ. Είναι πάντα η πρώτη επιλογή για πολλές νύφες για τον υπέροχο ρομαντικό γάμο τους. Συνιστούμε συνήθως στον πελάτη μας να επιλέξει ροζ και σκονισμένο τριανταφυλλί (dusty pink) για το γάμο, και μπορούν να συνδυαστούν όμορφα σε ολόκληρη τη διακόσμηση του γάμου! Ταιριάζει τέλεια και σε βαφτίσεις κοριτσιού. Είναι απλά θεϊκό!!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021 ΜΕ ΠΑΛΟΜΙΝΟ ΚΑΙ ΒΑΘΥ ΜΠΛΕ.

Γνωρίζουμε ότι πρέπει να έχετε δει πολλές ιδέες για στολισμό του χώρου δεξίωσης, αλλά αυτή είναι μια ανάσα καθαρού αέρα. Η βαθιά θάλασσα και μπλε της είναι ένα ιδιαίτερο χρώμα που μπορεί να αγγίξει το καρδιά σας. Και να σας κάνει να νιώσετε τόσο άνετα και γαλήνια. Σας συνιστούμε να επιλέξετε αυτό το χρώμα στον γάμο σας.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΒΟΥΡΓΟΥΝΔΙ ΚΑΙ DUSTY ΜΠΛΕ.

Το Dusty blue είναι ένα κλασικό χρώμα γάμου και βάπτισης χρόνια τώρα, δεν θα τελειώσει ποτέ. Αυτή τη φορά προσθέτουμε λίγο κόκκινο τόνο σε αυτή την διακόσμηση γάμου για να δώσουμε άλλη οπτική επίδραση στον γάμο σας. Πιστέψτε με, αυτή η παλέτα είναι εξαιρετική και πιο εύκολη απ’ ότι φαίνεται!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021 ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΛΕΒΑΝΤΑΣ.

Αγαπάμε επίσης φέτος την ιδέα του στολισμού στην ίδια χρωματική απόχρωση, η λεβάντα και το λίλα, το μωβ είναι μια εξαιρετική παλέτα χρωμάτων για έναν κομψό, φανταχτερό γάμο. Ανεξάρτητα από το αν η δεξίωση θα γίνει σε κτήμα ή το σε αίθουσα. Και προσφέρεται επίσης για ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς γάμους, εκπληκτικά!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΙ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ.

Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι το κίτρινο παίρνει την θέση του λευκού στους γάμους αυτές τις μέρες. Δεν είναι τα βασικά χρωματική διακόσμηση του γάμου, αλλά μπορεί να κάνει τον γάμο σας να ξεχωρίζει και να εντυπωσιάζει τους καλεσμένους σας. Είναι τόσο όμορφο και εύκολο να εξισορροπηθεί τέλεια με το πράσινο χρώμα, έτσι δεν είναι;

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021 ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ DUSTY ROSE.

Εδώ είναι μια άλλη κλασική διακόσμηση, τα ροζ και τα πράσινα είναι πάντα ο τέλειος συνδυασμός για το γάμο την άνοιξη και το καλοκαίρι. Αν σας αρέσει το σκονισμένο τριαντάφυλλο και έχετε έναν ανοιξιάτικο γάμο. ΠΑΡΑΚΑΛΩ επιλέξτε παλέτα με σκονισμένο τριανταφυλλί και το πράσινο, είναι τόσο όμορφα, δεν θα κουραστούμε ποτέ να τα προτείνουμε.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ BLUSH PINK.

Το γαλάζιο του ουρανού και το ροζ θα είναι πραγματικά ένας αναζωογονητικός συνδυασμός διακόσμησης που θα λιώσει ακόμη και την πιο παγωμένη καρδιά. Σε αυτήν την ιδέα, όλα είναι τόσο συναρπαστικά. Μπορώ να νιώσω τη γλυκιά αγάπη κοιτάζοντας αυτές τις φωτογραφίες, απεικονίζοντας όταν βρίσκεστε στο γάμο!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΜΠΟΡΝΤΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ.

Τα κόκκινα χρώματα στην διακόσμηση γάμου το φθινόπωρο του 2020 και δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα πρωταγωνιστήσουν και στον γάμο του 2021. Έχουμε ήδη εισαγάγει πολλά κόκκινα χρώματα, όπως μπορντό, κόκκινο του κρασιού και το τριανταφυλλί και πιστεύουμε ότι και το μπορντό θα είναι η τάση για το 2021.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021 ΜΕ ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.

Το λάδι είναι ένα τόσο κομψό και ασφαλές χρώμα ειδικά όταν συνδυάζεται με το μπεζ. Χρησιμοποιώντας στο ντεκόρ του γάμου το μπεζ, όταν ο βασικός χρωματικός τόνος είναι σε πράσινο τότε όλος ο στολισμός είναι ξεχωριστός. Κοιτάζοντας πόσο όμορφα!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΕ ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ.

Το κλασικό μπλε θα είναι σίγουρα η τάση του γάμου 2021! Η κλασική μπλε και χρυσή παλέτα χρωμάτων είναι τόσο πλούσια αίσθηση, είναι η καλύτερη επιλογή για τον πολυτελή γάμο και πιο όμορφη ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ.