Παρακαλώ περιμένετε

ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022 | ΟΙ ΠΙΟ ΚΟΜΨΕΣ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ.

ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022 | ΟΙ ΠΙΟ ΚΟΜΨΕΣ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ.

ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022; Τα σκοτεινά και ατμοσφαιρικά θέματα είναι μια δημοφιλής τάση που έχει κυριεύσει τους μοντέρνους γάμους, κυρίως για το φθινόπωρο και το χειμώνα. Αγαπάμε αυτό το στυλ επειδή ξεφεύγει από την τυπική νυφική εμφάνιση για να επιδείξει πιο τολμηρό, πιο "σκούρο" στυλ. Μπορεί να είναι οποιοσδήποτε σκοτεινός ρομαντικός γάμος που δημιουργεί έναν παράγοντα "wow" που συνδυάζει βαθιές πλούσιες αποχρώσεις με πιο ανοιχτά χρώματα. Θέλετε μερικές ιδέες; Ελάτε μαζί μας στη σκοτεινή πλευρά και ερωτευτείτε αυτή τη διάθεση γάμου.

ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022 - 10 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.

ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022 - ΜΕ ΣΜΑΡΑΓΔΙ, ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟ.

Αυτός ο συνδυασμός στον στολισμό δίνει μερικές σοβαρές παραμυθένιες δονήσεις. Το πράσινο σμαράγδι είναι το αστέρι εδώ. Αυτό το μυστηριώδες χρώμα προσθέτει ρομαντισμό σε κάθε γάμο. Συνδυάστε αποχρώσεις σμαραγδένιου με τόνους πορτοκαλί ή του κίτρινου και θα έχετε μια αξέχαστη ημέρα γάμου!

ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022 ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022 ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022 ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟ, ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΡΟΖ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ.

Γιατί να συνδυάσετε μόνο δύο χρώματα όταν μπορείτε να φτιάξετε ένα κουαρτέτο στην διακόσμηση; Το έντονο κόκκινο / μοβ του κρασιού παρέχει μια πλούσια δομή για να ενισχύσει τη ζωντάνια του χρυσού ή / και την κομψότητα του ροζ. Το μαύρο είναι επίσης μια σταθερή βάση αλλά το πιο ενδιαφέρον χρησιμοποιείται για να προσθέσετε ευκρίνεια ή να τραβήξετε το βλέμμα μπροστά σε ένα πιο ανοιχτό φόντο.

ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022 ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022 ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022

ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022 ΜΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΒ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ.

Λιλά και πράσινο, ή διάφορες αποχρώσεις των δύο χρωμάτων ήταν ένα μαγευτικά υπέροχο ζευγάρι όπως τα βρίσκουμε και στην φύση. Και τα δύο χρώματα είναι ταιριάξιμα με τα πάντα, από τα νυφικό φορέματα μέχρι την ανθοδέσμη, μέχρι την νόστιμη τούρτα! Προσθέστε ένα ποπ χρώμα στο γαμήλιο μπουκέτο σας, στην τούρτα σας ή ακόμα και στο νυφικό σας.

ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022 ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022 ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022 ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022 ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΜΑΤΖΕΝΤΑ, ΑΜΕΘΥΣΤΟ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΡΟΥΑ.

Μπορείτε να πείτε ... "Ils sont magnifique!" όταν σχεδιάζετε την ημέρα του γάμου σας χρησιμοποιώντας στην διακόσμηση ματζέντα, αμέθυστο και βασιλικό μπλε. Το βαθύτερο βασιλικό μπλε που παρέχει φόντο για να εστιάσει την προσοχή στο ματζέντα ή σε ένα κεντρικό κομμάτι αμέθυστου, αποδεικνύει ότι πρόκειται για μια καταπληκτική τριάδα.

ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022 ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022 ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΜΑΥΡΟ, ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ.

Το μαύρο και το πράσινο παρέχουν τη βάση για να αφήσει το χρυσό να λάμψει με αυτόν τον δελεαστικό συνδυασμό για τον στολισμό του γάμου. Οι χρυσές λεπτομέρειες ή τα γράμματα στο πράσινο προσφέρουν μια αύρα πλούτου και φύσης. Αυτός ο συνδυασμός είναι ιδανικός για γάμους με θέμα τη φύση.

ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022 ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022 ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022

ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022 ΜΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ.

Η επιλογή του πορτοκάλι στην διακόσμηση του γάμου ζωγραφίζει το σκηνικό του φθινοπώρου, σε μια γραφική και αγροτική περιοχή. Τα χρώματα συνδυάζονται καλά με ξύλινα τραπέζια και εξωτερικούς χώρους που επιτρέπουν μια οικονομικά προσιτή επιλογή. Hip, chic και boho όλα σε ένα!

ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022 ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022

ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΓΑΜΟ.

Τα ζωντανά αστέρια σε έναν ουρανό χωρίς φεγγάρι λάμπουν πιο έντονα τη σκοτεινή νύχτα. Αυτά τα χρώματα παρέχουν την ίδια αίσθηση μαγείας για την δεξίωση του γάμου σας. Το χρυσό χρησιμοποιείται καλύτερα ως επίκεντρο, όπως η πρόσκληση, η τούρτα και τα κεντρικά σημεία έρχονται σε αντίθεση με το μυστηριώδες μπλε του μεσονυχτίου.

ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022 ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022 ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022 ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022

ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΛΕ.

Το νερό και ο ουρανός δεν είναι απλώς μπλε της θάλασσας και μπλε του ουρανού, μπορούν να έχουν πολλές διαφορετικές αποχρώσεις. Από ένα γαλαζοπράσινο φόντο που κάνει αντίθεση με το νυφικό σας φόρεμα, σε μπλε ναυτικό κοστούμι ή ένα βασιλικό μπλε τραπεζομάντηλο.

ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022 ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022

Ο γάμος είναι το πιο τέλειο μυστήριο. Και γιατί όχι να μην ταιριάξεις την διακόσμηση με εποχή που προστάζει μυστήριο και μαγεία όπως είναι το φθινόπωρο και το χειμώνα. Όποιος είναι λοιπόν ο αγαπημένος σου μαγευτικός ΓΑΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022;

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ.