Παρακαλώ περιμένετε

ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΑΜΟΥ - ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΑΣΕΙΣ & ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2021/2022.

ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΑΜΟΥ - ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΑΣΕΙΣ & ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2021/2022.

ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΑΜΟΥ; Όταν πρόκειται για το βιβλίο ευχών γάμου, τι σας έρχεται στο μυαλό; Ένα μεγάλο σημειωματάριο στο οποίο οι επισκέπτες μπορούν να γράψουν το όνομά τους, τα μηνύματα και τις ευχές τους; Όχι, όχι, όχι, έχει ήδη ξεπεραστεί. Εάν πρόκειται να κάνετε γάμο, τότε είναι καιρός να μάθετε αυτά τα δημιουργικά ευχολογια γαμου.

ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΑΜΟΥ & 12 ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2021/2022.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να απομνημονεύσετε την ημέρα του γάμου σας και το βιβλίο ευχών είναι ένας από αυτούς. Ένα δημιουργικό ευχολόγιο μπορεί όχι μόνο να αφήσει τον γάμο να γίνει πιο αστείο και ζεστό, αλλά και να αφήσει μια βαθιά εντύπωση στους καλεσμένους σας. Ακολουθούν μερικές μοντέρνες ιδέες για βιβλία ευχών γάμου το 2021 & 2022, ελέγξτε τα παρακάτω.

ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΞΥΛΙΝΟ ΚΑΔΡΟ.

Μετατρέψτε το ευχολογιο του γάμου σας σε ενα τελειο ξύλινο πλαίσιο. Οι επισκέπτες μπορούν να γράψουν το όνομά τους στα μικρά ξύλινα κομμάτια σε σχήμα καρδιάς ή σε οποιοδήποτε άλλο σχήμα που ταιριάζει καλύτερα με το θέμα σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να το βάλετε στο σπίτι σας μετά το γάμο. Μια όμορφη και ουσιαστική διακόσμηση, έτσι δεν είναι;

ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΑΜΟΥ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΑΜΟΥ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΑΜΟΥ

ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ ΑΠΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟ.

Τα ακρυλικά αντικείμενα είναι όλο και πιο δημοφιλή στο γάμο και είναι εξαιρετικά κατάλληλα για μοντέρνο γάμο. Φτιάξτε ένα ακρυλικό κουτί και τοποθετήστε τις ετικέτες σε αυτό. Μπορείτε να εκτυπώσετε τα αγαπημένα σας χρώματα και τα ονόματά σας στο ακρυλικό. Πιστέψτε με, θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΑΜΟΥ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΑΜΟΥ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΑΜΟΥ

ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΑΜΟΥ ΜΕ POLAROID ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

Θέλετε να έχετε πιο ζωντανές αναμνήσεις από το γάμο και τους καλεσμένους; Τότε, μπορείτε να δοκιμάσετε φωτογραφίες. Βάλτε μια φωτογραφική μηχανή Polaroid, ένα βιβλίο φωτογραφιών και μια κόλλα στο τραπέζι των ευχών του γάμου, οι επισκέπτες μπορούν να τραβήξουν μια φωτογραφία μόνοι τους και στη συνέχεια να την τοποθετήσουν στο φωτογραφικό βιβλίο και να γράψουν τα μηνύματά τους.

ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΑΜΟΥ

ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Εάν σε σας και στους καλεσμένους σας αρέσουν τα επιτραπέζια παιχνίδια, τότε μπορείτε να μετατρέψετε το ευχολόγιο σας σε σετ jenga ή παζλ. Χρησιμοποιήστε ένα κενό σετ παιχνιδιών και ζητήστε από τους καλεσμένους σας να γράψουν τα ονόματά τους και να γράψουν σημειώσεις σε κάθε κομμάτι.

ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΑΜΟΥ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΑΜΟΥ

DIY ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ.

Τα ζευγάρια μπορούν να σχεδιάσουν ένα δέντρο με πολλά κλαδιά και να ετοιμάσουν τακάκια μελανιού σε διαφορετικά χρώματα. Προσκαλέστε τους καλεσμένους σας να αφήσουν το αποτύπωμά τους στα κλαδιά ως φύλλα. Θα είναι διασκεδαστικό και με νόημα.

ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΑΜΟΥ

ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΔΟΧΕΙΑ.

Προετοιμάστε ένα όμορφο άδειο δοχείο που μπορεί να ταιριάξει καλά με το θέμα του γάμου σας. Οι καλεσμένοι σας μπορούν να γράψουν σημειώσεις και να τις τοποθετήσουν στο δοχείο.

ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΑΜΟΥ

ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ ΓΑΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙ.

Γιατί οι καλεσμένοι πρέπει να γράψουν τις ευχες σημειώσεις τους στο χαρτί; Έχετε σκεφτεί ποτέ να χρησιμοποιήσετε τον ήχο ή το βίντεο; Προετοιμάστε μια συσκευή με φωνητική εγγραφή ή ένα Ipad στο τραπέζι, κατόπιν οι καλεσμένοι μπορούν να ηχογραφήσουν τη φωνή τους ή ένα βίντεο μόνοι τους.

ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΑΜΟΥ

Αυτές οι ιδέες είναι μόνο μερικές από αυτές που μπορείτε να δημιουργήσετε για τα ευχολογια γαμου.

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.