Παρακαλώ περιμένετε

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2020 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ & ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΓΑΜΟ.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2020 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ & ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΓΑΜΟ.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2020: Η επιλογή ενός όμορφου χρώματος για τον ανοιξιάτικο / καλοκαιρινό γάμο σας θα μπορούσε να είναι εύκολη. Με απεριόριστα λουλούδια και φωτεινές, ηλιόλουστες μέρες στην εποχή, οι επιλογές χρώματος είναι ανοιχτές. Είτε ψάχνετε για έμπνευση για να διατηρήσετε τα πράγματα φρέσκα με ζωηρούς και τροπικούς συνδυασμούς χρωμάτων ή θέλετε κάτι κλασικό με ρομαντικές παστέλ και μοντέρνα μίνιμαλ, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς και είναι εύκολο να ζωντανέψετε τις ιδέες σας. Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω 6 χρωματικές συμβουλές για τον στολισμό γάμου για να δημιουργήσετε τα δικά σας ονειρεμένα ανοιξιάτικα / καλοκαιρινά συνδυαστικά χρώματα.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2020 6 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2020 ΚΛΑΣΙΚΟ ΣΤΥΛ.

Αν αναζητάτε ένα ανανεωμένο κλασικό στιλ στην διακόσμηση του γάμου, το κλασικό μπλε θα μπορούσε να είναι ο νικητής. Ανακοινώθηκε ως το Χρώμα της Χρονιάς 2020 από το pantone, η μπλε απόχρωση είναι εξίσου κομψή. Οι καθησυχαστικές ιδιότητες του κλασικού μπλε σε έναν γάμο προσφέρουν μια αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας που είναι το τέλειο χρώμα για την έναρξη του γάμου σας.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2020 ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2020

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2020 ΜΕ ΧΡΩΜΑ.

Τα ζωντανά χρώματα είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις για καλοκαιρινούς γάμους. Τα λαμπερά χρώματα των ανθισμένων λουλουδιών σε έντονο ροζ, πορτοκάλια και κίτρινα, πανέμορφα ηλιοβασιλέματα και χαλαρωτικές παραλίες παρέχουν όλα σωρούς έμπνευσης και επιλογές για ένα φανταστικό συνδυασμό καλοκαιρινών χρωμάτων γάμου.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2020 ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2020 ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2020

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ - ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΡΟΥΣΤΙΚ.

Ο μοντέρνος ρουστίκ γάμος υπήρξε μεγάλη τάση στην διακόσμηση γάμου τα τελευταία χρόνια στην διακόσμηση του γάμου. Διαφορετικά από τον παραδοσιακό ρουστίκ γάμο, το μοντέρνο ρουστίκ θέμα είναι πιο ευέλικτο στη διακόσμηση του γάμου.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2020 ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2020

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2020 - ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟ ΧΡΩΜΑ.

Θέλετε να δοκιμάσετε διαφορετικά από τα συνηθισμένα χρώματα που ίσως δεν έχετε ξαναδεί στο στόλισμο; Αυτά τα ευφάνταστα ζευγάρια θα δημιουργήσουν μια πρωτότυπη εμφάνιση που είναι φρέσκια, απροσδόκητη και έχει χαρακτήρα. Δεν υπάρχουν κανόνες όσον αφορά τα χρώματα είτε το νυφικό, οπότε διασκεδάστε και αυτό!

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2020

Ο γάμος στις μέρες μας είναι πολύ ιδιαίτερος. Ίσως είναι η αιτία να βρεθούμε ξανά με κόσμο μετά από τον εγκλεισμό στο σπίτι. Γι' αυτό θα πρέπει να κάνουμε κάθε τι ξεχωριστό και με αγάπη. Φορέστε ένα όμορφο νυφικό φόρεμα με ένα νυφικό χτένισμα και μακιγιάζ που να σας ταιριάζει. Σκεφτείτε την διακόσμηση που θέλετε και επιλέξτε ποιος είναι ο καλύτερος ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2020;

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ.