Παρακαλώ περιμένετε

13 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.

13 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.

13 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΑΜΟΥ; Για σας που διοργανώνετε τον γάμο σας τώρα τον χειμώνα είναι μερικά πράγματα που πρέπει να σίγουρα να ξέρετε.

13 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

13 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΑΜΟΥ - 1. ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ.

Τα περισσότερα showround του χώρου γίνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά σε έναν χειμερινό γάμο, η πλειοψηφία της δεξιωσης σας θα γίνει μόλις δύσει ο ήλιος. Κανονίστε μια επίσκεψη στο χώρο σας το βράδυ, όταν μπορείτε να δείτε τι είδους φωτισμό έχουν και εάν η ατμόσφαιρα είναι άνετη και φιλόξενη. Αφού κάνετε κράτηση, ρωτήστε αν ο φωτογράφος σας μπορεί να το δει και το βράδυ, ώστε να σχεδιάσει τις λήψεις του.

13 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΑΜΟΥ

2. ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΙΤΕ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Οι χειμερινές ημερομηνίες γάμων τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο είναι συνήθως εκτός αιχμής, επομένως θα είναι φθηνότερες από ένα καλοκαιρινό. Πιθανότατα θα έχετε περισσότερες επιλογές τροφοδοσίας και προμηθευτών καθώς δεν είναι η πολυάσχολη σεζόν. Εάν ο χώρος / προμηθευτής σας θέλει να εξασφαλίσει την κράτησή σας, ίσως μπορείτε να διαπραγματευτείτε περαιτέρω μαζί τους - είτε πρόκειται για χρήματα είτε για κάτι επιπλέον δωρεάν. Ίσως μπορείτε να λάβετε επιπλέον έκπτωση.

3. ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΚΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

Ρωτήστε τον χώρο σας τι θα κάνουν αν πέσει άσχημο χιόνι, για παράδειγμα. Τι γίνεται αν ένας από τους προμηθευτές σας δεν μπορεί να φτάσει εκεί; Υπάρχει κάπου κατάλληλο για να παρκάρουν οι καλεσμένοι; Θα υπάρχει κάπου που ο φωτογράφος μπορεί ακόμα να τραβήξει φωτογραφίες; Για τους καλεσμένους που καπνίζουν, υπάρχει κάποια εναλλακτική που μπορούν να πάνε;

13 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΑΜΟΥ - 4. ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ.

Εάν βρέχει πολύ, θα υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι έξω στα αυτοκίνητά τους, πράγμα που σημαίνει περισσότερη κίνηση στους δρόμους. Αφήστε στον εαυτό επιπλέον χρόνο για να φτάσετε στον χώρο και αναφέρετε στις προσκλήσεις σας ότι οι επισκέπτες μπορεί να χρειαστεί να αφήσουν χρόνο έκτακτης ανάγκης.

5. ΕΞΕΤΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΣΗΣ.

Θα λύσετε τα μισά ταξιδιωτικά σας προβλήματα αν κάνετε την τελετή και τη δεξίωση σας στον ίδιο χώρο.

13 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΑΜΟΥ

6. ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

Ο χώρος του γάμου σας θα έχει εμπειρία στη σωστή θέρμανση, αλλά αν πρόκειται για αίθουσα ή κτήμα, μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο. Ρωτήστε τους ποιο είναι το σχέδιό τους για τη θέρμανση του χώρου και αν έχουν θερμάστρες εξωτερικού χώρου για όσους θέλουν καθαρό αέρα.

7. ΕΛΕΓΞΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥ ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ.

Αν είναι πριν ή αμέσως μετά τα Χριστούγεννα, ο χώρος σας μπορεί να έχει στολισμένο. Θα πρέπει να μπορούν να σας δείξουν μερικές φωτογραφίες της περσινής χρονιάς για να σας δώσουν την ουσία του τι να περιμένετε. Αν δεν σας αρέσουν, ρωτήστε αν επιτρέπεται να τα καταργήσετε. Δεν θέλετε κάτι που έρχεται σε σύγκρουση με το όραμά σας.

13 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΑΜΟΥ - 8. ΚΑΝΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΑΜΟΥ.

Θα το συνιστούσαμε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, αλλά η ασφάλιση γάμου είναι ιδιαίτερα σημαντική τον χειμώνα.

13 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΑΜΟΥ

9. ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΑΣ.

Σπρέι προστατευτικό παπουτσιών σε δερμάτινα και σουέτ παπούτσια. Εάν βγαίνετε σε εξωτερικούς χώρους για φωτογραφίες, έχετε προστατευτικά τακουνιών για να σας εμποδίσουν να βυθίζεστε στη λάσπη ή έχετε στη διάθεσή σας ένα εφεδρικό ζευγάρι τακούνια ή σφήνα. Ακόμα καλύτερα, θα μπορούσες να κρύψεις ένα ζευγάρι γαλότσες κάτω από ένα μεγάλο φόρεμα; Θα κρατήσει τα πόδια σας άνετα και στεγνά.

10. ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΕΡΙΩΝ.

Τα κεριά δημιουργούν μια ρομαντική διάθεση μόλις βραδιάσει. Αν μπορείτε, συμπεριλάβετε κεριά διαφορετικού ύψους και πάχους στα κεντρικά, τζάκια, περβάζια, ακόμα και σε φανάρια για τη διακόσμηση του διαδρόμου σας για μια ζεστή λάμψη. Αλλά αν ο χώρος σας δεν επιτρέπει γυμνές φλόγες, χρησιμοποιήστε κεριά LED και φώτα νεράιδων.

13 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΑΜΟΥ

11. ΕΝΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΩΦΟΡΙΑ.

Ο έλεγχος του παλτού είναι πολύ απαραίτητος από τον Δεκέμβριο έως τον Φεβρουάριο. Οι επισκέπτες θα σας ευχαριστήσουν που πήρατε βαριές πανωφόρια, κασκόλ, γάντια και καπέλα από τα χέρια τους, καθώς και τυχόν βρεγμένες ομπρέλες.

12. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΓΑΜΟΥ.

Αγκαλιάστε την εορταστική περίοδο του χρόνου με χειμωνιάτικες μπομπονιέρες γάμου. Βεγγαλικά, ζαχαρωτά, μπαχαρικά ζεστού κρασιού, μίνι μπουκάλια Baileys, κιτ ζεστής σοκολάτας, κράκερ, νομίσματα σοκολάτας, εξατομικευμένα κεριά, s'mores, glittery cupcakes… οι επιλογές είναι ατελείωτες.

13 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΑΜΟΥ

13. ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ.

Μπορείτε να κάνετε τα πάντα σωστά όσον αφορά τη διακόσμηση, αλλά αν ο φωτογράφος σας δεν έχει εμπειρία στη λήψη σε χαμηλό φωτισμό, οι φωτογραφίες σας μπορεί να είναι ανεπαρκείς. Ζητήστε να δείτε παραδείγματα της δουλειάς τους σε κακές καιρικές συνθήκες και τη νύχτα για να πάρετε μια αίσθηση για το τι μπορούν να κάνουν. Ο χαμηλός φωτισμός και το φως των κεριών μπορεί να είναι απίστευτα κολακευτικά, γι' αυτό μην πανικοβληθείτε που δεν είναι μια φωτεινή, ηλιόλουστη μέρα!

Αυτές ήταν και οι 13 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΑΜΟΥ.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα