Παρακαλώ περιμένετε

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΜΑΓΕΥΤΙΚΕΣ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΜΑΓΕΥΤΙΚΕΣ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ; Το φθινόπωρο είναι γεμάτο ζεστά χρώματα, όπως και οι μήνες του φθινοπώρου είναι μαγικοί και ρομαντικοί για γάμους. Το φθινόπωρο είναι μια δημοφιλής σεζόν γάμου αφού είναι φυσικά εκπληκτική παλέτα χρωμάτων.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 8 ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ.

Ο καιρός το φθινόπωρο είναι ζεστός αλλά όχι πολύ ζεστός, οι επισκέπτες μπορούν να ντυθούν άνετα με επίσημα ρούχα και τα φύλλα να κάνουν το τέλειο σκηνικό των φθινοπωρινών γαμήλιων χρωμάτων! Αν αγαπάτε τη φύση πρέπει να θέλετε να κάνετε έναν φθινοπωρινό γάμο. Και η ζωντάνια της φύσης συνεπάγεται την επιλογή των καλύτερων φθινοπωρινών χρωμάτων στην διακόσμηση γάμου. Προσπαθήστε να βρείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη φθινοπωρινή παλέτα χρωμάτων γάμου.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΜΠΟΡΝΤΟ ΚΑΙ BLUSH.

Ως βαθύ και πλούσιο χρώμα, το μπορντό είναι ιδανικό για φθινοπωρινά θέματα γάμου. Θα συνεχίσετε να διατηρείτε αυτή τη συνολική απαλή και ρομαντική αίσθηση συνδυάζοντας με τόνους ρουζ. Μπορείτε να επιλέξετε τα ακόλουθα στοιχεία για να εκπληρώσετε την ονειρεμένη μεγάλη μέρα σας - ρουζ μπορντό γαμήλια τελετή με αψίδα, μπορντό νυφικά φορέματα για τις τολμηρες, λευκό νυφικό με μανίκια και χωρις, λευκή γαμήλια τούρτα με μπορντό ανθοδέσμη και μπορντό και ρουζ για διακόσμηση των τραπεζιών της δεξίωσης.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΜΟΒ ΚΑΙ NAVY ΜΠΛΕ.

Το μοβ είναι ένα από τα κορυφαία μοντέρνα χρώματα για το φθινοπωρινό γάμο. Είναι μια υπέροχη, σιωπηλή απόχρωση του ανοιχτού μοβ που έχει μια μικρή απόχρωση του γκρι. Αν θέλετε να τραβήξετε τους ροζ τόνους που προσφέρει το μοβ, το συνδυασμό του με ναυτικό σίγουρα θα σας δώσει αυτό το ύφος που επιθυμείτε. Ενσωματώστε τη ρομαντική διάθεση του φθινοπώρου στις λεπτομέρειες του μυστηρίου στην εκκλησία - μοβ ανθοδέσμη, κοστούμια μπλε, ναυτικό προσκλητήριο γάμου και ναυτικό στολισμό γάμου.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΝΤΟ.

Το γαλάζιο και το μπορντό είναι μια ρομαντική παλέτα που αποπνέει κομψότητα και θα είναι η τέλεια εφαρμογή για τον γάμο του φθινοπωρινού. Υπάρχουν τόσες πολλές εκπληκτικές επιλογές για να επιλέξετε για τη μεγάλη σας μέρα: μπορντό λουλούδια, μπλε φορέματα παρανύμφων, τραπεζομάντηλα και γαλάζιο σκηνικό γαμήλιου τραπεζιού.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ.

Το κεραμίδι είναι ένα από τα χρώματα του γάμου που έχουν ατελείωτες δυνατότητες. Όταν προσθέτετε κίτρινο σε αυτό, το αποτέλεσμα είναι υπέροχο. Ακολουθούν αρκετοί υπέροχοι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το ρουστίκ στολισμό και το κίτρινο στο γάμο: κίτρινα λουλούδια, ρουστίκ κίτρινο τραπέζι γάμου και γαμήλια τούρτα με λουλούδι.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΜΟΒ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟ.

Η επιλογή μοβ ως φθινοπωρινό χρώμα γάμου θα δημιουργήσει μια διάθεση ατομικότητας, μυστηρίου και φαντασίας. Το μοβ και το κίτρινο είναι πάντα μια κλασική επιλογη του φθινοπωρινού γάμου. Οι υπέροχες ιδέες θα κάνουν την ξεχωριστή σας μέρα ακόμα πιο ρομαντική - μοβ φορέματα παρανύμφων, μοβ κοστουμια για τον γαμπρο, γαμήλια τούρτα με πολύχρωμα τριαντάφυλλα, κίτρινο και μοβ τριαντάφυλλο, κίτρινες μοβ διακοσμήσεις γάμου και κίτρινα λευκά κεντρικά κομματια.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΓΚΡΙ.

Το πράσινο είναι τόσο ρομαντικό, αιθέριο και απολύτως διαχρονικό. Αγαπάμε το γκρι και πράσινο χρώμα στην διακοσμηση. Αυτά τα χρώματα συνεργάζονται υπέροχα για έναν φθινοπωρινό γάμο. Δείτε αυτά: πράσινη μπουτονιέρα, μπλε ανδρικό κοστούμι, πράσινα φυτά, πράσινη λευκή ανθοδέσμη.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ

Η ΛΕΒΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΡΥΚΟΚΙ.

Η λεβάντα είναι μια από τις καλύτερες επιλογές, αν είσαι ρομαντική και αγαπάς όλα τα ονειρικά και απαλά πράγματα. Η λεβάντα είναι γνωστή ως απαλή, ρομαντική απόχρωση του μοβ που ταιριάζει καλά με το βερυκοκί. Υπάρχουν τόσα πολλά όμορφα κεντρικά που μπορούν να διακοσμήσετε τον γάμο σας με αυτα.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ.

Το πορτοκαλί και το γαλαζοπράσινο είναι δύο έντονα χρώματα που είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά για έναν φθινοπωρινό γάμο και θα δημιουργούσαν ένα υπέροχο φόντο. Πώς να ενσωματώσετε τέτοια διακόσμηση στο γάμο σας με στυλ; Δείτε το παράδειγμα στην φωτογραφία για να εμπνευστείτε. Άλλωστε το πορτοκάλι είναι παντού και ειδικά αυτήν την εποχή.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ

Λοιπόν για σας ποιος ήταν ο αγαπημένος ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ;

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ.