Παρακαλώ περιμένετε

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗ ΜΕΡΑ.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗ ΜΕΡΑ.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020 αναζητούν όλο και περισσότερα ζευγάρια. Το 2019 φτάνει στο τέλος του και όσα ζευγάρια πρόκειται να παντρευτούν στο νέο έτος αρχίζουν να ετοιμάζονται από τώρα. Οι προετοιμασίες ενός γάμου είναι πολλές και για αυτό πρέπει να ξεκινήσετε να επιλέγετε μήνες πριν. Η διακόσμηση γάμου είναι πολύ σημαντική. Συνήθως τα ζευγάρια προτιμούν ένα συγκεκριμένο θέμα από το οποίο θα είναι επηρεασμένος ο γάμος τους. Επιλέγουν δηλαδή αν θέλουν ένα ρομαντικό γάμο, ένα κλασικό γάμο, ένα ρουστίκ ή με boho επιρροές. Όποιο στολισμό γάμου και να διαλέξουν, υπάρχει και η αντίστοιχη διακόσμηση. Τα χρώματα και οι αποχρώσεις που θα χρησιμοποιήσετε θα τελειοποιήσουν το γάμο σας. Βρήκαμε λοιπόν για σας τους πιο ωραίους χρωματικούς συνδυασμούς. Ποια χρώματα θα είναι στη μόδα για το 2020; Ακολουθούν και θα σας κόψουν την ανάσα!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020 ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΡΩΜΑΤΩΝ.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΟΖ.

Αγαπάτε το ροζ; Το ροζ παραμένει στη μόδα. Είναι μια ασφαλής επιλογή που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Ταιριάζει με κάθε στυλ γάμου και ταιριάζει με πάρα πολλά άλλα χρώματα. Χρησιμοποιήστε μπουκέτα με ροζ λουλούδια. Ροζ φορέματα για τα παρανυφάκια σας. Βάλτε στο παιχνίδι και το στολισμό των τραπεζιών της δεξίωσης. Χρησιμοποιήστε σερβίτσια που να ταιριάζουν. Μην ξεχάσεις ακόμα και το προσκλητήριο του γάμου να ταιριάζει με αυτή την επιλογή σου χρωματικά. Προσκλητήρια σε αυτές τις αποχρώσεις και χρυσές επιρροές απογειώνουν το γάμο σου.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020 ΓΚΡΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.

Πολλά ζευγάρια φοβούνται το γκρι, καθώς νομίζουν ότι είναι ένα πολύ σκούρο χρώμα. Η αλήθεια είναι ότι το έχουμε συνηθίσει σε χειμωνιάτικους γάμους. Είναι ένα όμορφο και δυνατό χρώμα.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020

ΚΑΦΕ ΜΕ ΜΠΟΡΝΤΟ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.

Η must απόχρωση! Για ένα γάμο το χειμώνα είναι ότι πρέπει! Αποτελεί μια αγαπημένη επιλογή. Έντονα χρώματα και τα δύο δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα στο χώρο. Για όσους θέλουν να διαφέρουν μπορούν να χρησιμοποιήσουν μπαλόνια αντί για λουλούδια, στις παραπάνω αποχρώσεις και να δημιουργήσουν τον καλύτερο γάμο.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020

ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΜΠΛΕ.

Σκεφτείτε ένα γάμο σε ένα χειμωνιάτικο χιονισμένο τοπίο. Σκεφτείτε τώρα ένα χιονισμένο τοπίο γεμάτο απο μπλε τούλια, δαντέλα, κουρτίνες, λουλούδια και άλλα πολλά. Είναι η πιο ιδιαίτερη επιλογη.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ.

Το πράσινο είναι το χρώμα της φύσης αναμφισβήτητα. Ταιριάζει καταπληκτικά σε ρουστικ διακόσμηση και vintage γάμους. Αν πρόκειται ο γάμος σας να τελεστεί κοντά σε δάσος ή στην εξοχή τότε έχετε απο τώρα κάνει το γάμο της χρονιάς!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020

ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΠΕΖ.

Το μπεζ είναι ένα ουδέτερο χρώμα. Πολλές φορές θεωρείται και αδιάφορο. Ταιριάζει σχεδόν με όλα τα χρώματα αλλα δεν έχει μεγάλη δυναμική. Άλλαξε το! Χρησιμοποίησε το σαν βάση και τελειοποίησε την διακόσμηση σου. Δώσε του ένταση με το συνδυασμό άλλων χρωμάτων. Όπως το άσπρο, το ροζ και το πράσινο.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ.

Άλλη μια safe επιλογή. Ταιριάζει και αυτή σε χειμωνιάτικους γάμους και δημιουργεί ένα ζεστό περιβάλλον. Δοκίμασε να τ συνδυάσεις με πορτοκαλί και πράσινο.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020 ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΚΡΙ.

Γκρι με καφέ και πράσινο και μόλις δημιούργησες ένα φαντασμαγορικό σκηνικό.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2020

Για εσάς που πρόκειται να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας συντομα, ήρθε η ώρα να προετοιμαστείτε. Αφου βρείτε αυτό που σας ταιριάζει μην αφήσετε τελευταία στιγμή την επιλογή της διακόσμησης. Ελπίζουμε αυτές οι παλέτες χρωμάτων να σε βοηθήσουν να βρεις αυτό που επιθυμείς για διακοσμηση γαμου 2020.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ. & Γκέλλυ Δούνα