Παρακαλώ περιμένετε

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΗΝΑ.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΗΝΑ.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ. Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας της αγάπης και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κάνετε το γάμο σας αυτό το μήνα! Παραδοσιακα, το Φεβρουάριο λόγω του Αγίου Βαλεντίνου πολλα ζευγάρια αποφασίζουν είτε να παντρευτούν είτε να κάνουν την πρόταση γάμου τους εκείνη την περίοδο. Άλλωστε δεν υπάρχει κάτι πιο ρομαντικό από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και το πολυπόθητο ΝΑΙ! Για ολους εσάς που πρόκειται να παντρευτείτε αυτό το μήνα σας έχουμε διαλέξει υπέροχες χρωματικές ιδέες για την διακόσμηση του γάμου σας.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ - Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ

Τα λουλουδια στο διακόσμηση ενός γάμου είναι πολύ σημαντικά. Ομορφαίνουν το χώρο με την απλότητα τους και μόνο. Μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε πολλά είδη λουλουδιών. Μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα σας λουλούδια και διακοσμήσετε το γάμο σας με αυτά. Ροζ, μπορντό, πορτοκαλί είναι μερικά από τα χρώματα που ταιριάζουν σε ένα χειμωνιάτικο γάμο. Διακόσμησε ακόμα και την τούρτα σου με αυτά.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ ΣΕ ΜΟΒ

Το μοβ είναι ένα χειμωνιάτικο χρώμα. Δεν χρησιμοποιείται πολλές φορές για τον στολισμό του γάμου καθώς θεωρείται αρκετά σκούρο και όχι τόσο χαρούμενο. Συνδύασέ το με ένα ροζ απαλό και θα πετύχεις!

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΓΑΜΟΣ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ

Αγαπαμε το κόκκινο που είναι το χρώμα του πάθους! Συνδύασέ το με γκρι ακόμα και με ανοιχτό μπλε. Ο γαμπρός μπορεί να επιλέξει μπλε κοστούμι και όμορφα κόκκινα λουλούδια στο πετο. Εξ αρχής μπορείς να δείξεις στους καλεσμένους σου, οτι ο γάμος σου δεν πρόκειται να είναι άλλος ένας κλασικός γάμος. Ταιριαξε το προσκλητήριο του γάμου σου, με αυτή τη χρωματική παλέτα. Δώσε μια πολύ καλή πρώτη γεύση!

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΑΛΕΤΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

Βρισκεσαι στην καρδιά του χειμώνα, και αυτό πρέπει να φαίνεται και στην επιλογή των χρωμάτων σου. Επέλεξε σκούρα χρώματα όπως το γκρι και το σκούρο μπλε. Βάλε στρας στα αξεσουάρ σου και γίνει μια νύφη που λάμπει!

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΓΑΜΟΣ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΓΑΜΟΣ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ VELVET

Το βελούδο έχει υπέροχη υφή, χρησιμοποιείται κυρίως σε χειμερινές διακοσμήσεις και είναι ένα ακριβό ύφασμα. Ένταξε το βελούδο στο γάμο σου, ανεξαρτήτως χρώματος.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ

Το πράσινο είναι ένα χρώμα που ταιριάζει παντού. Αν έχεις σκοπό να κάνεις ένα γάμο κοντά στη φύση, αυτή είναι μια ιδανική επιλογή. Χρησιμοποίησε βελούδο σε πράσινο σκούρο χρώμα και τελειοποίησε όμορφα το γάμο σου.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

ΓΑΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΛΕ

Το μπλε είναι ένα εξαιρετικό χρώμα που δεν χρησιμοποιείται συνήθως στους γάμους. Σε ενα χειμερινο γαμο ταιριάζει απίστευτα σε ένα χιονισμένο τοπίο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μπλε αποξηραμένα λουλούδια και να στολίσεις και την τούρτα σου με αυτά.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ: NAVY BERRY

Επικος συνδυασμός χρωμάτων! Το μπλε με το χρώμα των μούρων δημιουργεί μια απίστευτη εικόνα. Ταιριάζει απόλυτα σε ένα τέτοιο γάμο και σαν βγάζει από τα τετριμμένα.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ: ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΡΥΣΟ

Για έναν chic γάμο, επέλεξε το χρυσό ή το ροζ χρυσό. Το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο! Ο γάμος σου θα δείχνει λαμπερός και πλούσιος.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΓΑΜΟΣ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

Εισαι λάτρης του χειμώνα; Τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα. Ο Φεβρουάριος είναι η καρδιά του χειμώνα και του έρωτα. Κάνε ένα γάμο γεμάτο πάθος και αγαπη. Εδω, εμείς βρήκαμε για σένα τις πιο ωραίες χρωματικές παλέτες ώστε να γίνει ο γάμος σου, ο καλύτερος ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ. & Γκέλλυ Δούνα