Παρακαλώ περιμένετε

Μοντέρνος ρομαντικός γάμος - Ιδέες για τις πιο ρομαντικές νύφες.

Μοντέρνος ρομαντικός γάμος - Ιδέες για τις πιο ρομαντικές νύφες.

Μοντέρνος ρομαντικός γάμος; Πώς γίνεται αυτό; Γνωρίζουμε ότι η καλλιτεχνική φωτογραφία γάμου είναι εξαιρετικά δημοφιλής. Αλλά η τέχνη είναι πολύ περισσότερο από ένα στυλ φωτογραφίας, είναι επίσης ένα μοντέρνο ύφος, θέμα που όλο και περισσότερες νύφες ερωτεύονται. Το ύφος τέχνης του ρομαντικού είναι κλασικό και παραδοσιακό, εκλεπτυσμένο αλλά μοντέρνο, αιθέριο και πάνω απ 'όλα σκόπιμο. Είναι υπέροχο για ένα ζευγάρι που πραγματικά εκτιμά ένα καλά διακοσμημένο χώρο. Είναι εμπνευσμένα από τη φύση και έχουν ένα καλλιτεχνικό όραμα. Έβαλα μαζί μερικούς δημοφιλείς πίνακες έμπνευσης τέχνης για να μπορέσετε να αποκτήσετε σαφή ιδέα. Απολαύστε!

Μοντέρνος ρομαντικός γάμος - 8 Προτάσεις για να διαλέξεις

Βυσσινί και σκούρο γκρι.

Μυστηριώδης. Μαγευτικός. Εάν αυτές οι λέξεις σας μιλούν τότε αυτή είναι η παλέτα χρωμάτων για εσάς. Και μπορεί να σκεφτείτε ότι δεν είναι λίγο «σκοτεινό» για μια μέρα γεμάτη με αγάπη; Και η απάντηση δεν είναι ... είναι μοντέρνος ρομαντικός γάμος με μια μάγια που είναι τόσο όμορφη όσο αυτές οι εικόνες!

μοντέρνος ρομαντικός γάμος μοντέρνος ρομαντικός γάμος

Μοντέρνος ρομαντικός γάμος στις αποχρώσεις του ροζ και γκρι.

Μπορεί να σκεφτόμαστε: "Περιμένετε ένα λεπτό ... δεν έχει γίνει αυτό το σύνθετο χρώμα πριν;" Και έχετε δίκιο, έχει, αλλά αυτή τη φορά γίνεται με τέτοια πολυπλοκότητα ότι έχει τις καλές τέχνες του ρομαντικού πάνω του. Σκεφτείτε τους πίνακες του Degas και αυτή η παλέτα χρωμάτων έρχεται στη ζωή!

μοντέρνος ρομαντικός γάμος μοντέρνος ρομαντικός γάμος

Μπλε και Χρυσό.

Ο καλλιτέχνης Pierre-Auguste Renoir χρησιμοποιεί πολλούς μπλε τόνους στους πίνακές του και μπορείτε να βρείτε την έμπνευση βλέποντας τα έργα του. Και δεν κολλάει σε μια απόχρωση του μπλε που θα φαίνεται ακόμα πιο καλλιτεχνικό. Το μεταλλικό άγγιγμα το αναδεικνύει αμέσως, επειδή είναι μεταλλικό μπλε του δίνει ένα καλλιτεχνικό συναίσθημα. Αυτός είναι ένας τεράστιος καθοριστικός παράγοντας που κάθε μοντέρνος ρομαντικός γάμος πρέπει να έχει.

μοντέρνος ρομαντικός γάμος

Πράσινο στυλ minimal.

Ο μοντέρνος ρομαντικός γάμος δεν θα μπορούσε να παραλείψει το minimal. Το κλειδί του μοντέρνου στυλ είναι φυσικά το μίνιμαλ. Χρησιμοποιήστε ένα ουδέτερο χρώμα (σκέφτεστε το λευκό) και για τα περισσότερα πράγματα είναι απλά μια μικρή πινελιά πράσινου. Έτσι θα κάνετε τον χώρο να είναι ξεχωριστός και να μην περνάει απαρατήρητος. Η σκόπιμη τοποθετημένη διακόσμηση είναι το κλειδί για να τραβήξει αυτό το βλέμμα με επιτυχία.

μοντέρνος ρομαντικός γάμος

Ροδακινί και πορτοκάλι.

Αυτά τα δύο χρώματα αλληλοσυμπληρώνονται τόσο φυσικά, ότι δεν είναι περίεργο που φαίνονται εκπληκτικά μαζί. Και μην φοβάστε να το χρησιμοποιήσετε τοποθετώντας πραγματικά πορτοκάλια, κλημεντίνες, μανταρίνια και ροδάκινα στο ντεκόρ σας. Είναι απροσδόκητος ο μοντέρνος ρομαντικός γάμος και αυτό που του δίνει την αίσθηση της τέχνης.

μοντέρνος ρομαντικός γάμος

Παστέλ ροζ και πράσινο.

Το ροζ είναι τόσο θηλυκό, αλλά λόγω του παστέλ τόνου, είναι επίσης πιο εκλεπτυσμένο. Οι επιλογές χρώματος είναι ατελείωτες όταν πρόκειται για λουλούδια, ενδυμασίες και υφάσματα, γι' αυτό χρησιμοποιήστε αυτή την επιλογή χρωμάτων προς όφελός σας!

μοντέρνος ρομαντικός γάμος μοντέρνος ρομαντικός γάμος

Γήινα χρώματα.

Πολλά ζευγάρια στην φύση, στο δάσος με ανθισμένα λουλούδια βλέπουμε να είναι ζωγραφισμένα από καλλιτέχνες κατά καίρους. Είναι μια κομψή ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος. Μην φοβάστε να προσθέσετε λίγο χρώμα εδώ και εκεί για να το κάνετε πραγματικά σαν δικό σας αφού είναι ο δικός σας μοντέρνος ρομαντικός γάμος.

μοντέρνος ρομαντικός γάμος

Γαλάζιο.

Κάτι παλιό, κάτι καινούριο, κάτι δανεικό, κάτι μπλε. Χρησιμοποιώντας αυτό το μοντέρο για μας τρόπο όπως σχεδιάζετε τον γάμο σας θα σας βοηθήσει για τη μεγάλη μέρα. Το γαλάζιο φαίνεται όμορφο σε όλους έτσι είναι μια έξυπνη επιλογή, πάρα πολύ! Μην φοβάστε να αμφισβητήσετε αυτό το χρώμα, διαλέγοντας ανάμεσα σε τόσες αποχρώσεις του γαλάζιου! Η φύση είναι εδώ για να βοηθήσει!

μοντέρνος ρομαντικός γάμοςμοντέρνος ρομαντικός γάμος

Αυτές οι προτάσεις ολοκληρώνουν το κύκλο, για τον συνδυασμό της τέχνης και του καινούργιου και το τι σημαίνει ένας μοντέρνος ρομαντικός γάμος!

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.