Παρακαλώ περιμένετε

VINTAGE ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΓΑΜΟ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.

VINTAGE ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΓΑΜΟ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.

VINTAGE ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ επιλέγουν όλο και περισσότερα ζευγάρια που θέλουν ο γάμος τους να θυμίζει κάτι από περασμένες δεκαετίες. Οι τάσεις στην νυφική μόδα συνέχεια αλλάζουν αλλά κάποια πράγματα παραμένουν σταθερά στα χρόνια. Ένα από αυτά είναι η vintage γάμοι που ήρθαν για να μείνουν! Εαν θέλεις να κάνεις ένα επιτυχημένο vintage γάμο, τα στάδια που πρέπει να ακολουθήσεις είναι πολλά. Πρώτον, επέλεξε το νυφικό που σου ταιριάζει με vintage στοιχεία. Δεύτερον φτιάξε μια υπέροχη διακόσμηση. Ζεστή και προσιτή προς τους καλεσμένους σου, χωρίς να χαλάσεις μια περιουσία. Εμείς εδώ διαλέξαμε για σένα τις πιο όμορφες ιδέες για διακόσμηση ever! Συνέχισε να μας διαβάζεις και δεν θα απογοητευτείς!

VINTAGE ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΠΛΗΞΟΥΝ!

VINTAGE ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Ένας τέτοιος γάμος ταιριάζει απόλυτα σε εξωτερικό χώρο. Δοκίμασε να ταιριάξεις το παλιο με το τώρα και θα έχεις ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Αντί για καρέκλες, χρησιμοποιήσε για παράδειγμα πολυθρόνες σε παλιό στιλ και σε διάφορα χρώματα. Χωράνε και περισσότερους καλεσμένους και αποτελούν μια μοναδική επιλογή. Αλλη επιλογή είναι τα μεγάλα παγκάκια και χαλιά σαν διάδρομος προς το ιερό. Δες τις παρακάτω εικόνες και πάρε ιδέες που οι καλεσμένοι σου θα μείνουν με το στ΄μα ανοιχτό.

VINTAGE ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ VINTAGE ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

VINTAGE ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ VINTAGE ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

VINTAGE ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΗΛΙΟ ΔΕΙΠΝΟ.

Το γαμήλιο τραπέζι είναι πολύ σημαντικό. Πέρα από την νοστιμιά που θα πρέπει να προσφέρουν τα πιάτα σας, θα πρέπει και η διακόσμηση και βοηθάει. Μεγάλα τραπέζια με έντονα χρώματα και βαριά σερβίτσια είναι μια κλασική ιδέα σε ένα vintage γάμο. Ομοιομορφία και ζωντάνια αυτό είναι το μυστικό.

VINTAGE ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ VINTAGE ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

THE CAKE ISSUE.

Δώσε βάση στις παρακάτω ιδέες και βρες την πιο γλυκιά απόλαυση. Μπορείς είτε να διαλέξεις την πεπατημένη. Τεράστια δηλαδή τούρτα σε όμορφα σχέδια και χρώματα ή να επιλέξεις κάτι πιο μοντέρνο όπως ένα σημείο στο γάμο σου που να έχει διάφορα γλυκά, σε διάφορες γεύσεις και μεγέθη.

VINTAGE ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ VINTAGE ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

WELCOME DRINKS ΤΗΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ.

Όσο περιμένουν οι καλεσμένοι σου να αρχίσει το γλέντη του γάμου σου καλό θα είναι να έχεις προετοιμάσει ποτά ή δροσερά αναψυκτικά που θα δροσίσουν τους καλεσμένους σου. Μην ξεχνάς ότι όσο εσύ ετοιμάζεσαι εκείνοι περιμένουν καρτερικά την έλευση σου. Μπορείς να φτιάξεις έναν σταντ που να έχει διάφορα αναψυκτικά, χυμούς, πορτοκαλαδες ή λεμονάδες πουα θα μπορούν να δοκιμάσουν. Εαν θες να πας και ένα βήμα παραπάνω, φτιάξε ένα mini bar με έναν bartender να σερβίρει.

VINTAGE ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ VINTAGE ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

VINTAGE ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ VINTAGE ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

VINTAGE ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

ΑΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ.

Γάμος και συγκίνηση είναι άρτια συνδεδεμένα. Δεν υπάρχει γάμος χωρίς κλάμα λένε και εσύ μπορείς να προετοιμαστείς γι' αυτό! Κάνε κάτι διαφορετικό και αστείο. Δημιουργησε μικρά μπουκετάκια από όμορφες πετσετούλες σε διάφορα χρώματα για να μπορούν να παίρνουν οι καλεσμένοι σου αν χρειαστούν.

VINTAGE ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ VINTAGE ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

VINTAGE ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥVINTAGE ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

VINTAGE ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΟΦΩΝΟ.

Το γραμμόφωνο και οι βαλίτσες είναι ίσως το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε έναν vintage γάμο. Όλοι έχουμε στο σπίτι μας παλιές βαλίτσες που ναι μεν δεν χρησιμοποιούμε αλλά αρνούμαστε να τις αποχωριστούμε. Χρησιμοποιησε τες ώς βάση για την διακόσμηση του γάμου σου. Βάλε μέσα κεριά, κάρδρα ακόμα και λουλούδια και φτιάξε ένα όμορφο σκηνικό. Τοποθέτησε κάπου και ένα γραμμόφωνο. Εαν έχεις την δυνατότητα να το χρησιμοποιήσεις ακόμα καλύτερα! Τι πιο ωραίο από χορό μέχρι τελικής πτώσεως από ένα γραμμόφωνο;

VINTAGE ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ VINTAGE ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Ένας vintage γάμος θα σε κάνει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου! Θεωρείται΄πολύ οικονομικός καθώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως βάση σου πολλά πράγματα που ήδη έχεις. Άλλωστε αυτό είναι vintage. Οτιδήποτε παλιό που παραμένει διαχρονικό. Κάνε τον γάμο των ονείρων σου, αυτό το άρθρο θα σε βοηθήσει να βρείς την καλύτερη vintage διακοσμηση γαμου.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ. & Γκέλλυ Δούνα