Παρακαλώ περιμένετε

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ ΓΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ ΓΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ ΓΑΜΟΣ. Ένα από τα πιο μοντέρνα θέματα γάμου που γίνονται συνέχεια αυτά τα χρόνια είναι ο ρουστίκ γάμος με μια μοντέρνα πινελιά και το ονομάζουμε μοντέρνο γάμο rustic. Με τους «σύγχρονους ρουστίκ» γάμους, τα ζευγάρια αποφεύγουν τα βάζα και τις λινάτσες, και τα ανταλλάσσουν με πανέμορφα τραπέζια και καρέκλες σπιτιού, καθώς και υφάσματα. Οι σύγχρονοι ρουστίκ γάμοι είναι ένας υπέροχος τρόπος για να εκφράσετε τις κομψές σας προτιμήσεις σε ένα ζεστό και άνετο περιβάλλον. Διαβάστε παρακάτω για να εμπνευστείτε με τα 7 αγαπημένα μας μοντέρνα ρουστίκ χρώματα γάμου.

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ ΓΑΜΟΣ 7 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ.

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ ΓΑΜΟΣ ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.

Όταν μιλάμε για ρουστίκ αμέσως το μυαλό μας πάει στο στα δέντρα και στην φύση. Κατά συνέπεια στο μπεζ, στο καφέ στο πορτοκάλι και φυσικά το πράσινο. Η διακόσμηση του γάμου σε αυτές της αποχρώσεις είναι πάντα κομψός. Οι λουλουδένιες συνθέσεις είναι πολύ εύκολες όπως και η επιλογή του νυφικού φορέματος. Αυτά τα φλοράλ προσκλητήρια επίσης είναι ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί για τον γάμο.

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ ΓΑΜΟΣ ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ ΓΑΜΟΣ

ΓΑΜΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ ΣΕ ΚΑΦΕ.

Σε αυτών τον στολισμό γάμου πρωταγωνιστείς είναι το ξύλινο στοιχείο. Αυτό το καθιστά ένα από πιο ζεστά και οικεία θέμα για γάμο. Εσείς και οι καλεσμένοι σας θα αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας. Το καλό εδώ επίσης είναι ότι μπορείτε να κάνετε mix με boho στοιχεία για γάμο σας. Εντυπωσιακό νυφικό σε ολόλευκο χρώμα θα κάνει την διαφορά με το κοστούμι του γαμπρό σε αντίθεση.

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ ΓΑΜΟΣ ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ ΓΑΜΟΣ

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΛΙΛΑ - ΜΟΒ.

Η διακόσμηση με θέμα το μπλε είναι εύκολη; όχι πάντα. Είναι όμως σίγουρα κομψή και επιβλητική. Εκεί που θέλει προσοχή είναι στα στοιχεία μην το παρακάνετε και φαίνεται με βάπτιση αγοριού. Οπότε περιοριστείτε στα προσκλητήρια και στο κλασικό κοστούμι γαμπρού. Δώστε χρώμα με τα ροζ λιλά τριαντάφυλλα και χρησιμοποιήστε χρυσές λεπτομέρειες στον στολισμό των τραπεζιών, όπως χρυσα κηροπηγια.

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ ΓΑΜΟΣ ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ ΓΑΜΟΣ

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΚΤΗΜΑ.

Αν στον καλοκαιρινό σας γάμο βρέξει ξαφνικά, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια, τότε διακοσμήστε τον εσωτερικό χώρο του κτήματος με λευκά υφάσματα και πράσινες πινελιές από φυλλώματα και πολλά κέρινα φαναράκια. Θα είναι ότι πιο ρομαντικό έχετε δει!

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ ΓΑΜΟΣ ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ ΓΑΜΟΣ

ΜΠΟΡΝΤΟ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ.

Η πιο μοντέρνα διακόσμηση, και αυτό αφορά και τον ρουστίκ αλλά και τον boho γάμο είναι το μπορντό με το πορτοκάλι. Ο στολισμός τους μαζί με το πράσινο της φύσης δίνει ένα εντελώς παραμυθένιο αποτέλεσμα και εντελώς ξεχωριστό.

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ ΓΑΜΟΣ

Διακόσμησε τον γάμο σου όπως του αρέσει. Στόλισε τον με τα χρώματα που αγαπάς. Ο γάμος είναι η δική σου μοναδική μέρα, βάλε το υπέροχο νυφικό σου και επέλεξε εσύ ποιος είναι ο δικό σου ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ ΓΑΜΟΣ.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ.