Παρακαλώ περιμένετε

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΜΕΡΑ ΓΑΜΟΥ.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΜΕΡΑ ΓΑΜΟΥ.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ και το θέμα είναι ακόμα πιο ευχάριστο μιλώντας για τον στολισμό του. Το χρώμα στην διακόσμηση ενός καλοκαιρινού γάμου πρέπει να είναι λεπτό, ονειρικό και εξελιγμένο, καθιστώντας τα πάντα όμορφα, αρμονικά και ρομαντικά!Το Blush ροζ είναι ιδανικό και συνδυάζεται καλά με πολλά άλλα χρώματα σε κάθε σεζόν! Για να εμπνεύσει τα μοντέρνα ζευγάρια μας, δημιουργήσαμε 7 κομψά ροζ γαμήλια χρώματα με μια φρέσκια μοντέρνα εμφάνιση!

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ - 7 ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΙΔΕΕΣ!

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΠΑΣΤΕΛ ΡΟΖ.

Ο γάμος δεν εύκολη υπόθεση για να μια νύφη είτε για έναν γαμπρό. Το θέμα με το παστέλ είναι ότι είναι στη μόδα και συνδυάζεται εύκολα με όλα τα χρώμα και επίσης είναι εύκολο να συνδυαστούν με τα προσκλητήρια και στις μπομπονιέρες σας. Όσο για το νυφικό σου μπορείς να φορέσει το φόρεμα των ονείρων σου χωρίς κανένα πρόβλημα.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

ΜΠΕΖ ΡΟΖ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ- ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΟΖ.

Για τις νύφες που φοβούνται τα χρώματα και αγαπούν το μοντέρο σας συνιστούμε να ακολουθήσετε το παρακάτω παράδειγμα για τον γάμο σας. Η νύφη μπορεί να προσθέσει τις πινελιές της συνδυάζοντας εύκολα το γκρι με το κοστούμι του γαμπρού και για άλλα στοιχεία.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΡΟΖ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΝΤΟ.

Ο ρομαντικός γάμος είναι σίγουρα στη μόδα αυτό το καλοκαίρι πόσο μάλλον όταν είναι chic. Συνδυάστε vintage στοιχεία στολισμού και δώστε έμφαση στις λεπτομέρειες. Το ρομαντικό νυφικό είναι ιδανικό για αυτήν την περίπτωση όπως και το μακιγιάζ και το νυφικό χτένισμα.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΠΑΣΤΕΛ ΡΟΔΑΚΙΝΙ ΚΑΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ.

Ο γάμος που θα συνδυάσει αυτά τα δύο υπέροχα χρώματα είναι γιατί το έναν ταιριάζει τέλεια με το άλλο ιδανικό για boho διακόσμηση γάμου. Τα λουλούδια σε παστέλ χρώματα είναι υπέροχα αφού δίνουν φως στην εκκλησία και στην δεξίωση εξίσου. Φρόντισε να συνδυάσεις το boho νυφικό σου με το boho χτένισμα σου.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΡΟΖ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ.

Ο πιο εύκολος και γλυκός συνδυασμός για γάμο αλλά και βάπτιση. Είναι από τους συνδυασμούς που έχουμε δει πάρα πολύ από το 2019 αλλά είναι και το 2020 στην μόδα.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΜΠΟΡΝΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ.

Το μπορντό δεν είναι μόνο για το φθινόπωρο, το χειμώνα, την άνοιξη αλλά και για το καλοκαίρι.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Η επιλογή της διακόσμησης θα πρέπει να γίνει με χαρά. Επιλέξτε να συνδέσετε τον γάμο σας με την ευτυχία και όχι το άγχος. Συνδυάστε τα στοιχεία που σας αρέσουν όπως και το νυφικό, νυφικό μακιγιάζ και το χτένισμα, ακόμα το παπούτσι του γάμου σας. Μην ξεχνάς η φωτογράφιση γάμου είναι επίσης πολύ σημαντικό κομμάτι. Τελειοντας να θα σας πω μην ξεχάσετε να φορέσετε το όμορφο χαμόγελο σας. Αυτές ήταν μερικές από τις ιδέες και τάσεις για μια τέλεια ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ.