Παρακαλώ περιμένετε

ΡΟΥΣΤΙΚ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΟΛΑ.

ΡΟΥΣΤΙΚ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΟΛΑ.

ΡΟΥΣΤΙΚ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ: Τα περισσότερα ζευγάρια που ονειρεύονται έναν γάμο και θέλουν να έχουν αυτήν την αίσθηση των οργανικών στοιχείων όπως τα εκτεταμένα florals, το ξύλο, η αισθητική της εξοχής και τα ρούχα. Αυτό, ακόμα κι αν ο επιλεγμένος χώρος δεξίωσης είναι σε μια σύγχρονη τοποθεσία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι ενσωμάτωσης ιδεών για γαμήλιο στον προγραμματισμό της εκδήλωσής σας, για να αποκτήσετε τον καλύτερο γάμο με εξοχικά θέματα.

Έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις καλύτερες ιδέες γάμου σε εξοχικό στιλ για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον γάμο με θέμα το ρουστίκ. Από τη μουσική της εξοχής μέχρι καπέλα και μπότες καουμπόι, τη μυρωδιά του σανού και του ξύλου, λινάτσα, δαντέλα και σπιτικές πίτες. Κάθε ζευγάρι που αναζητά έναν γάμο και αξίζει να έχει τον καλύτερο.

ΡΟΥΣΤΙΚ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ.

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ.

Οι ιδέες γάμου με θέμα το ρουστικ καλύπτουν κάθε πτυχή ενός κομψού γάμου εξοχής, από τη γαμήλια τελετή έως τη δεξίωση και ακόμη και μετά το πάρτι εάν υπάρχει. Ενώ ένας γάμος αχυρώνα ή αγρόκτημα θα ήταν ο απόλυτος καθώς πηγαίνουν με το θέμα της εξοχής. Δεν είναι υποχρεωτικό να παντρευτείτε και για να αποκτήσετε την αίσθηση αυτή. Μπορείτε να δώσετε στο διάδρομό σας αυτό το γαμήλιο εξοχικό περιβάλλον. Με εύκολη εφαρμογή και όμορφες ιδέες για γαμήλιο διάδρομο πηγαίνοντας προς το ξωκλήσι. Ολοκληρώστε τα όνειρά σας είτε ο γάμος σας διατηρείται σε ένα αγρόκτημα είτε στην πιο σύγχρονη τοποθεσία κτήματος.

1. Βόλτα με στυλ.

Για κάποια επιπλέον ρουστίκ διακόσμηση, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ιδέα για τη βόλτα στο διάδρομο. Βρείτε ένα ρουστίκ μικρό βαγόνι και λίγη επιπλέον βοήθεια για να τραβήξετε το μικρό κοριτσάκι μέσα στο διάδρομο.

ΡΟΥΣΤΙΚ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

2. Στο θέμα του διαδρόμου.

Ευθυγραμμίστε το διάδρομο με κορμούς ξυλείας σε όλο το προκαθορισμένο ύψος, πιθανώς στην άκρη κάθε σειράς καρεκλών. Μπορείτε να βάλετε ένα μπουκέτο αγριολούλουδα στην κορυφή κάθε ξύλο για μια πιο όμορφη εμφάνιση γάμου με θέμα την εξοχή. Ένας εξοχικός γάμος θα ήταν ατελής χωρίς κάποια χαριτωμένα ρουστίκ στοιχεία για να ολοκληρωθεί η εικόνα.

ΡΟΥΣΤΙΚ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

3. Γλάστρες.

Φτιάξτε τα τέλεια αγγεία με μπότες καουμπόι και χρησιμοποιήστε τα για να ευθυγραμμίσετε το διάδρομο σας. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα, και εύκολο DIY, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μικρό βάζο σε κάθε μπότα για αυτήν την όμορφη αλλά απλή διακόσμηση. Προσθέστε την τελειότητα στην εικόνα με αυτήν την απλή αλλά αποτελεσματική διακόσμηση γάμου για το θέμα του ρουστίκ καλοκαιρινού γάμου.

ΡΟΥΣΤΙΚ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΡΟΥΣΤΙΚ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.

Οι ρουστίκ θεματικοί γάμοι είναι πιο περιζήτητοι τώρα από ποτέ. Προσθέστε την ατμόσφαιρα της εξοχής και έχετε έναν πλήρως προσαρμοσμένο και εξατομικευμένο γάμο. Διαφορετικό από τους συνηθισμένους κλασικούς γάμους στους οποίους όλοι έχουμε συνηθίσει. Από διακόσμηση τραπεζιών έως στολίδια από ξύλο, γαμήλιες ανθοδέσμες αγριολούλουδων, λινάτσα. Ουδέτερες απαλές αποχρώσεις, υπάρχει πληθώρα τρόπων για να συμπεριλάβετε τη διακόσμηση γάμου στα μέτρα αυτά.

Ένας γάμος με θέμα την εξοχή έχει συνήθως μια χαλαρή διάθεση. Και έτσι, είτε επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε ένα κτήμα αυτού του ύφους είτε όχι, εάν επιλέξετε τον σωστό τύπο ρουστίκ καλοκαιρινής διακόσμησης, να είστε βέβαιοι ότι θα δημιουργήσετε αυτήν την ατμόσφαιρα.

1. Μήνυμα σε φιάλη.

Αρκετά λειτουργικό κομμάτι διακόσμησης, αυτός είναι ένας δημιουργικός τρόπος για να οργανώσετε το τραπέζι ευχών. Αντί για το τυπικό βιβλίο, πάρτε ένα μπουκάλι κατάλληλο για τη δουλειά και τοποθετήστε το είτε στην είσοδο της ρεσεψιόν σας είτε κοντά στο μπαρ. Έτσι ώστε κάθε άτομο να το βρει εύκολα. Οι καλεσμένοι σας μπορούν να γράψουν τα μηνύματά τους και τις ευχές σας και να το τοποθετήσουν στο μπουκάλι. Αυτό μπορεί να χρησιμεύσει ως μια αξέχαστη διακόσμηση σπιτιού ακόμα και μετά την ημέρα του γάμου και μπορεί επίσης να είναι πολύ διασκεδαστικό.

ΡΟΥΣΤΙΚ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

2. ΡΟΥΣΤΙΚ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ - Το τέλειο καθιστικό.

Ρυθμίστε το τέλειο καθιστικό για τη γαμήλια τελετή με μουσταρδί ή κίτρινες σερπαντίνες, μπάλες σανού καλυμμένες με κουβέρτες, ομπρέλες, μαξιλάρια για την κομψή εμφάνιση τους. Ο τελείως στολισμός για το welcome drink.

ΡΟΥΣΤΙΚ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

3. Βάζα Mason.

Το ρουστίκ θέμα γάμου σας δεν θα ήταν άψογο χωρίς βάζα Mason. Χρησιμοποιήστε τα για να δημιουργήσετε μια ονειρική ατμόσφαιρα. Για να δουλέψετε ακόμα καλύτερα στους απογευματινούς γάμους και θα ήταν τέλειο κάτω από ένα δέντρο. Κρεμάστε τα αγγεία κάτω από το φως των κεριών από τα κλαδιά του δέντρου ή των δέντρων στο χώρο δεξίωσης για την τελετή ή τη δεξίωση. Αυτή η διακόσμηση είναι οικονομικά αποδοτική και κάνει μια τεράστια δήλωση στο γάμο σας, για να μην αναφέρουμε την τελειότητα της εικόνας.

ΡΟΥΣΤΙΚ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΡΟΥΣΤΙΚ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.

Τα λουλούδια είναι ένα σίγουρο στοιχείο στη λίστα προγραμματισμού για κάθε γάμο. Ο σωστός τύπος ανθοδεσμών και διακοσμήσεων λουλουδιών θα συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση του χώρου δεξίωσης σας. Από γαμήλιες ανθοδέσμες αγριολούλουδου έως χόρτα με υφή για το διάδρομο, γηινες αποχρωσεις, σε συνδυασμό με φωτεινά κίτρινα, κόκκινα και πορτοκαλί άνθη καλά τοποθετημένα. Δεν μπορείς να κάνεις λάθος ειδικά αν χρησιμοποιείς τα άνθη της εποχή στο στολισμό γάμου.

ΡΟΥΣΤΙΚ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΡΟΥΣΤΙΚ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΚΤΗΜΑ.

Η γοητεία των γάμων με ρουστίκ θέμα βρίσκεται συνήθως στον επιλεγμένο χώρο και τη διακόσμηση. Είτε ο χώρος σας είναι ένα μοντέρνο περιβάλλον είτε σε μια εξοχή με ρουστίκ αχυρώνες και λόφους, είναι δυνατόν να έχετε τη σωστή ατμόσφαιρα ενός εξοχικού γάμου. Σίγουρα θα χρειαστείτε λιγότερη διακόσμηση στην ύπαιθρο, καθώς η φύση παίρνει τα εύσημα σε ό, τι αφορά τη γραφική ομορφιά και τα ειδυλλιακά περιβάλλοντα. Ωστόσο, μερικά ωραία κεντρικά στοιχεία, όπως η τούρτα με θέμα ρουστίκ, φορτηγά και μοτίβα από πέταλα. Όλα αυτά μπορούν να συνδυαστούν για να βελτιώσουν το περιβάλλον της υπαίθρου σας.

ΡΟΥΣΤΙΚ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΡΟΥΣΤΙΚ ΜΠΑΡ.

Δεδομένου ότι το ρουστίκ εξοχικό θέμα είναι ως επί το πλείστον χαλαρό και χαλαρό, δεν υπάρχουν όρια στις ιδέες που μπορείτε να εξερευνήσετε για τα μπαρ του γάμου σας. Θα μπορούσατε να βρείτε δημιουργίες από το μηδέν, όπου το ρουστίκ συναντά το vintage. Να κάνετε τους καλεσμένους σας να μην το ξεχάσουμε ποτέ όσο τα χρόνια θα περνούν.

ΡΟΥΣΤΙΚ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΡΟΥΣΤΙΚ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥ.

Εξερευνήστε μερικές πιο χαλαρές, εξοχικές επιλογές για γαμήλιες τούρτες στον ρουστίκ γάμο σας.

ΡΟΥΣΤΙΚ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΜΨΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΓΑΜΟΥ.

Επιλέξτε το σκηνικό που θα κάνει ακόμα πιο απλό το ρουστίκ νυφικό φόρεμα. Όταν σκέφτεστε τα στοιχεία για το γάμο σας, πρέπει να έχετε κατά νου τις φωτογραφίες σας και πώς ταιριάζει το σκηνικό με το υπόλοιπο θέμα του γάμου.

ΡΟΥΣΤΙΚ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

Για έναν ρουστίκ γάμο, υπάρχει αρκετη γκάμα επιλογών για να διαλέξετε το τέλειο στοιχείο που κάνει την διαφορά και αυτός είναι ο ΡΟΥΣΤΙΚ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ.

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.