Παρακαλώ περιμένετε

ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΟΣ & 12 ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ.

ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΟΣ & 12 ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ.

ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΟΣ. Ο ραγδαίος ρυθμός ανάπτυξης του κοροϊού στο κόσμο αποτέλεσαν πρόκληση για τα νέα ζευγάρια που παντρεύονται το 2020. Πολλά ζευγάρια αναγκάζονται να ακυρώσουν και να ξαναπρογραμματίσουν τους γάμους τους. Λιγότερο ελκυστικός γίνεται ο προγραμματισμός του γάμου υπό τις επιπτώσεις του κοροναϊού. Αναμένεται ότι η μινιμαλιστική τάση του γάμου θα γίνει ακόμη τεράστια μετά τον ιό COVID-19 επειδή είναι εύκολο, γρήγορο, υπό έλεγχο και απελευθερώνει ένα κομμάτι του προϋπολογισμού! Λοιπόν, πώς μπορείτε να κάνετε περισσότερα με λιγότερα; Ακολουθούν μερικές εμπνευσμένες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε έναν τέλειο μινιμαλιστικό πράσινο γάμο που είναι οικονομικά αποδοτικός και απροσδόκητα εντυπωσιακός.

ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΟΣ - ΝΕΕΣ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΙΔΕΕΣ.

1.ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΟΣ- ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΨΑ ΣΚΗΝΙΚΑ.

Σε μια τελετή γάμου, στην εκκλησία είτε στο δημαρχείο, μια μινιμαλιστική εμφάνιση δείχνει την προσοχή ακριβώς εκεί που πρέπει να είναι - και στους δυο σας. Ένα απλό αλλά κομψό σκηνικό με τον ευκάλυπτο και τα κεριά είναι το μόνο που χρειάζεστε για να κάνετε το μυστήριο. Δεν φαίνεται απλό και εύκολο να το κάνετε μόνοι σας; Αν πιάνει λίγο χέρι σας φυσικά!

ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΟΣ ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΟΣ ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΟΣ

2. ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ.

Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά ούτε στην δεξίωση. Αν έχεις επιλέξει να κάνεις τον γάμο σου σε κτήμα τότε είναι ευκολάκι αφού σε βοηθάει και το πράσινο που σίγουρα θα περιτριγυρίζει τον χώρο. Αν όχι τότε είναι μην κάνεις σχεδόν τίποτα από τα απαραίτητα. Ο στολισμός μπορεί να γίνει με απλές κρεμαστές γλάστρες είτε απλές πάνω στα τραπέζια των καλεσμένων. Στο νυφικό μπορείς να τοποθετήσεις απλά κλαδιά σε ένα μεγάλο στεφάνι και κεριά με γυάλινα απλά κηροπήγια.

ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΟΣ ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΟΣ

3. ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΥΛΛΩΜΑΤΑ.

Μια μίνιμαλ μοντέρνα διακόσμηση για τα τραπέζια είναι με ευαίσθητα σκέλη κισσού ή πλούσια φυλλώδη κλαδιά ελιάς, για μια απλή αλλά εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΟΣ ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΟΣ ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΟΣ ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΟΣ

4. ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΜΙΝΙΜΑΛ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ.

Παραλείψτε τα πολύχρωμα διακοσμητικά στοιχεία και τα μινιμαλιστικά προσκλητήρια του γάμου που αφορούν απλοποιημένη τυπογραφία και ουδέτερα χρώματα. Δείτε τη λίστα των αγαπημένων μας μοντέρνων μινιμαλιστικών προσκλητηρίων γάμου για περισσότερες ιδέες.

ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΟΣ

5. ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΟΣ - ΝΥΦΙΚΟ ΦΟΡΕΜΑ.

Αν σκοπεύετε να φορέσετε ένα φόρεμα για τη μεγάλη μέρα σας, είστε τυχεροί, γιατί τα μινιμαλιστικά νυφικά είναι μια τεράστια τάση αυτή τη στιγμή. Ένα καθαρό λευκό νυφικό με μοντέρνα σιλουέτα είναι το μόνο που χρειάζεστε για να παντρευτείτε με σοβαρό στυλ.

ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΟΣ ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΟΣ ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΟΣ

6. ΑΝΑΛΑΦΡΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ.

Απλά νυφικά χτενίσματα σε έναν γάμο, όπως αβίαστα updos, οι ανάλαφρες μπούκλες και η αλογοουρα είναι όμορφες και δημοφιλείς επιλογές για μινιμαλιστική εμφάνιση.

ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΟΣ

7. ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΟΣ - ΤΟΥΡΤΑ

Ενώ τα γυμνά γαμήλια κέικ είναι μια δημοφιλής τάση για ελάχιστους γάμους, δεν υπάρχει τίποτα πιο κλασικό από μια λευκή γαμήλια τούρτα. Ζητήστε από το caterer σας να διατηρήσει τον σχεδιασμό του κέικ απλό και ζητήστε από το ανθοπωλείο σας να το διακοσμήσει την ημέρα του με μερικά άνθη ή κλαδάκια.

ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΟΣ ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΟΣ

8. ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΝΥΦΙΚΗ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ.

Εάν τα λουλούδια ή / και το φύλλωμα είναι από τα αγαπημένα σας, σας προτείνουμε να επιλέξετε μόνο μία - όπως το λευκό τριαντάφυλλο που είναι τοποθετημένο σε μεγάλες πολυτελείς συστάδες ή ακόμη και μπουκέτα με ένα μίσχο.

ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΟΣ

9. ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΟΣ - ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ.

Για την διακόσμηση της εισόδου μπορείς να επιλέξει κάτι απλό. Ένα πανί με τα αρχικά σας στολισμένο με φύλλα ευκαλύπτου.

ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΟΣ

10. ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΚΕΡΙΑ.

Κάνε την ατμόσφαιρα ρομαντική με κεριά.

ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΟΣ

11. ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΚΑΘΙΣΜΑ.

Οι ημιδιαφανείς ακρυλικές καρέκλες είναι μια δροσερή και κομψή επιλογή καθισμάτων για τον σύγχρονο μινιμαλιστικό γάμο σας.

ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΟΣ

12. ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑ.

Αν πάλι θέλεις να βάλεις λίγο χρώμα στην διακόσμηση και στον στολισμός, δες τις παρακάτω ιδέες.

ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΟΣ

Στο πλαίσιο αυτό έχω να πω πως τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει το ζευγάρι από το να χαρεί τον γάμο του. Επέλεξε να γιορτάσεις σε μικρό οικογενειακό κύκλο και πάρε τα απαραίτητα μέτρα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να είμαστε όλοι μας πιο δυνατοί μετά από όλα αυτό. Αυτό ήταν ένα άρθρο για να δώσει ιδέες στην εκπληρώσει ένα ονείρου και αυτός είναι ο καλύτερος ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΑΜΟΣ.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ.