Παρακαλώ περιμένετε

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ 2021 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ.

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ 2021 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ.

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ 2021; Ένα όμορφο προσκλητήριο γάμου καθορίζει το ύφος του γάμου σας και δίνει στους καλεσμένους σας την πρώτη ένδειξη για το πώς θα είναι η διακόσμηση! Έτσι, εάν έχετε αγαπήσει ένα μοντέρνο ύφος, ίσως ονειρεύεστε ένα στυλ πρόσκλησης που ταιριάζει. Από τολμηρές χρωματικές επιλογές, εναλλακτικά υλικά, έως εντελώς προσαρμοσμένα διασκεδαστικά σχήματα, εξετάζουμε τις αγαπημένες μας τάσεις για σύγχρονες γαμήλιες προσκλήσεις. Αυτές οι προσκλήσεις παραμένουν στο θέμα και είναι πιο μοναδικές από ποτέ.

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ 2021 ΚΑΙ 9 ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΙΔΕΕΣ.

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ 2021 ΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ.

Το ημιδιαφανές χαρτί vellum θα συνεχίσει να να υπάρχει στον γάμο μέχρι το 2021. Ανεξάρτητα από το στυλ ή τον προϋπολογισμό σας, αυτό το ελαφρώς διαφανές χαρτί είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε υφή και οπτικό ενδιαφέρον στις προσκλήσεις του γάμου σας, όπως αυτά τα κομψά τυπωμένα βερνίκια.

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ 2021

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΓΑΜΟΥ ΜΕ VELLUM ΧΑΡΤΙ.

Το Vellum δημιουργεί μια εξαιρετική επίστρωση για υο προσκλητήριο γάμου. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε σχέδιο θέλετε να δείξετε για την πρόσκληση γάμου σας, από λουλουδάτο - φλοραλ σχέδιο, διασκεδαστικό μοτίβο ακουαρέλας μέχρι την εικόνα του χώρου δεξίωσης. Η πρόσκληση με vellum χαρτί θα φαίνεται πιο κομψή όταν συνδυάζεται με σχεδόν όλους τους τύπους διακοσμητικών στοιχείων, από μεταλλικό μελάνι έως κομψές σφραγίδες κεριών, φούντες και κορδέλες.

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ 2021ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ 2021

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ 2021 ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ.

Εάν θέλετε κάτι σύγχρονο και λίγο μοντέρνο, σκεφτείτε να στείλετε γεωμετρικές προσκλήσεις. Παίζοντας με χρώματα, μοτίβα και σχήματα, τα προσκλητήρια του γάμου σας δεν μπορούν είναι πιο όμορφα πολύ περισσότερο από αυτά τα προσεγμένα γεωμετρικά σχέδια.

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ 2021 ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ 2021

ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΓΑΜΟΥ.

Μην περιμένετε να δείτε να φεύγουν από την μοδα οι ακρυλικές γαμήλιες προσκλήσεις τόσο σύντομα. Αυτό το διαυγές υλικό είναι κομψό και εκλεπτυσμένο και είναι ιδανικό για την κατασκευή χαρτικών για μοντέρνους και μινιμαλιστικους γάμους. Μπορείτε εύκολα να το εξατομικεύσετε ζωγραφίζοντας λουλούδια ή μαρμάρινα χρώματα γύρω από το κείμενο.

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ 2021 ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ 2021

LASER CUT POCKET ΓΙΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ.

Το περίπλοκο κοπτικό χαρτί για την τσέπη του φακέλου με λέιζερ μπορεί να λειτουργήσει ως εσωτερικό πλαίσιο. Χρησιμοποιήστε το για να τοποθετήσετε τα στοιχεία για τον χώρο δεξίωσης είτε του κτήματος.

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ 2021 ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ 2021 ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ 2021

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ 2021 ΜΙΝΙΜΑΛ ΣΤΥΛ.

Αυτές οι απλές γαμήλιες προσκλήσεις δεν είναι καθόλου βαρετές και οι καλεσμένοι σας σίγουρα θα εντυπωσιαστούν από την απλώς με κομψή προτίμησή σας σε χαρτί!

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ 2021

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΥΛΙΚΟ.

Σκεφτείτε ότι ένα εναλλακτικό χαρτί όπως το ακρυλικό ή το δέρμα είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για να κάνετε το προσκλητήριο του γάμου σας μοναδικό.

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ 2021

ΧΑΡΤΙ ΓΕΜΑΤΟ ΧΡΩΜΑ.

Ένας ρουστίκ ή boho γάμος δεν σημαίνει ότι πρέπει να στερείται χρώματος. Ο καθαρός, απλός τύπος σε συνδυασμό με μια συντονιστική παλέτα από ροζ, marsala (μπρόντο) και άλλους γήινους τόνους κάνουν αυτό το σετ προσκλήσεων φρέσκο, μοντέρνο και ξεχωριστό.

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ 2021

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ 2021 ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Μία από τις αγαπημένες ιδέες που θα προσθέσουν δημιουργικότητα στην πρόσκληση του γάμου είναι μερικά φύλλα χρυσού στην άκρη του χαρτιού. Το ύφος αποδεικνύεται τόσο δροσερό και κομψό!

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ 2021 ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ 2021

Για όλους εσάς που σχεδιάζεται τον γάμο σας μην διστάσετε να τολμήσετε και να κάνετε την διαφορά επιλέγοντας ένα από τα παραπάνω ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ 2021.

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.