Παρακαλώ περιμένετε

BOHO ΓΑΜΟΣ - ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΣ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ.

BOHO ΓΑΜΟΣ - ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΣ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ.

BOHO ΓΑΜΟΣ. Ο μποεμ γαμος συνδυάζει μια ποικιλία από λεπτομέρειες από το ύφος του hippie, vintage, μπαρόκ, σκωτσέζικα μοτίβα και πολλά εθνοτικά στοιχεία. Αυτό το στυλ εμφανίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του εξήντα,όταν πολίτες από διαφορετικούς πολιτισμούς συγχωνεύτηκαν. Έτσι λόγω πολιτισμικότητας ο ένας πολιτισμός επηρεάστηκε από τον άλλον. Πολλά ζευγάρια ονειρεύονται να οργανώσουν έναν τέτοιου είδους γάμο. Το ιδιαίτερο σε ένα τέτοιο γάμο, είναι ότι συνδυάζει διαφορετικά στοιχεια μεταξυ σου. Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό! Δείτε πιο κάτω τις καλύτερες τάσεις για γάμο boho για το νέο έτος.

BOHO ΓΑΜΟΣ 30 ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΟΔΑ.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΕΞΙΩΣΗΣ 2020.

Η δεξίωση είναι ένα σημαντικό κομμάτι στους γάμους! Επέλεξε μεγάλα τραπέζια που να χωράνε πολλά άτομα. Προτίμησε το ξύλο και απαλούς συνδυασμούς χρωμάτων. Must επιλογή η διακόσμηση με πάρα πολλά λουλούδια.

BOHO ΓΑΜΟΣ BOHO ΓΑΜΟΣ BOHO ΓΑΜΟΣ

BOHO ΓΑΜΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Η τελετή είναι ότι πιο σημαντικό σε ένα γάμο 2020 και θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Δεν χρειάζονται υπερβολές, διάλεξε κάτι ιδιαίτερο που να ταιριάζει με το ύφος που έχεις επιλέξει αλλα με μια απλότητα λόγω σεβασμού απέναντι στο χώρο που βρίσκεσαι. Αν παντρεύεσαι σε εξωτερικό χώρο πολύ ωραία επιλογή θα ήταν δημιουργία αψίδα από λουλούδια.

BOHO ΓΑΜΟΣ BOHO ΓΑΜΟΣ BOHO ΓΑΜΟΣ

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ 2020 ΤΡΑΠΕΖΙΩΝ.

Έχει τελειώσει η τελετή και οι καλεσμένοι σου κατευθύνονται στο χώρο της δεξίωσης. Αφησε τους με το στόμα ανοιχτό, με αυτό που θα αντικρίσουν! Ξύλινα τραπέζια με μαξιλάρια και όμορφα σερβίτσια θα σε συνεπάρουν! Δοκίμασε οτι πιο περίεργο σε συνδυασμό χρωμάτων και κάνε την διαφορα.

BOHO ΓΑΜΟΣ BOHO ΓΑΜΟΣ BOHO ΓΑΜΟΣ

BOHO ΓΑΜΟΣ 2020 ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΕΡΒΙΤΣΙΩΝ.

Ξέρω ότι τα σερβίτσια που θα χρησιμοποιήσετε είναι κάτι που σας περνά απαρατήρητο όταν έχετε να οργανώσετε τόσα πράγματα. Σε ένα boho γάμο όμως, οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά.

BOHO ΓΑΜΟΣ BOHO ΓΑΜΟΣ BOHO ΓΑΜΟΣ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ.

Ακολουθούν ωραίες ιδέες για διακόσμηση του γάμου σε boho τάσεις.

BOHO ΓΑΜΟΣ BOHO ΓΑΜΟΣ BOHO ΓΑΜΟΣ

BOHO & ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΕΣ.

Ονειροπαγίδες παντου!! Είναι το σήμα κατατεθέν σε ένα boho γάμο. Στόλισε την εκκλησία και την δεξίωση με διάφορα σχέδια.

BOHO ΓΑΜΟΣ BOHO ΓΑΜΟΣ BOHO ΓΑΜΟΣ

MACRAME.

Το μακραμέ είναι μια μορφή κλωστοϋφαντουργίας, στην οποία δεν υφαίνουμε με αργαλειό ούτε πλέκουμε με βελόνες ή βελονάκι, αλλά κάνουμε κόμπους με τα χέρια μας και μόνο. Μπορείς να εντάξεις αυτή την τέχνη στο γάμο σου.

BOHO ΓΑΜΟΣ BOHO ΓΑΜΟΣ BOHO ΓΑΜΟΣ

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ & ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ.

Λουλούδια παντού στον boho γάμο, αυτό είναι το concept. Όσο πιο πολλά, τόσο καλύτερα είναι. Προσπάθησε ή να βάλεις τα ιδια λουλούδια σε όλο το χώρο ή λουλούδια που να ταιριάζουν μεταξύ τους!

BOHO ΓΑΜΟΣ BOHO ΓΑΜΟΣ BOHO ΓΑΜΟΣ

Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΤΟ PAMPAS GRASS.

Το pampas grass ή αλλιως στα ελληνικά γυνέριο είναι ένα αποξηραμένο φυτό. Στους boho γάμος συνηθίζεται σαν διακόσμηση σε διάφορα σχέδια.

BOHO ΓΑΜΟΣ BOHO ΓΑΜΟΣ BOHO ΓΑΜΟΣ

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2020.

Φώτα σε διάφορα σχέδια, λαμπάκια όμορφα μικρά ή μεγάλα δημιουργούν ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα άκρως ρομαντικό. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και πολλά λαμπάκια.

BOHO ΓΑΜΟΣ BOHO ΓΑΜΟΣ BOHO ΓΑΜΟΣ

Ο γάμος boho είναι ένας πολύ δημοφιλής γάμος. Όλο και περισσότερα ζευγάρια τν επιθυμούν. Η διακόσμηση του δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή στο τι θα χρησιμοποιήσεις. Για σας, που θέλετε να διαφέρετε είμαι σίγουρη ότι πήρατε τις καλύτερες ιδέες για να γίνει ο γάμος σας ο καλύτερος BOHO ΓΑΜΟΣ.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ. & Γκέλλυ Δούνα