Παρακαλώ περιμένετε

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ | Η ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ | Η ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ; Με τον ερχομό του Μαρτίου η άνοιξη είναι και επίσημα στον αέρα! Δεν μπορούμε παρά να αγαπήσουμε έναν ανοιξιάτικο γάμο. Τα φρέσκα λουλούδια και τα απαλά χρώματα είναι απαράμιλλα. Ανεξάρτητα από το αν σχεδιάζετε ανοιξιάτικους γάμους σε έναν κήπο, δάσος ή μοντέρνο χώρο ειτε σε καποιο κτήμα στο κέντρο της πόλης, αυτοί οι κομψοί χρωματικοί συνδυασμοί θα φωτίσουν το γάμο σας! Ο Μάρτιος συνδέεται επίσης με μια πληθώρα όμορφων αποχρώσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε στον τέλειο στολισμό γάμου. Για να αποδείξουμε την άποψη μας, δίνουμε παραδείγματα και φωτογραφιες.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ & 8 ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΜΕ ΡΟΥΣΤΙΚ ΣΙΚΑΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.

Κατά τη γνώμη μου, το ρουστίκ θέμα γάμου με ροζ θα είναι πάντα στη μόδα, το οποίο είναι πάντα η πρώτη επιλογή για πολλές νύφες για τον υπέροχο ρομαντικό γάμο τους. Συνήθως συνιστούμε στους πελάτες μας να επιλέξουν ρουζ και dusty rose για τα αταίριαστα dusty rose και μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα σε όλη τη διακόσμηση του γάμου, όπως γαμήλια τούρτα, προσκλητήρια, κεντρικά κομμάτια και την γαμπριατικη μπουτονιερα, επίσης!

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ.

Οι γήινοι στολισμοί γάμου είναι η πρώτη επιλογή στο γάμο και δεν έχει σημασία σε ποια εποχή είναι ο γάμος σας, τα ουδέτερα είναι IN. Αν η κατεύθυνση που πηγαίνει η καρδιά σας είναι σε έναν μοντέρνο γάμο, δοκιμάστε να διακοσμήσετε με σαμπανιζέ και πράσινο για να το κρατήσετε στο πνεύμα της άνοιξης. Αυτός είναι ένας υπέροχος συνδυασμός και αν θέλετε να προσθέσετε άλλο χρώμα, δοκιμάστε το λευκό ή το μπεζ στα μπουκέτα, στο κέντρο των τραπεζιών και την αψίδα!

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ

ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΟ.

Το Dusty μπλε, το λευκό και το ρουζ θα είναι πραγματικά ένας αναζωογονητικός συνδυασμός που θα λιώσει ακόμα και την καρδιά σας. Σε αυτήν την ιδέα χρώματος, όλα κόβουν την ανάσα. Dusty μπλε καθώς για την βαπτιση ένος αγοριου και λευκή δαντέλα στον νυφικό είναι η τέλεια αντίθεση ακομα και στο κουστουμι του γαμπρου. Μπορώ να νιώσω τη γλυκιά αγάπη κοιτάζοντας αυτές τις φωτογραφίες απεικονίζοντας όταν είστε στο γάμο!

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΜΕ ΓΚΡΙ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ.

Το γκρι και το πράσινο είναι μια ακόμη μοντέρνα ανοιξιάτικη διακόσμηση που αλληλοσυμπληρώνεται καλά. Είναι πολύ φρέσκο και ευέλικτο και εύκολο. Επιπλέον, θα κάνει τα υπόλοιπα σχέδια και προετοιμασίες του γάμου σας πολύ πιο εύκολα. Καθώς περιορίζει τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για πράγματα όπως τις μπομπονιέρες, κοστούμι, λουλούδια και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ

ΜΙΝΙΜΑΛ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.

Το ιβουάρ και το χρυσό είναι μια υπέροχη χρωματική παλέτα για χρήση αν θέλετε ένα ρομαντικό, ονειρεμένο και μινιμαλιστικό θέμα γάμου. Μπορεί να δημιουργήσει μια εκλεπτυσμένη, ήρεμη και κομψή ατμόσφαιρα που θα απολαύσουν πραγματικά οι καλεσμένοι σας. Από ιβουάρ νυφικά φορέματα, αξεσουάρ γάμου, επιτραπέζια σερβιρίσματα μέχρι γαμήλια τούρτα, κάθε λεπτομέρεια λάμπει χρησιμοποιώντας αυτόν τον κομψό συνδυασμό.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΙΛΑ.

Το λιλα είναι ένα κλασικό ανοιξιάτικο χρώμα και συνδυάζεται με πλούσια πράσινα, το σωστό μοβ φόρεμα και τα χρώματα έμφασης και μπαμ! Πείτε γεια στον τέλειο ρομαντικό ανοιξιάτικο γάμο σας! Μην φοβάστε να προσθέσετε πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του μοβ ή φωτεινά ροζ, για να δώσετε δυναμική σε έναν εντυπωσιακό γάμο! Ιδανικό και για γάμο - βάπτιση κοριτσιού.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ

VINTAGE ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.

Το πράσινο της μέντας είναι ένα τόσο κομψό και ασφαλές χρώμα ειδικά όταν ταιριάζει με το ροδακινί χρώμα. Τίποτα δεν είναι πιο όμορφα συνδυασμένο χρησιμοποιώντας το ροδακινί γαμήλιο στολισμό όταν ο κύριος χρωματικός τόνος στο πράσινο της μέντας. Φαίνεται πόσο όμορφα είναι το νυφικό σας φόρεμα στο vintage στολισμό λόγω!

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ

BOHO CHIC ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ.

Εδώ είναι μια άλλη κλασική διακόσμηση, τα ροζ και τα πράσινα είναι πάντα το τέλειο ταίρι για το ανοιξιάτικο boho θέμα του γάμου. Αν αγαπάτε το πράσινο του φασκόμηλου και έχετε έναν γάμο τον Μάρτιο. Επιλέξτε την παλέτα χρωμάτων φασκόμηλο και ρουζ, είναι τόσο όμορφα που δεν θα κουραστούμε να τα προτείνουμε. Τέλεια επιλογή και γαμοβάφτιση!

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ

Λοιπόν εσένα ποιος είναι ο αγαπημένος σου ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ;

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα