Παρακαλώ περιμένετε

ΓΑΜΟΣ 2022 ΟΙ ΝΕΕΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.

ΓΑΜΟΣ 2022 ΟΙ ΝΕΕΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.

ΓΑΜΟΣ 2022; Είναι τόσο συναρπαστικό να μοιραζόμαστε με αγαπημένες νύφες την πρόβλεψή μας για τις θεματικές τάσεις του γάμου του 2022. Αν ονειρεύεστε κάτι μοντέρνο, αλλά και διαχρονικό για τη μεγάλη μέρα, θα νιώσετε άφωνοι για τις υπέροχες ιδέες που έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω. Επιπλέον, συνδυάσαμε την αισθητική και το όραμα των χρωμάτων με τα ακρυλικά προσκλητήρια γάμου που διατίθενται στο διαδίκτυο! Αν λοιπόν σας αρέσουν τα χρώματα, δώστε όλη σας την προσοχή! Απολαύστε ! ! !

ΓΑΜΟΣ 2022 ΜΕ 1Ο ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.

ΓΑΜΟΣ 2022 ΜΕ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΜΙΝΙΜΑΛ ΣΤΟΛΙΣΜΟ.

Εάν επιλέξετε έναν κομψό, σύγχρονο γάμο, μια μονόχρωμη χρωματική παλέτα θα είναι μια ξεχωριστή και απροσδόκητη επιλογή. Παίζοντας με πολλούς τόνους και ποικιλίες του ίδιου χρώματος, θα είστε σε θέση να κάνετε έναν αισιόδοξο γάμο. Ας πάρουμε για έμπνευση το δημοφιλές τριανταφυλλί ροζ και το ρομαντικό προσκλητήριο φαίνεται επίσης τέλειο.

ΓΑΜΟΣ 2022 ΓΑΜΟΣ 2022 ΓΑΜΟΣ 2022

Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΠΟΧΗ ΓΑΜΟΥ.

Τα νέα ζευγάρια έχουν βαρεθεί τις πράσινες αποχρώσεις; Απολύτως όχι. Το φιλικό προς τον προϋπολογισμό πράσινο είναι ιδανική για γάμους κάθε εποχής, με οποιοδήποτε θέμα. Στο παρελθόν, το πράσινο χρησιμοποιείται συχνά μόνο στις λουλουδένιες συνθέσεις και τις ανθοδέσμες, αλλά τώρα βλέπουμε όλο και περισσότερες πράσινες αποχρώσεις να γίνονται δημοφιλή χρώματα των γάμων του 2022, όπως το φασκόμηλο και το σμαραγδένιο πράσινο.

ΓΑΜΟΣ 2022 ΓΑΜΟΣ 2022 ΓΑΜΟΣ 2022

ΓΑΜΟΣ 2022 Η BOHO ΣΙΚΑΤΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΤΑΣΗ.

Έχουμε δει πάρα πολλές αποχρώσεις τερακότα, σκούρου πορτοκαλί και σκουριάς το 2021, και πιστέψτε με ότι οι τάσεις είναι ακόμα στην μόδα το 2022. Η εντυπωσιακή ζεστή απόχρωση είναι ιδιαίτερα τέλειο χρώμα για boho και ρουστίκ θέμα γάμου.

ΓΑΜΟΣ 2022 ΓΑΜΟΣ 2022

Ο ΓΑΜΟΣ 2022 ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΣΤΙΚ ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Αν και έχουμε δει έντονες αποχρώσεις όπως αυτές να χρησιμοποιούνται κυρίως το φθινόπωρο, μπορείτε επίσης να το έχετε σε οποιαδήποτε άλλη εποχή, ειδικά για την ανοιξη και τον καλοκαιρινο στολισμο του γαμου που έχετε περισσότερες επιλογές λουλουδιών. Οι ζωντανές και πλούσιες αποχρώσεις είναι ιδανικές για μια νύφη που λατρεύει το στυλ. Για έναν γάμο σε ένα κτήμα έξω από την πόλη και είτε για την αυλή του εξοχικού σας θα είναι υπέροχη επιλογή.

ΓΑΜΟΣ 2022

ΓΑΜΟΣ 2022 Η ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.

Ψάχνετε για ένα μοντέρνο θέμα γάμου που είναι φυσικό και γαλήνιο; Δοκιμάστε ιβουάρ και σαμπανιζέ αποχρώσεις! Τα κλασικά γήινα ταιριάζουν παντού, από έναν κομψό υπαίθριο γάμο στον κήπο μέχρι έναν χαλαρό γάμο στην παραλία.

ΓΑΜΟΣ 2022 ΓΑΜΟΣ 2022 ΓΑΜΟΣ 2022

Ο ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΝΗΣΙ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ.

Ψάχνετε για ένα θέμα γάμου που είναι αναζωογονητικό, τρυφερό και πολύ χαλαρωτικό; Έχουμε άπλετο σε αυτή την χώρα το χρώμα το θαλασσί και το πράσινο του φασκόμηλου! Δείτε τον χρωματικό συνδυασμό του γάμου παρακάτω και δώστε ζωή στο μοναδικό beach wedding look.

ΓΑΜΟΣ 2022 ΓΑΜΟΣ 2022

Οποίο θέμα ακολουθήσετε για τον γάμο σας να κάνετε επιλογές που ταιριάζουν στο προσωπικό σας στυλ. Άλλωστε είναι ο δικό σας ΓΑΜΟΣ 2022.

Επιμέλεια: Γ. Λοριίνα