Παρακαλώ περιμένετε

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΜΑ ΓΑΜΟΥ & ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΜΑ ΓΑΜΟΥ & ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.

ΕπΙλεξε θεμα γαμου σωστά όπως και την διακόσμηση που ταιριάζει στην περίσταση του γάμου σου. Όλοι γνωρίζουν ότι ο προγραμματισμός ενός γάμου είναι συντριπτικός λόγω της σειράς αποφάσεων που πρέπει να κάνετε για την επόμενη μέρα. Πρέπει να αποφασίσετε για την τοποθεσία του γάμου σας, το νυφικά και το κοστούμι σας, το τελικός αριθμός καλεσμένων στο γάμο και πολλά άλλα. Για να μην αναφέρουμε ότι εσείς και ο μελλοντικός σύζυγός σας θα έχει λόγο για τη συνολική απόδοση του γάμου. Επομένως και οι δύο πρέπει να ισορροπήσετε τις αποφάσεις σας. Ένας από τους κρίσιμους παράγοντες που πρέπει να αποφασίσετε κατά τα πρώτα στάδια του προγραμματισμού του γάμου είναι το δικό θέμα του γάμου.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ.

Η διακόσμηση γάμου σας και το χρώμα που θα επιλέξετε θα είναι η βάση και το θεμέλιο για τις υπόλοιπες λεπτομέρειες ολόκληρης της γαμήλιας τελετής σας. Τα χρώματα του γάμου που έχετε επιλέξει θα έχουν σημαντική επίδραση στο γενικό στυλ και την αισθητική του γάμου σας. Αφού αποφασίσετε για τα χρώματα του γάμου σας, τότε θα μπουν στη θέση τους οι άλλες διακοσμήσεις και σχέδια. Από προσκλητήρια γάμου, οι μπομπονιέρες, η διακόσμηση των τραπεζιών. Μέχρι τον τρόπο επιλογής της ανθοδέσμης, το νυφικό σας και πολλά άλλα.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΜΑ ΓΑΜΟΥ

Έτσι, η επιλογή των χρωμάτων στον στολισμο γάμου σας δεν είναι πάντα τόσο εύκολη όσο ακούγεται. Για να διευκολύνετε αυτό το μέρος του προγραμματισμού για εσάς, ακολουθεί ένας γρήγορος οδηγός. Για το πώς να επιλέξετε το θεμα και χρώμα του γάμου σας. Και να διασφαλίσετε ότι οι τελικές σας επιλογές είναι κάτι που δεν θα μετανιώσετε:

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΜΑ ΓΑΜΟΥ - 1. ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ.

Πριν επιλέξετε ποια χρώματα διακοσμήσεις γάμου θα χρησιμοποιήσετε, είναι ιδανικό να επιλέξετε πρώτα το βασικό σας χρώμα. Προσπαθήστε να συζητήσετε με τον σύντροφό σας τα αγαπημένα σας χρώματα. Ή ίσως προσπαθήστε να θυμηθείτε πώς οραματιστήκατε τον γάμο των ονείρων σας πολύ πίσω. Ίσως, ενώ ονειρεύεστε για τον γάμο σας, υπάρχει ένα εμφανές χρώμα από εκεί που ξεχώριζε ως θέμα του γάμου σας.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΜΑ ΓΑΜΟΥ

Το βασικό σας χρώμα μπορεί να είναι οτιδήποτε. Μπορεί να είναι μπλε ναυτικό, απαλό ροζ, ανοιχτό κίτρινο ή οποιοδήποτε χρώμα που περιγράφει τον τύπο ατμόσφαιρας που θέλετε να νιώσετε από το θέμα του γάμου σας. Αφού αποφασίσετε για ένα βασικό χρώμα, μπορείτε να επιλέξετε τα συμπληρωματικά του χρώματα ή την «απόχρωση του». Γενικά, θα πρέπει να επιλέξετε τουλάχιστον δύο έως τρία χρώματα έμφασης για να δημιουργήσετε αντίθεση ή παραλλαγή από το βασικό χρώμα. Εάν εξακολουθείτε να μην έχετε κάποιο βασικό χρώμα στο μυαλό σας, συνεχίστε να διαβάζετε. Για περισσότερες συμβουλές για να επιλέξετε το θέμα του γάμου σας από την αρχή.

2. ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ Η΄ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΓΑΜΟΣ.

Η τοποθεσία του γάμου που επιλέξατε μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε για το θεμα του γάμου σας. Έτσι, καθώς ξεκινάτε την αναζήτησή σας για έναν τέλειο χώρο γάμου, μπορείτε να έχετε στο μυαλό σας ένα προσωρινό βασικό χρώμα.

Από εκεί, μπορείτε να προσπαθήσετε να οπτικοποιήσετε τον χώρο και το περιβάλλον του και να δείτε αν ταιριάζει το βασικό χρώμα. Είτε σκοπεύετε να παντρευτείτε σε ανοιχτό χώρο είτε σε κλειστή αίθουσα δεξιωσης. Οι υπάρχουσες και μικρές λεπτομέρειες της τοποθεσίας του γάμου θα επηρεάσουν την επιλογή των χρωμάτων του γάμου σας.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΜΑ ΓΑΜΟΥ

Οι τοποθεσίες γάμων που θεωρούνται «άδειος καμβάς» ή «κενός σχιστόλιθος» μπορεί να περιλαμβάνουν αχυρώνες, υπαίθριους κήπους, και παραλίες. Ή δεξιώσεις με σκηνές και άλλους υπαίθριους χώρους γάμου. Είναι πιο εύκολο να δουλέψετε με αυτούς τους χώρους όταν επιλέγετε ένα χρώμα γάμου, καθώς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα χρώματα που συγκρούονται.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΜΑ ΓΑΜΟΥ

Εν τω μεταξύ, οι κλειστοί χώροι γάμου, όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία και εξοχικά κλαμπ είναι συχνά πιο δύσκολο να συνεργαστείς. Κατά τον καθορισμό της παλέτας του γάμου σας, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τα υπάρχοντα χρώματα που έχουν ήδη αυτές οι κοντινές περιοχές. Και να προσπαθήσετε να επιλέξετε χρώματα που θα συμβαδίζουν με αυτά.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΜΑ ΓΑΜΟΥ - 3. ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.

Μια άλλη πηγή έμπνευσης για την επιλογή των θεμάτων του γάμου σας είναι η εποχή της ημέρας του γάμου σας. Αφού αποφασίσετε εσείς και ο σύντροφός σας την τελική ημερομηνία του γάμου σας, δείτε αν αυτή η συγκεκριμένη ημέρα είναι χειμώνας, καλοκαίρι, φθινόπωρο ή άνοιξη. Από εκεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρώματα γάμου που θα συνδυάζονται καλά με την τρέχουσα εποχή και τον καιρό.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΜΑ ΓΑΜΟΥ

Για παράδειγμα, αν πάντα ονειρευόσασταν να κάνετε έναν ανοιξιάτικο γάμο, τότε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως έμπνευση για τα χρώματα του γάμου σας. Όπως ουδέτερα χρώματα ή απαλά και γοητευτικά παστέλ ίσως πιο πασχαλιάτικο. Εάν σκέφτεστε να κάνετε έναν φθινοπωρινό γάμο, μπορείτε να ενσωματώσετε χρώματα όπως το μωβ, το ρόδι και το πορτοκαλί δηλαδή ρουστίκ θέμα.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΜΑ ΓΑΜΟΥ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΜΑ ΓΑΜΟΥ

Για όσους σχεδιάζουν έναν χειμωνιάτικο γάμο, επιλέξτε χρώματα όπως το ψυχρό μπλε, το σμαραγδένιο πράσινο και το βαθύ κόκκινο. Μπορείτε επίσης να πάτε για έμπνευση για μια χειμερινή σκηνή με το ασημί χρώμα και το χειμωνιάτικο λευκό.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΜΑ ΓΑΜΟΥ

Τέλος, η πιο δημοφιλής εποχή για τις καμπάνες γάμου είναι η καλοκαιρινή περίοδος που χρησιμοποιεί συχνά έντονο μπλε, κίτρινο και έντονο ροζ. Και στα νησιά πιο ουδέτερα με άχυρα και pampas grass που ταιριάζει σε έναν boho γάμο.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΜΑ ΓΑΜΟΥ

4. ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΜΑ ΓΑΜΟΥ

Εκτός από την εποχή, μπορείτε επίσης να σημειώσετε τις γιορτές κατά τις οποίες πέφτει η ημέρα του γάμου σας. Εάν σκοπεύετε να παντρευτείτε το φεβρουάριο κατά τη διάρκεια της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αποχρώσεις του κόκκινου, του ροζ και του λευκού για τα χρώματα του γάμου σας. Εάν σκέφτεστε έναν Χριστουγεννιάτικο γάμο, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε τις αποχρώσεις του πράσινου, του χρυσού και του κόκκινου.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΜΑ ΓΑΜΟΥ

Για τον γάμο της Πρωτοχρονιάς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρυσό και μαύρο για τις αποχρώσεις του γάμου σας. Υπάρχουν ακόμα πολλές γιορτές εκεί έξω που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως έμπνευση για το θέμα σας. Ωστόσο, να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να παίρνετε αυτά τα χρώματα πολύ σοβαρά ή κυριολεκτικά. Τα χρώματα των γιορτών θα αποτελέσουν μόνο την κύρια έμπνευσή σας. Έτσι, για όποιον κάνει χριστουγεννιάτικο γάμο, δεν χρειάζεται πάντα να χρησιμοποιεί χριστουγεννιάτικα στολίδια κατά τη διάρκεια του γάμου σας. Αφήστε τα χρώματα και τις αποχρώσεις να μιλήσουν από μόνα τους.

5. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΥΛ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ.

Σε περίπτωση που μπορεί να ξεχάσετε, ο γάμος που σχεδιάζετε είναι ο δικός σας, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε την ελευθερία να γίνετε προσωπικά με όλες τις επιλογές σας. Μη διστάσετε να μιλήσετε για την αίσθηση του στυλ, της προσωπικότητάς σας. Οποιοδήποτε χρώμα ή θεμα μπορεί να έχει αξία για εσάς. Δεν χρειάζεται πάντα να ακολουθείτε τις τάσεις στα χρώματα του γάμου. Ή να επιλέγετε προφανείς χρωματικούς συνδυασμούς μόνο και μόνο επειδή είναι η πιο ασφαλής επιλογή.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΜΑ ΓΑΜΟΥ

Γίνετε δημιουργικοί με το γάμο σας και χρησιμοποιήστε τα αγαπημένα σας χρώματα ως έμπνευση. Συνήθως, μπορείτε να καταλάβετε ποιες αποχρώσεις σας ελκύουν περισσότερο μέσω της επιλογής σας σε βερνίκι νυχιών, ρούχα ή ακόμα και από την απόχρωση του κραγιόν που φοράτε συχνά. Γι' αυτό, γίνεται προσωπικά. Γίνετε δημιουργικοί και αφήστε το θέμα του γάμου σας με χρώμα ξεχωρίζουν ανάμεσα στο status quo.

6. ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.

Είναι εύκολο να νιώθετε πίεση από τους ανθρώπους γύρω σας για να ακολουθήσετε ένα αυστηρό θέμα γάμου. Αλλά η αλήθεια είναι ότι το χρώμα του γάμου σας δεν χρειάζεται να παίξει τεράστιο ρόλο στον γάμο σας από ό,τι οι περισσότεροι άνθρωποι το έκαναν.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΜΑ ΓΑΜΟΥ

Αν και είναι αλήθεια ότι η διακοσμηση και το θεμα του γάμου που έχετε επιλέξει θα επηρεάσει πολλές από τις αποφάσεις σας. Πρέπει να το χρησιμοποιήσετε ως κατευθυντήρια γραμμή ή βάση αντί για έναν «αυστηρό κανόνα». Μην σκέφτεστε υπερβολικά και μην καταπιέζετε τον εαυτό σας σχετικά με την πραγματοποίηση ενός γάμου με τέλεια χρωματική κωδικοποίηση. Προτιμήστε όποιο χρώμα έχετε επιλέξει εσείς και ο σύντροφός σας για την ημέρα του γάμου σας. Σε τελική ανάλυση, ο γάμος σας δεν είναι να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους του γάμου σας. Αλλά μάλλον μια γιορτή για ένα νέο ορόσημο στη σχέση σας.

Εσεις λοιπον ποιο θα επιλεξετε θεμα γαμου;

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα