Παρακαλώ περιμένετε

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2020 - ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2020 - ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2020 και λίγοι μήνες έμειναν για να τελειώσει και αυτός ο χρόνος. Πολλές νύφες προετοιμάζονται για τον επόμενο χρόνο και για το γάμο τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της όμορφης περιόδου προετοιμασίας, ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του σχεδίου του γάμου σας είναι να καθορίσετε τις παλέτες χρωμάτων που θα χρησιμοποιήσετε στην διακόσμηση του γάμου σας. Επομένως, αν προετοιμάζεστε για την μεγάλη σας μέρα μπορείτε να πάρετε μια γεύση και να βρείτε σε αυτό το άρθρο πολλές εναλλακτικές με συνδυασμούς χειμωνιάτικων χρωμάτων που θα λατρέψετε.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2020

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2020 - 13 ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ.

ΜΠΛΕ + ΑΣΗΜΙ + ΧΡΥΣΟ.

Αυτή η παλέτα χρωμάτων είναι εντυπωσιακή, θυμίζει χιόνι και παραμυθένιο τοπίο. Ταιριάζει απόλυτα σε χειμωνιάτικους γάμους και σε κρύα σκηνικά. Για ένα γάμο στο βουνό για παράδειγμα αυτή είναι μια υπέροχη επιλογή. Φορέματα με γουνάκια για εσάς και τα παρανυφάκια σας θα μαγνητίσουν τα βλεμματα των καλεσμένων σας.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2020

ΔΑΜΑΣΚΗΝΙ + ΧΡΥΣΟ.

Αυτός ο εντυπωσιακός συνδυασμός χρωμάτων προσθέτει μια αίσθηση πολυτέλειας και ζεστασιάς. Διαλέξτε προσκλητήρια γάμου με αυτή την απόχρωση και μην ξεχάσετε το χρυσό για να τελειοποιήσετε αυτόν τον συνδυασμό.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2020

ΓΚΡΙ + ΧΡΥΣΟ.

Εάν θέλετε να ρισκάρετε και να παντρευτείτε στο δάσος το γκρι είναι η καλύτερη επιλογή για τον γάμο. Το γκρι και το πριγκιπικό χρυσό ταιριάζει πολύ ωραία με το πράσινο και το κόκκινο και θα δημιουργήσει μια ζεστή και διασκεδαστική ρομαντική ατμόσφαιρα. Φόρεσε ένα boho chic νυφικό για να δέσεις με το σκηνικό.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2020

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2020 ΚΟΚΚΙΝΟ + ΛΕΥΚΟ.

Τόσο φρέσκια και έντονη όμορφη επιλογή! Αναδεικνύει ρομαντισμό ακόμα και στις πιο κρύες μέρες του χειμώνα.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2020

ΜΑΥΡΟ + ΚΟΚΚΙΝΟ.

Το μαύρο είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές και κλασικές αποχρώσεις του χειμώνα και το κόκκινο δημιουργεί μια αντιθέση. Ταιριάζει πολύ σε vintage γάμο. Προσπάθησε να κάνεις τριχρωμία και να εντάξεις και το ροζ το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2020

ΠΡΑΣΙΝΟ + ΜΠΛΕ.

Το πράσινο επανέρχεται τα τελευταία χρόνια στους γάμους. Πολλα ζευγάρια το χρησιμοποιούν στο γάμο τους ανεξαρτήτως εποχής. Καθώς το αποτέλεσμα είναι ουδέτερο και ταιριάζει στους περισσότερους θεματικούς γάμους. Βάλτε και μια δόση μπλε που θα δημιουργήσει ένα vintage και ρουστικ αποτέλεσμα.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2020

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ + ΜΠΟΡΝΤΟ + ΣΜΑΡΑΓΔΙ.

Ένας αντιφατικός συνδυασμός. Οι έντονες αποχρώσεις του μπορντό και του πορτοκαλιού συνθέτουν την ψυχρότητα και την αριστοκρατία του σμαραγδένιου.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2020

ΚΟΚΚΙΝΟ + ΠΡΑΣΙΝΟ.

Για έναν γάμο κοντά στα Χριστούγεννα αυτός είναι ο απόλυτος συνδυασμός.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2020

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2020 ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΕΖ.

Μια γήινη απόχρωση χρωμάτων έχουν σαν αποτέλεσμα έναν μετριοπαθή κλασικό γάμο.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2020

ΜΟΒ + ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΠΛΕ.

Το χρώμα του μοβ το χειμώνα το επιλέγουν πολλά ζευγάρια για τον γάμο τους. Το αποτέλεσμα θα είναι πάντα στυλάτο, wow!

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2020

NEUTRAL ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.

Ιδανικό για νύφες που επιθυμούν ένα λευκό γάμο βγαλμένο από παραμύθι.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2020

ΜΑΥΡΟ + ΑΣΠΡΟ.

Μια safe κλασική επιλογή.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2020

ΑΣΗΜΙ + ΛΕΥΚΟ.

The best of the best!

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2020

Υπάρχουν τόσες πολλές παλέτες χρωμάτων για τον ρομαντικό γάμο χειμώνα για να ρίξετε μια ματιά, ποιες είναι αυτές που σας αρέσουν περισσότερο; Απλά θυμηθείτε το αποτέλεσμα στον στολισμό σας να έχει ισορροπία. Προετοιμαστείτε για το νέο έτος και μελετήστε την νέα τάση της μόδας στο πεδίο των χρωμάτων. Στόχος μας να σας βοηθήσουμε να γίνε ο γάμος σας ο best of the best ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2020.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ. & Γκέλλυ Δούνα