Παρακαλώ περιμένετε

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΟ ΓΑΜΟ

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΟ ΓΑΜΟ

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ και οι μήνες του χειμώνα είναι οι λιγότερο δημοφιλής μήνες για την τέλεση ενός γάμου. Αλλά στην πραγματικότητα ένας γάμος το χειμώνα μπορεί να γίνει απλά φανταστικός! Σκέψου το λιγάκι πιο προσεκτικά, στο χειμώνα υπάρχει κάτι το μοναδικό. Ένα χιονισμένο τοπίο αναδεικνύει την αίσθηση της συντροφικότητας και του ρομαντισμού. Εάν πρόκειται να παντρευτείς τον Ιανουάριο θα χρειαστεί να επιλέξεις το σωστό χρώμα διακόσμησης για το γάμο σου. Είτε θέλεις έναν γάμο παραδοσιακό και ρομαντικό είτε θέλεις έναν γάμο alternative έχουμε επιλέξει για σένα υπέροχες χρωματικές παλέτες για να διαλεξεις αυτή που σου ταιριάζει. Υπάρχουν περισσότερα χρώματα που ταιριάζουν στο χειμώνα πέρα από το κόκκινο και το πράσινο! Μπορείς να δεις και μόνη σου μερικές εντυπωσιακές ιδέες γάμου.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 2020!

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΝΤΟ.

Ένας safe συνδυασμός που ταιριάζει για γάμο το χειμώνα. Διακοσμήστε το τραπέζι σας με κουκουνάρια και μπορντο κορδέλες και αποξυραμένα λουλούδια. Διαλέξτε για γαμήλια τούρτα φρούτα του δάσους και κάντε την διαφορά.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΟΥΣΤΙΚ ΓΑΜΟ.

Το κόκκινο είναι ένα χειμωνιάτικο χρώμα. Θα βγεις ασπροπρόσωπη είτε το συνδυάσεις με αποχρώσεις του κόκκινου είτε με οποιοδήποτε άλλο χρώμα. Ταιριάζει πολύ όμορφα σε ρουστίκ γάμο.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΦΕ.

Άλλη μια safe επιλογή που όμως κάνει την διαφορα! Χρησιμοποιήστε το πάντα εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα σαν βάση για την διακόσμηση σας.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

ΧΡΥΣΟ ΜΕ ΜΠΟΡΝΤΟ.

Έχουμε πει πολλές φορές ότι το χρυσό είναι ο πρωταγωνιστής σε κάθε γάμο. Δημιουργεί μια αίσθηση κομψότητας που όλες οι νύφες θέλουν.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

ΤΟ ΓΚΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΤΟΥ.

Φαντάσου ένα όμορφο χειμωνιάτικο σκηνικό γάμου μέσα στο χιόνι και εσύ να είσαι η πρωταγωνίστρια. Πρωταγωνιστικό χρώμα φυσικά θα πρέπει να είναι το άσπρο και το γκρι. Μην διστάσεις να το χρησιμοποιήσεις στην διακόσμηση. Ίσως να μην θεωρείται ένα χαρούμενο όμορφο χρώμα και να μην χρησιμοποιείται πολύ στο γάμο, αλλά αυτή η πινελιά στο δικό σας γάμο τον Ιανουάριο θα φέρει άλλο αποτέλεσμα. Υπαρχουν πολλοι συνδυασμοί που ταιριάζουν με το χρώμα αυτό. Ακολουθούν υπέροχες ιδέες για τον γάμο σας.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

ΓΚΡΙ ΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΠΕΖ.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

ΜΠΛΕ ΜΕ ΜΠΟΡΝΤΟ.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.

Διάλεξε ένα πριγκιπικό νυφικό με μανίκια και δαντέλα για σένα και ένα κλασικό κοστούμι για τον γαμπρό. Το αποτέλσμα είναι υπέροχο.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕ ΧΡΥΣΟ.

Κόκκινο ένα έντονο χρώμα συμβολίζει το πάθος και την αγάπη, συνδυαστε το με το χρυσό και απογείωσε το στυλ σου.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

ΜΠΛΕ.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

ΧΑΚΙ.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ.

Ο πιο γνωστός συνδυασμός του χειμώνα. Θυμίζει Χριστούγεννα!

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΦΕ.

Απίθανος χειμωνιάτικος συνδυασμός χρωμάτων. Ταιριάζει πολύ σε ρουστικ και vintage γάμους. Που η φύση παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

Όποια εποχή και αν επιλέξεις να κάνεις το γάμο σου, υπάρχει και η ανάλογη χρωματική παλέτα. Ονειρέψου πως θέλεις το γάμο σου και έλα μαζί μας να το κάνεις πραγματικότητα! Βρες τις καλύτερες χρωματικές παλέτες και θα γίνει ο δικός σου γάμος ο καλύτερος ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ. & Γκέλλυ Δούνα