Παρακαλώ περιμένετε

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ; Ονειρεύεστε έναν "λευκό" γάμο; Ο χειμώνας είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή σας για να κάνετε τον γάμος σας αν και έχει λίγο κρύο. Παρουσιάσαμε 10 υπέροχες διακοσμήσεις γάμου Νοεμβρίου στην προηγούμενη ανάρτηση για να σας δείξουμε πώς να ταιριάξετε τα χρώματα του γάμου αυτόν τον μήνα. Σήμερα θα εικονογραφήσουμε 8 ρομαντικούς χειμερινούς συνδυασμούς γάμου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλη τη χειμερινή περίοδο. Εάν δεν έχετε αποφασίσει την εποχή του γάμου σας και το θέμα, μπορούμε να σας δώσουμε μερικές ενδείξεις για την ανάρτησή μας για το στολισμό γάμου σε όλες τις εποχές και χρώματα!

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 8 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ.

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΜΠΟΡΝΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ.

Το μπορντό και το navy blue είναι πάντα ένα κλασικό ταίρι. Οι κουμπάροι φορούν μπορντό γραβάτα και μπουτονιέρα και με μπορντό ανθοδέσμες ενώ μερικοί μπορούν να είναι με χρυσά λεπτομέρειες για να ταιριάζουν τέλεια.

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΤΟΠΙΟ.

Με φόντο ένα χιονισμένο τοπίο ο στολισμος του γαμου σε συνδυασμούς λευκού, πράσινου και μαύρου φαίνονται πιο καθαρα και υπέροχα.Η διακόσμηση σε αυτούς τους συνδυασμούς θα προσθέσουν λίγη ενέργεια στον κρύο καιρό.

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ.

Ελέγξτε τη γκρι, ασπρόμαυρη θεματική διακόσμηση του χειμώνα. Μπορείτε να διακοσμήσετε τον χειμωνιάτικο γάμο σας από λευκό πουκάμισο και μαύρο κοστούμι, λευκό νυφικό και λευκή ανθοδέσμη, καθώς και λευκό λουλούδι για το παρανυφάκι με μαύρο σακάκι και διακοσμητικά τραπεζιού.

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.

Και το κόκκινο και το μαύρο ταιριάζουν τέλεια με το λευκό χιόνι! Κόκκινα φορέματα και μαύρο κασκόλ, μαύρο κοστούμι και κόκκινη μπουτονιέρα, νυφικό και κόκκινο φουλάρι στις χιονισμένες μέρες, όλα αυτά γεμάτα ρομαντισμό!

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021/2022.

Το μπορντό είναι πάντα ένα κλασικό χρώμα. Όταν συνδυάζεται με γκρι κοστούμι, η μπορντό γραβάτα φέρνει φωτεινότητα και ζεστασιά. Ο μοντέρνος στολισμός με χρυσά και με γκρι για να είναι λίγο αστραφτερές στον κρύο γάμο του χειμώνα.

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΛΕ

Το ναυτικό μπλε και το γκρι με λευκό χιονισμένο φόντο συνδυάζουν έναν ήρεμο και ωραίο γάμο. Οι νύφες με το λευκό νυφικό και οι κυρίες με μπλε navy φορέματα με γκρι κασκόλ ταιριάζουν καλύτερα..

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ.

Το πράσινο είναι πάντα δημοφιλές ειδικά για χειμερινούς γάμους. Στοιχεία με μέντα με χρυσό ή λευκό φουλάρι, ιβουάρ κεριά ή λουλούδια, χρυσά γυαλιά και πράσινο συνδυάζουν έναν αστραφτερό πριγκιπικό και ζεστό γάμο.

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ.

Είναι σχεδόν η καλύτερη εποχή για γάμο με μπλε του πάγου! Μπλε του πάγου φορέματα, μπλε του πάγου γαμήλια σκουλαρίκια, γαλάζια κεριά…, όλα αυτά ταιριάζουν τέλεια με τις χιονισμένες μέρες.

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

Μια τέλεια διοργάνωση γάμου θέλει υπομονή και πολύ χαρά. Διότι ο γάμος είναι η πιο όμορφη γιορτή στην ζωή ενός ζευγαριού. Ο γάμος το χειμώνα θα μείνει για πάντα χαραγμένος στην μνήμη όλων των καλεσμένων σας αλλά αυτοί που θα ευχαριστηθείτε πιο πολύ θα είστε εσείς οι ίδιοι. Για οτιδήποτε χρειαστείτε να λάβετε προσφορές μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα μας και να βρείτε τους καλύτερους επαγγελματίες του γάμου εντελώς δωρεάν. Ποιος είναι ο αγαπημένος σας ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ;

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.