Παρακαλώ περιμένετε

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021 - 50 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021 - 50 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021; Εάν σκέφτεστε έναν χειμωνιάτικο γάμο, έχουμε συγκεντρώσει 50 από τις πιο υπέροχες χειμερινές ιδέες γάμου που θα σας κάνουν να ερωτευτείτε ακόμα περισσότερο αυτήν την όμορφη εποχή του χρόνου. Ο χειμώνας είναι μια τόσο μαγική εποχή του χρόνου για να ανεβείτε να σκαλιά της εκκλησίας - από καθαρό καιρό και εορταστική διασκέδαση μέχρι λαμπερούς χρωματικούς συνδυασμούς, υπάρχουν τόσα πολλά να αγκαλιάσετε.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021 - ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Το να κάνεις έναν χειμωνιάτικο γάμο είναι αρκετά κοντά στο καλοκαίρι ως μια εξαιρετικά δημοφιλής στιγμή για να πεις «το κάνω». Οι νύχτες μπορεί να είναι πιο σκοτεινές, αλλά οι λάμψεις είναι πιο φωτεινές, η ατμόσφαιρα πιο χαρούμενη και όλη η μέρα είναι γεμάτη ρομαντισμό. Για να μην αναφέρουμε ότι οι πολλές ημερομηνίες γάμου θα είναι πολύ φθηνότερες!

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

Ο χειμερινός γάμος συχνά μπλέκει με τον χριστουγεννιάτικο γάμο στο μυαλό των ανθρώπων, αλλά δεν είναι απολύτως το ίδιο. Μπορείτε να βρείτε τις αγαπημένες μας χριστουγεννιάτικες ιδέες γάμου εδώ που αφορούν ακριβώς εκείνη την εορταστική περίοδο του χρόνου, ενώ αυτή η λίστα έχει να κάνει με το καλύτερο από τους όμορφους μήνες του Δεκεμβρίου, του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021 Η ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.

Από χρωματικούς συνδυασμούς χειμερινών θαυμάτων μέχρι ιδέες για χειμωνιάτικα νυφικά και τα καλύτερα χειμωνιάτικα κοκτέιλ, έχουμε 50 ιδέες για χειμερινούς γάμους που θα κάνουν τη μέρα σας τόσο αξέχαστη. Επιπλέον, υπάρχουν επίσης 13 κορυφαίες συμβουλές που θα σας εξοικονομήσουν χρήματα και θα κάνουν τη χειμερινή ημέρα του γάμου σας να κυλήσει όσο πιο ομαλά γίνεται.

1. ΕΠΕΛΕΞΕ ΕΝΑΝ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΔΕΞΙΩΣΗΣ.

Ο ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε τη σωστή ατμόσφαιρα για τον χειμερινό γάμο σας είναι να επιλέξετε έναν χώρο που ταιριάζει πραγματικά στην εποχή. Μια ολόλευκη αίθουσα δεξίωσης είναι τόσο καλοντυμένη για ένα θέμα της χειμερινής χώρας των θαυμάτων, ενώ ένας ρουστίκ αχυρώνας μπορεί να διοχετεύσει αυτή την κομψή ατμόσφαιρα του σαλέ του σκι και όλη τη διασκέδαση του χιονισμένου τοπιου.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

2. ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021 ΜΕ ΡΟΥΣΤΙΚ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Πόσο υπέροχο είναι το πράσινο και το χρυσό χρώμα του δάσους σε αυτό το ακρυλικό γαμήλιο σημάδι! Ένα στέμμα από αποξηραμένα λουλούδια αντισταθμίζει πραγματικά την παλέτα και δίνει τον τόνο για ολόκληρο τον γάμο καθώς φτάνουν οι καλεσμένοι.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

3. ΜΟΝΟΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΩΝ.

Μην φοβάστε το μαύρο, φαίνεται τόσο chic σε τόνους λευκού και ρουζ. Αυτό το μοντέρνο και μινιμαλιστικό σερβίτσιο είναι ιδανικό για ένα ζευγάρι που θέλει ένα μοντέρνο στυλ για τον χειμωνιάτικο γάμο του.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

4. ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ FAIRYLIGHTS.

Ένας παραμυθένιος τοίχος δημιουργεί ένα τόσο ρομαντικό σκηνικό όταν πρόκειται για φωτογραφίες γάμου και είναι υπέροχο να τον κοιτάξετε επίσης. Τυλίξτε τα νεραϊδάκια γύρω από τα πανό και τα δοκάρια, τοποθετήστε τα μέσα φανάρια ως μέρος των κεντρικών τεμαχίων, κρεμάστε από δέντρα ή χρησιμοποιήστε τα για να χαράξετε μονοπάτια. Εάν ο χώρος σας μπορεί να φιλοξενήσει έναν τοίχο γεμάτο με νεραϊδοφωτακια, φτιάχνει πραγματικά όλη τη διάθεση.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

5. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΘΕΡΜΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ.

Όσο κομψά και αν φαίνεται ένα καθαρό λευκό χρώμα, τα χρώματα των κρυστάλλων είναι ιδανικά αν θέλετε κάτι πιο άνετο, χαλαρό και οικείο περιβάλλον. Φέρνουν τόση ζεστασιά και πλούτο στα τραπεζια, γι' αυτό ψάξτε για γυάλινα σκεύη με χρώμα, βελούδινα τραπέζια, χαρτοπετσέτες και κεριά.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

6. ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΕΣ.

Ένα κουτί κουβέρτας στη γαμήλια δεξίωση σας θα απολαύσει. Οι καλεσμένους μπορεί να κάθονται για λίγη ώρα και θα κρυώσουν, γι' αυτό τοποθετήστε μια χαριτωμένη κουβέρτα κοντά στην είσοδο - είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν έχετε ηλικιωμένους καλεσμένους.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

7. NEON ΤΑΜΠΕΛΑ.

Με το σκοτάδι να πιέζει έξω, πρέπει να κάνετε την αίθουσα υποδοχής σας όσο το δυνατόν πιο ζεστή και φιλόξενη. Μια προσαρμοσμένη πινακίδα νέον είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε αυτό και φαίνεται πολύ ωραίο.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

8. ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021 ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ.

Τα καλάθια πάγου DIY κάνουν τόσο οπτικό αντίκτυπο! Μπορείτε να παγώσετε το νερό με τα κράνμπερι και τα κλωναράκια δεντρολίβανου σε σχήματα καλαθιού πάγου και να σερβίρετε το λευκό σας κρασί σε αυτά σε κάθε τραπέζι ή τη σαμπάνια σας!

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

9. ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ.

Τα φρέσκα φρούτα δεν είναι κατάλληλα για έναν χειμωνιάτικο γάμο, καθώς δεν είναι η εποχή τους. Αντ 'αυτού, προτιμήστε τα αποξηραμένα φρούτα ως μέρος των κεντρικών σας αντικειμένων. Τα αιματηρά πορτοκάλια λειτουργούν ιδιαίτερα καλά, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φέτες αποξηραμένων αχλαδιών και μήλων. Δοκιμάστε να τα συνδυάσετε με πλούσια βότανα και μπαχαρικά - μια δέσμη με ξυλάκια κανέλας και φρέσκο δεντρολίβανο δεμένα με μια φέτα αποξηραμένου πορτοκαλιού φαίνεται απίστευτο ως σκηνικό.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

10. ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΟΥ.

Κρεμαστά φώτα όπως αυτά σε σχήμα αστεριού αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική λύση σε έναν παραδοσιακό πολυέλαιο. Φαίνονται υπέροχα στις φωτογραφίες και έχουν μια πολύ εορταστική αίσθηση χωρίς να είναι εντελώς χριστουγεννιάτικα. Θα φαίνονται εξίσου καλά σε έναν γάμο με έμπνευση από το φως του μεσονυχτίου τον Φεβρουάριο και με έναν χριστουγεννιάτικο γάμο τον Δεκέμβριο.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

11. ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΠΑΣΤΕΛ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.

Αν έχετε εμμονή με την απαλή μπλε ατμόσφαιρα του Bridgerton, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παστέλ σε έναν χειμωνιάτικο γάμο, ακόμα κι αν πιστεύετε ότι είναι περισσότερο για την άνοιξη. Χρησιμοποιήστε πιο ψυχρές, παγωμένες παστέλ αποχρώσεις αναμεμειγμένες με μεταλλικά για να τα κάνετε να νιώθουν πιο χειμερινά.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

12. ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΚΕΡΙΑ.

Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να προσθέσει σε μια υπέροχη, χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα, είναι ένα δωμάτιο με κεριά. Χρησιμοποιήστε φανάρια γεμάτα με κεριά για να φωτίσετε το διάδρομο και τις σκάλες σας. Μας αρέσει αυτό το look όπου τα κεριά πλαισιώνουν το βωμό.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

13. ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021 ΜΕ ΦΥΛΛΩΜΑΤΑ.

Αντί για λουλούδια, το φύλλωμα κάνει μια τέτοια διακόσμηση σε έναν χειμωνιάτικο γάμο και μια κρεμαστή έκθεση είναι απίστευτα θεατρική. Είναι μια υπέροχη ιδέα για ένα αιθουσα με ψηλή οροφή, καθώς κάνει τον χώρο να νιώθει πολύ πιο άνετος. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε εδώ κι εκεί ένα κλωνάρι γκι!

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

14. ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΤΕ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ.

Τα αναμμένα τζάκια προσθέτουν ζεστασιά και θαλπωρή σε ένα δωμάτιο, αλλά τα τζάκια σε οποιονδήποτε χώρο δεν θα είναι κατάλληλα (ή μπορεί να είστε τυχεροί και να μην χρειάζεστε χρόνο για φωτιά!). Σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποιήστε τα μανδύα ως βάση για μια ρομαντική floral επίδειξη συνυφασμένη με κεριά. Αυτά τα βαθυκόκκινα λουλούδια προσθέτουν μια όμορφη γοτθική ατμόσφαιρα στο χώρο του γάμου σας, αλλά για κάτι πιο ανοιχτό, ζητήστε από τον ανθοπώλη σας να χρησιμοποιήσει καθαρά λευκά λουλούδια.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

15. Η ΓΑΜΗΛΙΑ ΑΨΙΔΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ.

Προσθέστε μια χειμωνιάτικη γαμήλια καμάρα στην τελετή σας εάν θέλετε πραγματικά να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Αυτό το πράσινο-βαρύ είναι η τέλεια προσθήκη σε κάθε χειμωνιάτικο γάμο. μετά την τελετή, μπορείτε να το μεταφέρετε στην αίθουσα υποδοχής σας και να αφήσετε τους καλεσμένους να ποζάρουν μπροστά του. Θα μπορούσε ακόμη και να είναι το σκηνικό ενός DIY photobooth!

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

16. DIY ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ.

Τα κουκουνάρια είναι εύκολο να τα βρείτε αυτή την εποχή και είναι ευέλικτα. Χρησιμοποιήστε το για να κρατάτε κάρτες με επίπεδη θέση, σωρεύστε σε ένα μπολ για ένα χαριτωμένο κεντρικό κομμάτι ή διακόσμηση γύρω από την τούρτα σας. Φαίνονται πολύ όμορφα βαμμένα με σπρέι χρυσό ή ασημί.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

17. ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΞΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΣ.

Μην ντρέπεστε να χρησιμοποιήσετε πολλές υφές σε έναν γάμο. Αυτή η όμορφη επιτραπέζια διακόσμηση χρησιμοποιεί μαλλί προβάτου ως τραπεζομάντηλο, αλλά το απαλό βελούδο, η αφράτη ψεύτικη γούνα και το απαλό ταρτάν είναι όλες εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις. Ο καλεσμένος σας θα θέλει να περάσει τα χέρια του πάνω τους!

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

18. ΕΠΙΛΕΞΕ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ.

Η ψυχαγωγία συμβάλλει επίσης στην εμφάνιση του χώρου σας, επομένως σκεφτείτε ποιον προσλαμβάνεται ως μέρος της συνολικής αισθητικής σας. Ένα ζωντανό συγκρότημα που έχει στηθεί σε μια σκηνή είναι απείρως λαμπερό και ένας σόλο σαξοφωνίστας θα είναι τόσο διασκεδαστικός περιπλανώμενος στην αίθουσα υποδοχής σας. Ένας σταθμός γκλίτερ δίπλα στην πίστα θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σημεία για τους καλεσμένους.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

19. ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021 - ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Αν θέλετε να πάτε τη διασκέδασή σας ακόμα πιο μακριά, δημιουργήστε μια ολόκληρη χειμερινή φαντασία για τη χώρα των θαυμάτων! Προσλάβετε τραγουδιστές κάλαντα για να καλωσορίσουν όλους στο μυστήριο και ξυλοπόδαρους με κοστούμια με θέμα τον πάγο για την άφιξη των καλεσμένων σας.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

20. ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΕΠΟΧΗΣ.

Τα τροπικά, εκτός εποχής λουλούδια δεν θα πρέπει να είναι στην επιλογή γιατι δεν θα φαίνονται καλύτερα. Αγκαλιάστε τις εποχιακές ανθίσεις για την ανθοδέσμη και τις συνθέσεις σας και μείνετε στα κλασικά λευκά και τα εντυπωσιακά κόκκινα. Το χειμωνιάτικο φύλλωμα, όπως ο κισσός, τα ελατήρια πουρνάρι, τα μούρα από πουρνάρι και τα μούρα Hypericum φαίνονται υπέροχα σε κεντρικά κομμάτια και μπουκέτα.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

21. ΠΕΤΑΞΤΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΡΥΖΙ.

Ο χειμώνας είναι μια εξαιρετική εποχή για να δείτε ένα εναλλακτικό είδος ρυζιου, καθώς τα αποξηραμένα πέταλα φαίνονται αρκετά κατάλληλα για την εποχή και μπορείτε να προσθέσετε και ρυζι.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

22. ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021 ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΟΤΘΙΚΟΥ ΡΥΘΜΟΥ.

Ακόμα κι αν το 'gothic' δεν είναι καθόλου το στυλ του ζευγαριού σας, ένα τέτοιο στήσιμο σκηνικό φαίνεται τόσο μοντέρνο και κουλ. Εδώ έχει επιτευχθεί με γεωμετρικά μαύρα φανάρια, φύλλωμα και μια μαγευτική λουλουδάτη επιλογή με αποπνικτικά σκούρα κόκκινα, μοβ, μαύρο και έντονο λευκό.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

23. ΜΙΚΡΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ.

Τα βεγγαλικά ραβδάκια είναι στα πιο εκθαμβωτικά απέναντι σε έναν πραγματικά σκοτεινό ουρανό. Βάλτε τους καλεσμένους σας στη σειρά και φωτίστε το μονοπάτι σας προς το αυτοκίνητό σας. Κάνει τις πιο εκπληκτικές φωτογραφίες γάμου.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021 & ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ.

24. ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΕ ΛΕΥΚΟ.

Ένα από τα πιο υπέροχα σχέδια χειμερινών χρωμάτων γάμου είναι το κλασικό λευκό. Γεμίστε με λευκά ανθισμένα δέντρα, νεράιδες, κεριά και λευκές καρέκλες. Είναι μια σούπερ λαμπερή εμφάνιση που στην πραγματικότητα είναι πολύ εύκολο να επιτευχθεί. Μπορείτε να νοικιάσετε λευκά έπιπλα και τεχνητά δέντρα από μια τοπική εταιρεία ενοικίασης εκδηλώσεων και να ζητήσετε από τον ανθοπώλη σας να φέρει ολόλευκες ανθοφορίες.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

25. ΡΟΥΣΙΚ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ.

Αγαπάμε τη ρουστίκ, φιλόξενη διακοσμηση εδώ - τα κλήματα που τυλίγονται γύρω από τα ξύλινα δοκάρια και τα διάσπαρτα νεραϊδένια φώτα του δίνουν πραγματικά αυτή την αίσθηση του χειμερινού γάμου. Κρατήστε το αδιάφορο (χωρίς πούλιες κ.λπ.) και αφήστε την ατμόσφαιρα της βελανιδιάς να λάμψει.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

26. ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Επιστρέφοντας στη μεταλλική αίγλη του χειμώνα - υπάρχει πιο όμορφο σκηνικό από αυτή τη γαμήλια τελετή; Οι χρυσές καρέκλες λειτουργούν υπέροχα με το λευκό φόντο και αυτός ο πολυέλαιος τελειώνει τέλεια το θέμα! Χρησιμοποιήστε πολλές δραματικές μπορντό και βαθύ μωβ πινελιές, όπως λουλούδια για να κάνετε πραγματικά τα μεταλλικά να τραγουδήσουν.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

27. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

Εάν ο γάμος σας είναι γύρω στην περίοδο των Χριστουγέννων, γιατί να μην το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας; Πολλοί χώροι θα έχουν ήδη ένα υπέροχα στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο τόσο άπαχο σε αυτό. Τα πάντα, από το φωτισμένο δέντρο μέχρι τα εορταστικά κεντρικά κομμάτια και τις ξύλινες καρέκλες απλώς φωνάζουν τη χώρα των θαυμάτων του χειμώνα σε αυτό το στήσιμο. Μπορείτε επίσης να κάνετε εντελώς ρετρό, αν θέλετε να προσθέσετε μια ανατροπή - τι γίνεται με τα πολύχρωμα φωτάκια με κορδόνια, τα μεγάλα στολίδια και τις κάλτσες ως μπομπονιέρες γάμου;

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

28. ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ.

Για μια πιο μοντέρνα ατμόσφαιρα, κάντε απλό και εντυπωσιακό συνδυασμό λευκών χρωμάτων και τόνους πράσινου φυλλώματος με αντίθεση. Διατηρήστε τα τραπέζια σας πραγματικά απλά και χρησιμοποιήστε κλαδιά, γρασίδι pampas και αποξηραμένα λουλούδια για μια σύγχρονη αίσθηση. Οι πιτσιλιές σμαραγδιού και χρυσού μπορούν να το κρατήσουν φρέσκο.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ.

29. Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΖΕΣΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ.

Σαντιγί, θρυμματισμένα ζαχαρωτά, θρυμματισμένα μπισκότα με μελόψωμο, νιφάδες, marshmallows: τα έχετε όλα έτοιμα για να προσθέσετε μια κρεμώδη ζεστή σοκολάτα. Γεμίστε μερικά μεγάλα θερμός με ζεστή σοκολάτα και αφήστε τους καλεσμένους σας να ζεσταθούν πριν ή μετά την τελετή σας με ένα γλυκό φλιτζάνι. Είναι ιδανικό για παιδιά και μπορείτε να έχετε κρυφά μερικές τροφές διαθέσιμες για τους ενήλικες για να προσθέσετε μια διαφορετική γεύση, όπως ρούμι καρύδας, Grand Marnier, amaretto, κονιάκ ή αλατισμένη καραμέλα βότκα.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

30. ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΨΗΤΟ ΓΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΕΥΜΑ.

Ένα φοντί τυριού ή μίνι πουτίγκες μοσχαρίσιου κρέατος από το Γιορκσάιρ είναι ιδανικά. Μια πουτίγκα καραμέλας για επιδόρπιο.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

31. ΠΡΟΣΦΕΡΤΕ ΖΕΣΤΟ ΚΡΑΣΙ.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

Εάν η ζεστή σοκολάτα δεν είναι η αυτο που ψάχνετε, το ζεστό κρασί είναι ένα υπέροχο ποτό καλωσορίσματος.

32. Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ.

Πριν ξεκινήσουν να φευγουν οι καλεσμένοι σας στο κρύο βράδυ, σερβίρετε κάτι ζεστό και χορταστικό στο τέλος της δεξίωσης. Ένα ψητό χοιρινό, μπέικον ρολά, λουκάνικα, μπιφτέκια και τοστ με τυρί είναι όλα ιδανικά.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

33. ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021 ΜΕ ΚΟΚΤΕΙΛ ΕΠΟΧΗΣ.

Ραβέντι negronis, chai latte martini, ζεστά πικάντικες τσίλι και μαργαρίτες τζίντζερ έχουν όλα αυτά τα χριστουγεννιάτικα μπαχαρικά. Σκεφτείτε τις υπέροχες χειμωνιάτικες γεύσεις που αγαπάτε και ζητήστε από το προσωπικό του μπαρ να σας αναμείξει κάτι ιδιαίτερο: μερικές από τις αγαπημένες μας γεύσεις περιλαμβάνουν δαμάσκηνο, κράνμπερι, κανέλα, μοσχοκάρυδο, πορτοκάλι, δεντρολίβανο, σφενδάμι και ρόδι. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ένα ζεστό κοκτέιλ.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

34. ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ.

Εύκολα στο DIY, μπορείτε να τυλίξετε τις δικές σας σπιτικές φοντάν, τρούφες, νουγκά ή μπισκότα χιονάνθρωπου ως μπομπονιέρες γάμου. Διαφορετικά, τα μείγματα ζεστής σοκολάτας ή τα κιτ s’mores είναι υπέροχα για να τα πάρουν οι επισκέπτες στο σπίτι.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021 ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ.

35. ΦΟΡΕΣΕ ΝΥΦΙΚΟ ΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΝΙΚΙΑ.

Τα φτερά και οι λάμψεις είναι ιδανικά για ένα χειμωνιάτικο νυφικό και τα λατρεύουμε σε μακρυμάνικη εμφάνιση.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

36. ΒΑΛΕ ΠΑΝΩΦΟΡΙ.

Οι κάπες φαίνονται εκπληκτικές όπως και μια ψεύτικη γούνα, κομψή ανασήκωση των ώμων, λευκό σακάκι σε στυλ σμόκιν, δροσερό δερμάτινο τζάκετ ή κεντημένο τζιν μπουφάν.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

37. ΡΟΥΣΤΙΚ ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΟ.

Τα χοντρά υφάσματα όπως το βελούδο, το τουίντ και το ταρτάν είναι ζεστά και φαίνονται απίστευτα σικάτα σε γαμπρούς και κουμπάρους. Οι σκούρες αποχρώσεις είναι φτιαγμένες για καθαρό καιρό και τα μοτίβα φαίνονται υπέροχα σε ρουστίκ γάμους. αν θέλετε να ξεχωρίσετε, το παγωμένο μπλε και το απαλό γκρι μπορεί να φαίνονται εντυπωσιακά.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

38. ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΥΦΙΚΟ ΜΕ ΟΥΡΑ.

Οι χειμερινοί γάμοι έχουν να κάνουν με το δράμα και το θέατρο, και τίποτα δεν το λέει περισσότερο από μια statement ουρα. Συνδυάστε με το μοντέρνο λουκ της πριγκίπισσας και θα γίνεται η καλλονή.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

39. ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.

Οι μπότες και οι ζεστές κάλτσες είναι ιδανικές για να τις φοράτε και όλη την ημέρα και θα σώσουν τα πόδια σας από τον πόνο.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

40. ΣΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

41. ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021 ΣΚΟΥΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.

Εάν οι λάμψεις είναι λίγο υπερβολικές, επιλεξτε πιο σκούρο άκρο του φάσματος το χειμώνα. Χρειάζεσαι πολύ λίγα αξεσουάρ με τόσο πλούσια, πολυτελή χρώματα και ειδικά αν είναι από υπέροχο βελούδινο ύφασμα.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

42. ΝΥΦΙΚΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ.

Εάν είστε το είδος της νύφης που θέλει να ξεπεράσει τα όρια με το look της ημέρας του γάμου, γιατί να μην τολμήσετε να διαφέρετε με ένα κοστούμι ή ολόσωμη φόρμα; Πιο άτυπα και χαλαρά, τα νυφικά κοστούμια είναι σοβαρά τολμηρά και σύγχρονα.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

43. ΕΠΟΧΙΑΚΕΣ ΜΠΟΥΤΟΝΙΕΡΕΣ.

Τα χειμωνιάτικα κοστούμι του γαμπρού δεν πρέπει να αντικατοπτρίζονται μόνο στο κοστούμι που φοράτε. Για την απόλυτη εποχιακή μπουτονιερα, φροντίστε να έχει μέσα ένα κλωνάρι γκι!

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021 Η ΤΟΥΡΤΑ.

44. ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥΡΤΑ.

Τα χρώματα μπορούν να υφανθούν και στην τουρτα σας, όπως τα statement λουλούδια πάνω από αυτό.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

45. ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Εάν θέλετε να προσθέσετε λίγη αίγλη στη χειμερινή σας γαμήλια τούρτα, γιατί να μην επιλέξετε ένα λευκό και χρυσό στυλ, όπως ακριβώς αυτή η τούρτα;

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

46. ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021 ΜΕ ΡΟΥΣΤΙΚ ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥΡΤΑ.

Είναι ένας πιο διακριτικός τρόπος για να ενσωματώσετε χρυσό πολυτελείας στην τούρτα σας, διατηρώντας το ανανεωμένο και φυσική εμφάνιση.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

47. ΦΡΟΥΤΑ ΕΠΟΧΗΣ.

Τα παγωμένα φρούτα φαίνονται απίστευτα σε λευκές τούρτες γάμου. Τα χρώματα και η επιλογή των επικαλύψεων εξαρτάται από εσάς, αλλά τα σύκα, τα βατόμουρα, τα κεράσια, τα αχλάδια και τα physalis είναι τέλεια. Αυτά τα κράνμπερι με κρούστα με ζάχαρη είναι μια εντυπωσιακή και κατάλληλα εποχιακή επιλογή.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

48. MARBLE ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥΡΤΑ.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

49. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΡΤΑ.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

50. Η ΤΟΥΡΤΑ ΑΠΟ ΤΥΡΙ.

Ο χειμώνας έχει να κάνει με το πλούσιο φαγητό και τις ανακουφιστικές γεύσεις.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021

Αυτός ήταν ο τέλειος ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2021.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα