Παρακαλώ περιμένετε

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ TIPS ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ TIPS ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ.

Χριστουγεννιατικη διακοσμηση γαμου που όλοι αγαπάμε είναι αυτό που θα μοιραστούμε σήμερα μαζί σας. Τόσο πολύ κέφι υπάρχει κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, καθιστώντας τα μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους του χρόνου. Ο γάμος σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου σας βοηθά να αποκτήσετε αυτό το κλίμα. Ευτυχώς, αυτό ακριβώς χρειάζεστε για την έγγαμη ζωή. Για τους λάτρεις των εορτών, αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να οργανώσετε ένα πάρτι δύο σε ένα - έναν γάμο με θέμα τα Χριστούγεννα και μια γιορτινή δεξίωση.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΚΛΙΜΑ.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ & ΤΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ.

Για τη διακόσμηση της τελετής του γάμου σας με θέμα τα Χριστούγεννα, καλωσορίστε τη σεζόν διαμορφώνοντας χάρτινα είδη με στολίδια, πρασινάδα και άλλες πινελιές. Διαμορφώστε την ατμόσφαιρα με τις αγαπημένες σας γιορτινές αποχρώσεις και πασπαλίστε τις με ουδέτερους και μεταλλικούς τόνους. Ποιος λέει ότι πρέπει να είναι το κλασικό ερυθρόλευκο; Μπορείτε να επιλέξετε μοντέρνα άνετα έπιπλα για να κάθονται οι καλεσμένοι στην τελετή. Μην ξεχάσετε τις γιρλάντες και τα χριστουγεννιάτικα δέντρα κατά μήκος του διαδρόμου. Παρουσιάστε εποχιακά λουλούδια όπως αμαρυλλίδες σε γλάστρες. Ο φωτισμός μπορεί επίσης να δημιουργήσει μια μαγική και ρομαντική ατμόσφαιρα ιδανική για την εποχή.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟ ΔΕΞΙΩΣΗΣ.

Η ομορφιά των Χριστουγέννων είναι ατελείωτη. Για την καλύτερη χριστουγεννιάτικη γαμήλια δεξίωση, δείτε μερικές εντυπωσιακές ιδέες διακόσμησης.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Ενσωματώστε την ξυλώδη και την ιδιότροπη διακόσμηση του τραπεζιού σας με θέμα το Χριστουγεννιάτικο γάμο με μεγάλα κουκουνάρια και φρέσκια πρασινάδα. Προσθέστε τζίντζαμ runners, γυαλί με πράσινο χρώμα και χαρτοπετσέτες ζωγραφισμένες για μια συνολική ζεστή εμφάνιση. Εάν θέλετε να επιλέξετε το κλασικό χριστουγεννιάτικο look, διατηρήστε το απλό με ένα ερυθρόλευκο θέμα. Σκεφτείτε τις κορδέλες γκρο για τις ζαρντινιέρες και τα κεντρικά κομμάτια και τα cranberries για μια φρουτώδη πινελιά.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ.

Για να δημιουργήσετε ένα εορταστικό σκηνικό χρησιμοποιώντας τη διακόσμηση του γάμου του χριστουγεννιάτικου δέντρου, συνδέστε δέσμες από φύλλα έλατου σε ένα ξύλινο πλαίσιο. Ρίξτε και μερικά φωτακια. Για εκπληκτικά κεντρικά κομμάτια χρησιμοποιώντας δέντρα, τοποθετήστε λίγο κομμένο φύλλωμα σε γλάστρες από τερακότα. Δώστε τους λίγη υφή και χρώμα προσθέτοντας κεριά, βρύα και μούρα. Τοποθετήστε τα μαζί στα τραπέζια για μέγιστο αποτέλεσμα εορτών.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΠΕΥΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ.

Τα κουκουνάρια είναι η τέλεια προσθήκη στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του γάμου σας. Ωστόσο, θα πρέπει να προστεθούν σε αρκετές πινελιές για να δώσουν αυτή τη γιορτινή ζεστή αίσθηση. Δέστε το look σας με λεπτομέρειες από πεύκο στις ανθοδέσμες και τις μπουτονιέρες σας. Χρησιμοποιήστε τα ως τόνους στα κεντρικά και τις floral συνθέσεις σας. Αν θέλετε τα κεντρικά κομμάτια πιο δραματικά, συνδυάστε τα κλαδιά πεύκου με κεριά. Για μια ιδιότροπη αίσθηση, προσθέστε κλαδάκια πεύκου στο χώρο σας ή χρησιμοποιήστε μικροσκοπικά κλαδάκια ως κάρτες συνοδείας. Μπορείτε επίσης να ντύσετε σοκολάτες με ένα στεφάνι πεύκου ή να δώσετε δενδρύλλια πεύκου ως σοκολατάκια.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΩΝ ΜΕ ΚΕΡΙΑ.

Η διακόσμηση με κεριά ταιριαζει στον Χριστουγεννιάτικο γάμο γιατί είναι οι ρομαντικές προσθήκες που χρειάζεστε για το χειμώνα. Εάν έχετε ένα επίσημο σουαρέ, τα ψηλά χρυσά κηροπήγια στα τραπέζια σας θα αναδείξουν μια απλή εμφάνιση. Θέλετε χρώμα; Αναμείξτε λευκά κεριά με μπλε και χρυσό με μια πινελιά ροζ. Ωστόσο, προτιμήστε τα κόκκινα αν δεν τα βρίσκετε υπερβολικά. Η συγχώνευση λευκών κωνικών κεριών και χρυσών κεριών δεν μπορεί ποτέ να είναι λάθος. Στολίστε τα με τόνους φρούτων, πλούσια γιρλάντες, πράσινο και μικρά λευκά στοιχεία.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ.

Τα χριστουγεννιάτικα θέματα γάμου δεν έγιναν ποτέ καλύτερα από τις εποχιακές ανθίσεις και το φύλλωμα. Αγκαλιάστε τα Χριστούγεννα συνδυάζοντας μούρα, πουρνάρι και κουκουνάρια με παχύφυτα και παγωμένα κλαδιά έλατου για υφή. Αν πρόκειται για απλό, κομψό και πολύχρωμο? Ο συνδυασμός κόκκινων τριαντάφυλλων και κάλλας είναι δραματικός και εντυπωσιακός. Πηγαίνετε με ένα χειμερινό συνδυασμό χρωμάτων; Επιλέξτε βουβούς τόνους κοσμημάτων που είναι εύκολο να βρείτε σε εποχιακά λουλούδια όπως η Αμαρυλλίς, η Ανεμώνη, οι Καμέλιες και τα Κρίνα Καζαμπλάνκα.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ DECOR ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ.

Καθώς ταξινομείτε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια του γάμου σας, μην αφήνετε έξω τα επιδόρπια σας. Δημιουργήστε ένα s'mores dessert bar με γκουρμέ marshmallows ως ντρέσινγκ σε ποικιλίες σοκολάτες και κράκερ. Αν θέλετε ένα επιδόρπιο που θα αρέσει σε όλους, σερβίρετε φράουλες βουτηγμένες σε λευκή ή σκούρα σοκολάτα. Ολοκληρώστε αυτήν την λιχουδιά με πασπαλισμούς βρώσιμου γκλίτερ. Θέλετε κάτι νόστιμο και λαχταριστό; Τα μήλα καραμέλας είναι για τον νεφρισμένο ουρανίσκο, ειδικά όταν είναι πασπαλισμένα με σοκολάτα, κράκερ Graham, ξηρούς καρπούς, ψεκασμούς και καραμέλες γενικά. Άλλα περιλαμβάνουν μπισκότα με νιφάδα χιονιού, κέικ χιονοστιβάδας, ντόνατς, μπράουνις με καπέλο του Αϊ Βασίλη, ζαχαρωτά με πέτρινο μπλε ροκ, κ.λπ.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Η ΤΕΛΕΙΑ ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥΡΤΑ.

Επιλέξτε τούρτα που συνδέουν το χριστουγεννιάτικο θέμα γαμου είτε πρόκειται για ρουστίκ και είτε κομψά και πολυτελή. Επιλέξτε γυμνά κέικ πασπαλισμένα με ζάχαρη άχνη. Στολίστε την κορυφή με κλωνάρια δεντρολίβανου, βότανα, μπούκλες σοκολάτας και κανέλα για ρουστίκ εμφάνιση.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Ένας χριστουγεννιάτικος γάμος θα είναι ακόμα πιο υπέροχος λόγω της χαράς των γιορτών. Οι νύφες που παντρεύονται αυτή τη στιγμή θα βιώσουν τη μαγική αίσθηση. Για να ζωντανέψετε τα όνειρα του γάμου, δείτε τις χριστουγεννιάτικες ιδέες γάμου τόσο για την εκκλησια ειτε το δημαρχειο όσο και για δεξίωση. Είναι φιλικά προς τον προϋπολογισμό και είναι πολύ εύκολο να το κάνετε και μονη σας αν πιανει το χερι σας. Και αυτη ηταν η μαγευτικη χριστουγεννιατικη διακοσμηση γαμου.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα