Παρακαλώ περιμένετε

ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.

ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.

ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ. Πολλές νύφες θέλουν στην γαμήλια τελετή τους να έχουν ένα πανέμορφο και ιδιαίτερο σκηνικό, για να το πετύχεις έχουμε επιλέξει για σένα όμορφα και ιδιαίτερα σκηνικά διακόσμηση γάμου. Με εποχιακά λουλούδια και υφάσματα ώστε να δημιουργήσεις υπέροχες εικόνες που ταιριάζουν απίστευτα σε ένα ρουστικ γάμο.

ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ 25 ΡΟΥΣΤΙΚ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΣ.

BEST INVITATIONS EVER.

Επειδη τα πάντα ξεκινούν από τα προσκλητήρια, αφου έχεις σκοπό να κάνεις έναν ρουστικ γάμο εξ αρχής θα πρέπει να δώσεις τις κατάλληλες κατευθυντήριες γραμμές και στους καλεσμένους σου. Να πάρουν μια ιδέα τι θα ακολουθήσει.

ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ

ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.

Τα λουλούδια πάντα είναι στη μόδα και πόσο μάλλον για την νύφη και τον γάμο της! Μονο η ύπαρξη τους ομορφαίνει το σκηνικό του γάμου σου. Αν έχεις σκοπό να κάνεις το γάμο σου σε ένα κτήμα ή σε κάποιο εξωτερικό μέρος θα μπορούσες να πάρεις κάποιες ιδέες για το πως μπορείς να διακοσμήσεις το χώρο αυτό. Χρησιμοποιήσε πολύχρωμα λουλούδια για να δημιουργήσεις ένα όμορφο σκηνικό γάμου.

ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΞΥΛΟ.

Ένας ρουστικ γάμος έχει ως βάση του, την απλότητα και την επιστροφή στη φύση. Με πολύ απλά υλικά, χωρίς να ξοδέψεις μια ολόκληρη περιουσία μπορείς να διακοσμήσεις το γάμο σου. Επελεξε υλικά από την φύση, όπως το ξύλο. Δημιουργησε τέντες, κόψε υφάσματα και δέστα σε κορμούς δέντρων. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό.

ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ

ΠΕΡΙΠΛΟΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΑΠΟ ΥΦΑΣΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΔΕΛΕΣ.

Είστε ένα δημιουργικό ζευγάρι; Πάρτε την διακόσμηση στα χέρια σας! Με πολύ απλά υλικά, δημιουργήστε από το μηδέν την διακόσμηση που επιθυμείτε. Πάρτε πολύχρωμες κορδέλες ή ύφασμα καλής ποιότητας. Θα ανεμίζουν υπέροχα σε εξωτερικο χώρο και θα είναι μια πολύ ρομαντική επιλογή.

ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΚΕΡΙΑ.

Ένα ρομαντικό άκρως chic σκηνικό απλώνεται μπροστά σου. Συνδυασε το ξύλο, τα όμορφα υφάσματα και τα κεριά και δημιουργησε ένα πολύ chic σκηνικό. Διάλεξε μεγάλα κεριά, για να δημιουργούν έντονο φωτισμό και συνδύασε κουρτίνες με όμορφα χρώματα.

ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ.

Πολλές φορές η καλύτερη διακόσμηση, βρίσκεται μπροστά μας. Ένας ρουστίκ γάμος αγαπά την φύση και εμείς πρέπει να το τονίσουμε. Δεν χρειάζεται να φτιάξεις βαριές κατασκευές απλά άσε την φύση να κάνει την δουλειά της. Στόλισε απλά τα δέντρα με υφάσματα, κεριά και θα έχεις πετύχει αυτό που θες.

ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ

ΠΕΡΙΠΛΟΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥ.

Ο γάμος είναι ένα party και πρέπει να το χειριστείς ακριβώς έτσι. Φτιάξε πανό με όμορφα αστεία logo ή χρησιμοποίησε βαρέλια για διακόσμηση γάμου. Μπορείς επίσης να βάλεις όμορφους έντονους καθρέφτες και να έχεις ένα πιο ρουστικ γάμου αποτέλεσμα.

ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ  ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ

ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ MACRAME.

Το μακραμέ είναι μια μορφή κλωστοϋφαντουργίας και χρησιμοποιείται πα΄ρα πολύ στους boho γάμους. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ρουστικ γάμο, φυσικά με τις απαραίτητες τροποποιήσεις.

ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ

Είσαι λάτρης της φύσης και θέλεις να κάνεις έναν ρουστικ γάμο; Τότε εδω μπορείς να βρεις ωραίες ιδέες διακόσμησης που θα σε βοηθήσουν να το πραγματοποιήσεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι δημιουργικότητα και προσωπικό χρόνο. Βρες αυτό που σου ταιριάζει και και κάνε τον καλύτερο ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ. & Γκέλλυ Δούνα