Παρακαλώ περιμένετε

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021 - ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021 - ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021; Αν και η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι οι πιο δημοφιλείς εποχές του γάμου, αλλά και το φθινόπωρο δεν πρέπει να αγνοηθεί. Ο δροσερός καιρός κάνει όλους τους καλεσμένους να ντύνονται άνετα με επίσημα ρούχα και τα φυσικά χρώματα είναι το καλύτερο σκηνικό για τους φθινοπωρινούς εξωτερικούς γάμους. Παρεμπιπτόντως, σε σύγκριση με την άνοιξη και το καλοκαίρι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη βροχερή μέρα το φθινόπωρο. Όπως όλοι γνωρίζουμε, το φθινόπωρο είναι σπάνια βροχερό.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021 - 10 ΤΟΠ ΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ.

Για πολλές μέλλουσες νύφες που επιλέγουν τον φθινοπωρινό γάμο, μπορεί να έχουν ήδη στο μυαλό τους τις ιδανικές παλέτες γάμου. Αλλά αν δεν μπορείτε ακόμα να βρείτε τον στολισμό που θέλετε, ελέγξτε τις παρακάτω ιδέες. Ακολουθούν μερικές δημοφιλείς ιδέες για φθινοπωρινό γάμο και ίσως βρείτε αυτήν που σας ταιριάζει.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021 ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ & ΠΡΑΣΙΝΟ.

Ο γάμος με κίτρινες αποχρώσεις φέρνει συνήθως στους ανθρώπους την αίσθηση της χαράς και της γαλήνης. Διακοσμήστε με κάτι πράσινο, θα κάνει ολόκληρο το γάμο να φαίνεται φωτεινό και άνετο…

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΡΟΖ-ΧΡΥΣΟ, IVORY & ΠΡΑΣΙΝΟ.

Πρέπει να ομολογήσουμε ότι το ροζ χρυσό είναι το πιο κατάλληλο αφρώδες χρώμα για έναν ρουστίκ φθινοπωρινό γάμο, και λειτουργεί τόσο καλά με λευκό και πράσινο. Ολόκληρη η διακόσμηση του γάμου κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πολυτέλεια φυσικά.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ.

Το κόκκινο του κρασιού είναι ένα κλασικό και λαμπερό χρώμα για το φθινοπωρινό γάμο και μπορεί να συνδυαστεί καλά με διάφορα άλλα χρώματα. Για παράδειγμα, το πράσινο.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021 ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ.

Οι γήινοι τόνοι εφαρμόζονται πάντα στο φθινοπωρινό γάμο και το πορτοκαλί είναι μία από τις πιο κλασικές επιλογές. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μερικά φυσικά χρώματα για να διακοσμήσουμε έναν γάμο με πορτοκαλί όπως το λευκό και το πράσινο. Πιστέψτε με, αυτός είναι ένας υπέροχος συνδυασμός χρωμάτων.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΣΠΑΝΙΟ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΜΠΕΖ.

Αυτή η παλέτα γάμου είναι υπέροχη για ρουστίκ γάμους ή γάμους boho. Όταν είδα για πρώτη φορά αυτήν την διακόσμηση γάμου, μου ήρθε το φθινόπωρο στο μυαλό. Έχετε το ίδιο συναίσθημα;

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021 ΜΕ ΜΟΒ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.

Το μοβ είναι ένα κομψό χρώμα για τον στολισμό γαμου. Όταν έχετε ένα τέτοιο είδος γάμου το φθινόπωρο, τότε το λευκό και το πράσινο θα ήταν ένας καλός συνδυασμος.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΑΠΑΛΟ ΚΑΦΕ & ΑΠΑΛΟ ΠΡΑΣΙΝΟ.

Για τον υπαίθριο γάμο, οι καφέ αποχρώσεις θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή για τον γαμο σας. Μπορεί να συνδυαστεί καλά με το φυσικό περιβάλλον. Προσθέστε κάτι πράσινο σε καφέ αποχρώσεις. Αυτος ο στολισμος είναι πολύ δημοφιλής τώρα στον γάμο.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ.

Οι αποχρώσεις του φασκομηλου είναι σύνηθες φαινόμενο στο φθινοπωρινό γάμο, μπορεί όχι μόνο να ταιριάξει καλά με έντονα χρώματα, αλλά και με ανοιχτά χρώματα. Για παράδειγμα, το λευκό. Ένας γάμος πρασινο και λευκο φαίνεται τόσο απλός και ρομαντικός.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021 ΜΕ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ.

Το κυπαρισσί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές τα τελευταία χρόνια. Και αν θέλετε να κάνετε έναν γάμο με δυνατή διακοσμηση, μπορείτε να δοκιμάσετε να συνδυάσετε το κυπαρισσί και το πορτοκαλί, σίγουρα δεν θα απογοητευτείτε.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΣΚΟΥΡΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.

Αν θέλετε να σχεδιάσετε έναν μοναδικό γάμο, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτήν την ιδέα. Μαύρο φόρεμα, σκούρο πράσινο και σκούρο κόκκινο διακοσμητικό. Unique και αρκετά μοναδικό θα αφήσει βαθιά εντύπωση σε όλους τους ανθρώπους.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021

Αυτή η εποχή μπορεί να μην είναι η πιο δημοφιλής αποχή για γάμο όμως σίγουρα μας προσφέρει συνδυασμούς που μαγικούς. Και μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι μέσω της πλατφόρμας μας μπορείτε βρείτε οτιδήποτε ψάχνετε για την φωτογράφιση γάμου, για νυφικό μακιγιάζ και χτένισμα. Για να κάνουμε την ζωή σας εύκολη και οργανώσετε και εσείς μια μοναδική ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021.

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.