Παρακαλώ περιμένετε

ΔΙΑΛΕΞΕ ΣΩΣΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΟΥ.

ΔΙΑΛΕΞΕ ΣΩΣΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΟΥ.

Διαλεξε σωστο φωτογραφο που ταιριάζει στα γούστα και στον χαρακτήρα είναι αυτό που θα δούμε σήμερα με μερικές σημαντικές συμβουλές.

ΔΙΑΛΕΞΕ ΣΩΣΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ 6 TIPS ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ.

Εδώ είναι μερικά εξαιρετικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν επιλέγετε τον τέλειο φωτογράφο για την ημέρα του γάμου σας:

1. ΔΙΑΛΕΞΕ ΣΩΣΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΟΥ.

Οι περισσότεροι φωτογράφοι έχουν έναν ιστότοπο ή/και ένα blog που ενημερώνουν τακτικά με τις πρόσφατες λήψεις. Μη διστάσετε να παρακολουθείτε από κοντά μέχρι να δημιουργηθεί η πρώτη σας εντύπωση. Όταν συναντηθείτε μαζί τους, ρίξτε μια ματιά και στο έντυπο τους. Τα στυλ κυμαίνονται από παραδοσιακά και ποζέ έως και οργανικά και όχι στημένες φωτογραφίες – βρείτε κάποιον που το στυλ του ταιριάζει με το δικό σας! Θα βλέπετε αυτές τις φωτογραφίες για πολύ καιρό!

ΔΙΑΛΕΞΕ ΣΩΣΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ

2. Η ΧΗΜΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.

Εκτός από το να έχετε ένα εκπληκτικό πορτφόλιο που αποτυπώνει το στυλ που θέλετε, η χημεία είναι εξαιρετικά σημαντική όταν επιλέγετε τον φωτογράφο γάμου σας. Θέλετε πραγματικά να βεβαιωθείτε ότι σαν ζευγάρι κάνετε "κλικ" με τον φωτογράφο σας. Ίσως έχετε αρκετά κοινά στοιχεία ή είστε περίπου στην ίδια ηλικία, ή ίσως απλώς νιώθετε χαλαροί δίπλα τους. Δεδομένου ότι ο φωτογράφος σας θα περάσει περισσότερο χρόνο μαζί σας την ημέρα του γάμου σας από οποιονδήποτε άλλο επαγγελματία, είναι εξαιρετικά σημαντικό να επιλέξετε κάποιον με τον οποίο αισθάνεστε απόλυτα χαλαροί και άνετα! Μπορεί να διαπιστώσετε ότι αγαπάτε τη δουλειά ενός φωτογράφου, αλλά όταν συναντιέστε από κοντά, η ατμόσφαιρα απλά αισθάνεστε μακριά. Μερικές φορές, είναι πραγματικά όλα σχετικά με τα vibes – ανεξάρτητα από το πόσο σπουδαία είναι η δουλειά κάποιου.

ΔΙΑΛΕΞΕ ΣΩΣΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ

3. ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΚΕΤΩΝ.

Η εύρεση ενός φωτογράφου γάμου με ευέλικτα πακέτα μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα. Κοιτάξτε για να δείτε εάν μπορείτε να συνεργαστείτε με τον φωτογράφο σας για να προσαρμόσετε το πακέτο φωτογραφιών σας. Μπορεί να μην θέλετε επίσημα νυφικά πορτρέτα ή ένα φανταχτερό άλμπουμ γάμου να περιλαμβάνεται στο κόστος της ημέρας του γάμου σας. Εάν μπορείτε να βρείτε φωτογράφους που είναι πρόθυμοι να συμπεριλάβουν έναν ορισμένο αριθμό ωρών κάλυψης καθώς και τα ψηφιακά αρχεία, αυτό είναι το κλειδί. Μπορείτε να ανησυχείτε για την πληρωμή εκτυπώσεων, άλμπουμ και άλλα πράγματα αργότερα. Όταν αποφεύγετε να συνυπολογίσετε αυτά τα έξοδα με τις δαπάνες του γάμου σας, απελευθερώνονται χρήματα για να διαθέσετε σε πτυχές που είναι πραγματικά σημαντικές για εσάς την ημέρα του γάμου σας!

ΔΙΑΛΕΞΕ ΣΩΣΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ

4. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΡΑΒΩΝΑ.

Ίσως ο φωτογράφος σας περιλαμβάνει μια συνεδρία αρραβώνων στο πακέτο σας ή για το ευχολόγιο του γάμου σας - αν ναι, σας προτείνουμε οπωσδήποτε να το εκμεταλλευτείτε. Οι συνεδρίες αρραβώνων είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να τραβήξετε υπέροχες φωτογραφίες εσάς και τον σύντροφό σας πριν από το γάμο. Ακόμα καλύτερα, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αισθάνεστε άνετα με τον φωτογράφο και την κάμερα, ενόψει της μεγάλης ημέρας. Θα νιώθετε επαγγελματίας μέχρι το τέλος της συνεδρίας σας και την ημέρα του γάμου δεν θα ιδρώσετε καθόλου τις φωτογραφίες!

ΔΙΑΛΕΞΕ ΣΩΣΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ

5. ΔΙΑΛΕΞΕ ΣΩΣΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

Οι πιθανότητες είναι ότι ο φωτογράφος σας θέλει να αγαπήσετε τη δουλειά του/της. αν έχετε οποιαδήποτε απορία, ρωτήστε! Ρωτήστε για τους χρόνους κάλυψης, το κόστος των επιπλέον εκτυπώσεων, τα εφεδρικά σχέδια σε περίπτωση εκπλήξεων, τη φιλοσοφία του για τη λήψη γάμων, τυχόν εγγυήσεις που προσφέρονται κ.λπ. Ένας καλός φωτογράφος και ιδιοκτήτης επιχείρησης θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει να καταλάβετε την ημέρα χρονοδιαγράμματα ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να σας ενδιαφέρει.

ΔΙΑΛΕΞΕ ΣΩΣΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ

6. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ;

Μάθετε αν ο φωτογράφος σας είναι μονος του, ή μέλος μιας ομάδας ή αν φέρνει δεύτερους φωτογραφους και βιντεογραφους την ημέρα του γάμου. Έχοντας πολλές επιλογές εκεί τη μεγάλη σας μέρα, μπορείτε να εξασφαλίσετε περισσότερες εικόνες από διάφορες γωνίες και υπέροχα βίντεο. Ωστόσο, οι έμπειροι επαγγελματίες συνήθως δεν έχουν κανένα πρόβλημα να καλύψουν οι ίδιοι μια ολόκληρη εκδήλωση και απλώς χρειαστούμε τον συνετερο βιντεογραφο τους. Οι περισσότεροι επαγγελματίες είχαν χρόνια εμπειρίας στο να γνωρίζουν πού να εστιάσουν τον φακό τους και πότε.

ΔΙΑΛΕΞΕ ΣΩΣΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ

Και αυτό είναι! Έχετε κάποια άλλα «TIPS» για την λίστα; Βρήκατε "τον έναν " ή ψάχνετε ακόμα; Λοιπόν οτι κι αν κανεις θυμησου διαλεξε σωστο φωτογραφο.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα