Παρακαλώ περιμένετε

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021 & 10 ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021 & 10 ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021; Η επιλογή του στολισμού του γάμου είναι μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν κατά τη διαδικασία σχεδιασμού ενός γάμου. Για να εμπνεύσουμε τα ζευγάρια για τη μεγάλη τους μέρα το 2021, μοιραζόμαστε 10 υπέροχες τάσεις γάμου που αναμένεται να είναι τεράστιες τους επόμενους μήνες. Τα χρώματα του γάμου για το 2021 είναι κάπως διαφορετικά, καθώς θα δούμε πολλές ασυνήθιστες ιδέες εκτός από τα κλασικά, όπως φωτεινά ροζ και κίτρινα.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021 ΟΙ 10 + 1 ΤΟΠ ΙΔΕΕΣ.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021 ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ.

Το πράσινο έχει τεράστια γκάμα αποχρώσεων! Το βλέπουμε παντού και αναμένουμε ότι θα είναι πολύ τάση την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021. Εάν έχετε επίγνωση του περιβάλλοντος και σας αρέσει η εμφάνιση του πράσινου και του φυλλώματος, τότε αυτό είναι το χρώμα σας. Το βαθύ σμαραγδένιο πράσινο θα μεταμορφώσει εντελώς οποιοδήποτε χώρο δεξίωσης και θα εκπέμψει την ατμόσφαιρα ενός ονειροπόλου ρομαντικού πριγκιπικού παραμυθιού. Επίσης, το φασκομηλί που ήταν το χρώμα για το 2020 θα συνεχίσει να είναι καυτή τάση το 2021.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021 ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021 ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021 ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΒ.

Με τα τολμηρά χρώματα του γάμου να επιστρέφουν στο προσκήνιο, οι μωβ ιδέες για τον γάμο τραβούν το ενδιαφέρον καθώς το χρώμα ανακτά τη θέση του ως σημαντικός παίκτης στην διακόσμηση. Αυτή η πλούσια, ρομαντική απόχρωση είναι αρκετά ευέλικτη για να ταιριάξει σε οποιαδήποτε εποχή ή στυλ γάμου και έχουμε τα φωτογραφικά στοιχεία για να το αποδείξουμε.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021 ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021 ΜΕ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΜΑΥΡΟ.

Ξεχωρίστε από το πλήθος και επιλέξτε να στολίσετε με ένα σκούρο χρώμα για το γάμο σας! Μπορείτε ακόμα να φορέσετε το ολόλευκο νυφικό σας, και σκεφτείτε πόσο αντίθεση θα κάνετε με όλα τα μαύρα στοιχεία γύρω σας. Ξεκινήστε τη δεξιωση με τα τέλεια προσκλητήρια από λέιζερ κόψιμο και έχοντας μια μαύρη μυστηριώδες τούρτα γάμου.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021 ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021

ΓΑΜΟΣ ΜΕ DUSTY ROSE.

Από την ανοιξιατικη διακοσμηση γαμου 2021 δεν θα μπορούσε να λείπει το dasty rose. Το είπαμε πριν και θα το ξαναδούμε, το σκονισμένο τριαντάφυλλο είναι στην ζωή μας πλέον! Ταιριάζει απόλυτα με τόσα πολλά χρώματα, οπότε υποψιαζόμαστε ότι θα εξακολουθήσει να είναι μια τεράστια τάση για το 2021. Η εμφάνιση μιας σκονισμένου τριαντάφυλλου ανθοδέσμης είναι απολύτως εκπληκτική! Και μην ξεχνάτε τις γαμήλιες προσκλήσεις σας. Χρησιμοποιήστε ένα λεπτό μοτίβο με ροζ τριαντάφυλλο που θα αφήσει τους επισκέπτες σας με δέος.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021 ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021 ΜΕ ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΠΛΕ.

Αυτό είναι ένα statement χρώμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις πτυχές του γάμου σας και στις βαφτίσεις για αγοράκια. Ο προτιμώμενος τρόπος χρήσης του για το κτήμα είναι με τα λευκά στοιχεία. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε αυτό το χρώμα με το κοστούμι του γαμπρού και φυσικά στα προσκλητήρια.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΡΟΖ.

Τα ροζ χρώματα ή τα Berry αρχίζουν να αναδύονται και πιστεύουμε ότι η τάση θα αυξηθεί το 2021. Ταιριάζει τέλεια με όλα τα γήινα και μεταλλικά στοιχεία. Επίσης μπορείτε να φορέσετε οτιδήποτε νυφικό φόρεμα θέλετε χωρίς περιορισμούς στο στυλ. Νυφικό χτένισμα και μακιγιάζ έχουν επίσης την ελευθερία τους αν επιλέξετε στολισμό με ροζ. Σκεφτείτε ακόμα και στέφανα του γάμου μπορούν να έχουν μια ροζ απόχρωση. Τέλος, είναι τέλεια επιλογή για βάπτιση κοριτσιού!

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021 ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021 ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ.

Το μουσταρδί Velvety εμφανίζεται όλο και περισσότερο, και είναι εδώ για να μείνει! Ταιριάζει με το κομψό στυλ boho γάμο που είδαμε να αναδύεται το 2020. Είναι φρέσκο και είναι αναζωογονητικό και μοντέρνο. Συνδυάζεται όμορφα με πράσινο φύλλωμα επίσης.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021 ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΖΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.

Τα χρώματα απόχρωσης κοσμημάτων ή των πολύτιμων λίθων είναι το πράγμα από το οποίο δημιουργούνται μυστικιστικά παραμύθια. Θέλω να πω, ποιος δεν θα ήθελε να έχει έναν μαγευτικό γάμο; Γι' αυτον τον γάμο επιλέξτε νυφικό με δαντέλα και ένα ρομαντικό νυφικό χτένισμα.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021 ΜΕ ΡΟΥΣΤΙΚ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.

Το χρώμα της σκουριάς είναι ένας άλλος συνδυασμός που αγαπάμε! Χρησιμοποιήστε το για να διακοσμήσετε την λουλουδένια αψίδα του γάμου σας, να ενσωματώσετε καμένα πορτοκαλί κρεμαστά, και λευκά νυφικά στοιχεία και φυσικά, ο γάμος σας θα ξεχωρίσει.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021 ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΣΚΟΥΡΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΠΛΕ & ΒΟΥΡΓΟΥΝΔΙ.

Εδώ έχουμε σκούρες μπλε και μπορντό αποχρώσεις. Αυτά τα χρώματα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για το μοντέρνο στυλάτο κοστούμι του γαμπρού, να προσθέσετε χρώμα στη γαμήλια ανθοδέσμη σας και να ενσωματώσετε στις μπομπονιέρες ή οπουδήποτε θέλετε. Ένα σκούρο ναυτικό μπλε είναι η τέλεια αντίθεση με το λεπτεπίλεπτο λευκό νυφικό σας!

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021 ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΜΠΛΕ.

Το γαλάζιο και ανοιχτό λευκό είναι ένας τέλειος συνδυασμός χρωμάτων για τη νύφη που θέλει τη διακόσμηση γάμου της να είναι ελαφριά και ευάερη. Μας δίνει εκείνες τις νότες του νησιού και του γάμου στην παραλία και το λατρεύουμε απολύτως! Αυτά τα χρώματα είναι ιδανικά και για έναν καλοκαιρινό γάμο σε κτήμα.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021

Οι δέκα συν μια μπόνους ιδέες έφτασαν στο τέλος τους, όμως εσάς ποια ήταν η αγαπημένη σας ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ 2021;