Παρακαλώ περιμένετε

Το χαμόγελο της νύφης και του γαμπρού είναι το πιο σημαντικό!

Το χαμόγελο της νύφης και του γαμπρού είναι το πιο σημαντικό!

Το χαμόγελο της νύφης και του γαμπρού; Είναι η πιο σημαντική μέρα της ζωής σας. Χαμογελάτε, λάμπετε από ευτυχία... και θελετε το ίδιο για το χαμογελο σας. Να λαμπει! Ένα ακόμη πιο όμορφο χαμόγελο είναι απολύτως εφικτό, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό έχετε μέχρι το γάμο σας, αρκεί να το βάλετε σε προγραμματισμό. Ακριβώς όπως κάνετε κράτηση στο χώρο δεξίωσης σαν ζευγάρι, σας συνιστούμε να προγραμματίσετε μια οδοντιατρική εξέταση, το συντομότερο δυνατόν, για να ολοκληρώσετε τη θεραπεία που μπορεί να χρειαστείτε για τη μεγάλη σας μέρα.

το χαμόγελο της νύφης

Δημιουργήστε μια λίστα με όλα τα θέματα που σχετίζονται με τα δόντια σας δηλαδή το χαμόγελο της νύφης και του γαμπρού, που σας προβληματίζουν, ώστε να μπορείτε να τα συζητήσετε μαζί μας.

Σε αυτή τη συνεδρία μπορεί να χρειαστούν ακτινογραφίες (εάν απαιτείται), φωτογραφίες των δοντιών σας και οδοντιατρικά αποτυπώματα. Θα σας προτείνουμε θεραπευτικές επιλογές, ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας και το χρόνο που διαθέτετε. Θα ενημερωθείτε τι πρέπει να περιμένετε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε διαδικασία, καθώς και τις νέες εξελίξεις για να επιτύχετε το καλύτερο χαμόγελό σας.

το χαμόγελο της νύφης

Το χαμόγελο της νύφης:

Καθαρισμός και στίλβωση δοντιών.

Ένας επαγγελματικός καθαρισμός πριν από το γάμο σας μπορεί να σας βοηθήσει να απομακρύνετε τους λεκέδες και τη συσσώρευση τροφών που καταστρέφουν το χαμόγελο της νύφης και όλων μας φυσίκα. Ένας λεπτομερής και ήπιος καθαρισμός διατηρεί, επίσης, τα ούλα υγιή και φέρνει φρεσκάδα στο στόμα.

το χαμόγελο της νύφης

Λεύκανση δοντιών.

Όλοι μας θέλουμε ένα φωτεινό χαμόγελο, οπότε η λεύκανση των δοντιών είναι η ενδεδειγμένη θεραπεία πριν από το γάμο. Υπάρχουν ορισμένες ασφαλείς, απλές και οικονομικά προσιτές επιλογές λεύκανσης που μπορούν να αποδώσουν αρκετά θεαματικά αποτελέσματα.

το χαμόγελο της νύφης

Διόρθωση σχήματος και περιγράμματος δοντιών με ρητίνη.

Η βελτίωση του χαμόγελου, και πόσο μάλλον το χαμόγελο της νύφης, δεν απαιτεί πάντα πολύ χρόνο. Τεχνικές όπως η διόρθωση περιγράμματος δοντιών μαζί με λεύκανση μπορούν να πραγματοποιηθούν σε μερικές οδοντικές επισκέψεις και να παράγουν πολύ ελκυστικά αποτελέσματα.

το χαμόγελο της νύφης

Όψεις.

Οι όψεις είναι μια άλλη δημοφιλής επιλογή για όσους είναι δυσαρεστημένοι με την εμφάνιση του χαμόγελού τους. Οι οδοντιατρικές όψεις είναι ένα λεπτό, ειδικό κέλυφος και έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν την μπροστινή επιφάνεια των δοντιών για να βελτιώσουν την εμφάνισή σας. Αυτά τα κελύφη συνδέονται με το μπροστινό μέρος των δοντιών αλλάζοντας το χρώμα, το σχήμα, το μέγεθος ή το μήκος τους. Διορθώνοντας τις διαφορές μεγέθους και τις γωνίες, για να σας χαρίσουν το χαμόγελο που πάντα θέλατε!

το χαμόγελο της νύφης

Ρωτήστε μας για να σας βοηθήσουμε την ημέρα του γάμου σας η υπερηφάνεια και το να χαμογελάσετε με υπερηφάνεια. Το πιο σημαντικό αξεσουάρ άλλωστε είναι το χαμόγελο της νύφης.

το χαμόγελο της νύφης

Οδοντίατρος: Θεοδώρα Διαμαντάτου

Επιμέλεια: Λορίνα Γ. @weddingexpertsgr