Παρακαλώ περιμένετε

Nυφικά παπούτσια για λάμψη απ' την κορυφή έως τα νύχια!

Nυφικά παπούτσια για λάμψη απ' την κορυφή έως τα νύχια!

Nυφικά παπούτσια; Έχεις βρει το τέλειο νυφικό αλλά ψάχνεις ακόμα τα τέλεια παπούτσια; Τα παρακάτω μοναδικά σχέδια θα σου πάρουν το μυαλό! Τα παπούτσια δεν είναι σίγουρα από τις πρώτες προτεραιότητες κατά το σχεδιασμό ενός γάμου. Ωστόσο εμείς οι γυναίκες έχουμε αν μη τι άλλο μια σχέση ...πάθους με τα παπούτσια μας. Μπορούμε να ξοδέψουμε πάρα πολλά για να αποκτήσουμε το αγαπημένο μας ζευγάρι.

Nυφικά παπούσια & οι νέες τάσεις!

Στα νυφικά παπούτσια σήμερα οι επιλογές είναι τόσες πολλές και στην πραγματικότητα υπάρχει ένα τεράστιο φάσμα νυφικών παπουτσιών που είναι διαθέσιμα στην αγορά, από διαφορετικά ύψη τακουνιών και χρώματα. Νυφικές γόβες, πέδιλα, πλατφόρμες, μποτάκια, peep toe και φλατ είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχετε ανάλογα βέβαια με τα γούστα και τις ανάγκες σας.

νυφικά παπούσια νυφικά παπούσια νυφικά παπούσια νυφικά παπούσια νυφικά παπούσια

Οι τιμές τους κυμαίνονται από αρκετά οικονομικές επώνυμες μάρκες παπουτσιών μέχρι τα πιο ακριβά ζευγάρια διάσημων οίκων. Επομένως δεν είναι ανάγκη να ξοδέψετε μια περιουσία για εκείνη την μέρα μόνο, αφού μπορείτε να βρείτε οικονομικά νυφικά παπούτσια σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων.

Nυφικά παπούτσια των ονείρων σου!

Τα παπούτσια γάμου των ονείρων σου δε θα είναι εύκολο να τα διαλέξεις. Η απόφαση θα είναι δύσκολη οπότε λάβετε υπόψιν το budget σας, το μήκος και το χρώμα του νυφικού σας αλλά και όλο το ύφος του γάμου. Για παράδειγμα σε έναν πριγκηπικό γάμο με νυφικό ταφτά και τούλι ιδανική επιλογή αποτελούν τα νυφικά παπούτσια που είναι διακοσμημένα με στρας και glitter ή ακόμα και εκείνα που έχουν μια παιχνιδιάρικη λεπτομέρεια όπως έναν όμορφο φίογκο. Το βασικό είναι να υπάρχει μια σύνδεση του νυφικού με τα νυφικά παπούτσια σας. Ένα ρομαντικό νυφικό είτε είναι αέρινο είτε γοργονέ είτε φουσκωτό θα πρέπει ιδανικά να συνδυάζεται με νυφικά παπούτσια που έχουν αυτή την ρομαντική νότα. Μπορούν επίσης τα νυφικά σας παπούτσια να συνδυάζονται και με τον στολισμό του γάμου σας.

νυφικά παπούσια νυφικά παπούσια νυφικά παπούσια νυφικά παπούσια νυφικά παπούσια

H σταχτοπούτα είναι η απόδειξη ότι ένα ζευγάρι παπούτσια μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. Φρόντισε τη μέρα που η δική σου ζωή θ αλλάξει να φοράς τα τέλεια νυφικά παπούτσια.

Γράφει: Κατερίνα Κεχαγιά.

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.