Παρακαλώ περιμένετε
The Wedding Experts

Φλατ παπούτσια για ιδιαίτερες νύφες που αγαπούν την άνεση

Φλατ παπούτσια για ιδιαίτερες νύφες που αγαπούν την άνεση

Υπάρχουν γυναίκες οι οποίες απαρνιούνται τα ψηλοτάκουνα ακόμα και την ημέρα του γάμους τους για τρεις κυρίως λόγους και γι΄ αυτό θα δούμε παπούτσια για ιδιαίτερες νύφες.

Πρώτον γιατί είναι στο ίδιο ύψος ή ελαφρώς ψηλότερη από τον αγαπημένο της και δεν θέλει με φορώντας τακούνια να τον φέρει σε δύσκολη θέση οπότε χρειάζονται παπούτσια για ιδιαίτερες νύφες!

Δεύτερον είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και η άνεση που θέλει να νιώθει καθ΄ όλη τη διάρκεια της τελετής είναι παραπάνω από επιβεβλημένη και τρίτον θέλει να είναι η εξαίρεση στον κανόνα που θέλει τις νύφες να φοράνε 12ποντά.

Σας παρουσιάζουμε υπέροχα flat παπούτσια για ιδιαίτερες νύφες για το γάμο σας που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα ψηλοτάκουνα σε ομορφιά.

παπούτσια για ιδιαίτερες νύφες παπούτσια για ιδιαίτερες νύφες παπούτσια για ιδιαίτερες νύφες παπούτσια για ιδιαίτερες νύφες παπούτσια για ιδιαίτερες νύφες παπούτσια για ιδιαίτερες νύφες παπούτσια για ιδιαίτερες νύφες παπούτσια για ιδιαίτερες νύφες παπούτσια για ιδιαίτερες νύφες

elenifourli.gr

× Βρες επαγγελματίες γάμου και πάρε προσφορές.