Παρακαλώ περιμένετε

Νυφικό χτένισμα με πέπλο και αξεσουάρ για κείνες που θα ξεχωρίσουν!

Νυφικό χτένισμα με πέπλο και αξεσουάρ για κείνες που θα ξεχωρίσουν!

Νυφικό χτένισμα με πέπλο διότι το πέπλο ουδείς εμίσησε! Πόσες νύφες έχουμε ακούσει να λένε πως μετάνιωσαν που δεν φόρεσαν πέπλο. Είναι ίσως πραγματικά η μοναδική ευκαιρία να το φορέσεις χωρίς δισταγμούς! Ένα πέπλο είναι ένα αξεσουάρ που κάνει μια νύφη διαχρονική και μοναδικά θηλυκή. Υπάρχουν τόσα διαφορετικά στυλ πέπλων και ακόμα περισσότερα διαφορετικά στυλ νυφών! Μπορεί να μπερδευτείτε στην αρχή ως νυφες μέχρι να βρείτε το ιδανικό πέπλο και αξεσουαρ για σας. Πρέπει να ταιριάζει με την προσωπικότητά σας και φυσικά με τι αλλο με το νυφικό σας χτένισμα.

Το σωστό νυφικό χτένισμα με πέπλο για σένα, όταν έρθει η ώρα να το επιλέξεις, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου. Σίγουρα το μέρος που θα γίνει ο γάμος, το σχήμα του προσώπου σου, είτε βαλεις πέπλο είτε όχι, το νυφικό σου φυσικά και το σχήμα του νυφικού στο μπροστινό μέρος (στραπλες, τιράντα, με κλειστή λαιμόκοψη). Αλλά δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να νιώθετε άνετα με το νυφικό χτένισμα με πέπλο.

Σήμερα θα σας δείξουμε τους πιο στυλάτους τρόπους να φορέσετε το πέπλο σας και τα αξεσουάρ μαλλιών σας με τον πιο πιο σικάτο, μοναδικό και όμορφο τρόπο για ένα αξέχαστο νυφικό χτένισμα με πέπλο.

Nυφικό χτένισμα με πέπλο:

Χαμηλός κότσος.

Νυφικό χτένισμα με πέπλο σαν κι αυτό δύσκολα θα βρεις. Διαχρονικό και αναμφισβήτητα ρομαντικό και σικάτο.

νυφικό χτένισμα με πέπλο νυφικό χτένισμα με πέπλο νυφικό χτένισμα με πέπλο νυφικό χτένισμα με πέπλο νυφικό χτένισμα με πέπλο νυφικό χτένισμα με πέπλο

Πλεξούδες.

Νυφικό χτένισμα με πέπλο και πλεξούδες σημαίνει παραμύθι, σημαίνει ανεμελιά, σημαίνει πολύ μα πολύ ρομάντζο.

νυφικό χτένισμα με πέπλο νυφικό χτένισμα με πέπλο

Στεφανάκι με φρέσκα λουλούδια.

Νυφικό χτένισμα με πέπλο και στεφανάκι λουλουδιών μπορεί να ακούγεται υπερβολικό. Αλλά το πόσο υπέροχη είναι μια τέτοια εικόνα θα το καταλάβετε μόνο όταν το επιλέξετε.

νυφικό χτένισμα με πέπλο

Hohe Style Veil Wear

Νυφικό χτένισμα με πέπλο δε σημαίνει απαραίτητα παραδοσιακό χτένισμα. Μπορείτε με τον τρόπο αυτό να δέσετε το πέπλο σας σ' ένα στεφανάκι και το πεπλο να πέφτει μαλακά σαν τούλινη κορδέλα απ' τα μαλλιά σας.

νυφικό χτένισμα με πέπλο

Draped Veils

Τα ντραπέ πέπλα σε νυφικά χτενίσματα είναι ιδανικά για εκείνες που θέλουν να δώσουν μια πιο vintage πινελιά στο γάμο τους.

νυφικό χτένισμα με πέπλονυφικό χτένισμα με πέπλο νυφικό χτένισμα με πέπλο νυφικό χτένισμα με πέπλο νυφικό χτένισμα με πέπλο

Forhead accessories & Veil

Νυφικό χτένισμα με πεπλο που πέφτει στο πρόσωπο. Μια αριστοκρατική επιλογή-αφού άλλωστε και η Kate Middleton , ως γνήσια Δούκισσα του Cambridge το επέλεξε σαν το νυφικό της χτένισμα και εστρεψε τα διεθνή βλέμματα πάνω της.

νυφικό χτένισμα με πέπλο νυφικό χτένισμα με πέπλο νυφικό χτένισμα με πέπλο

Crown/Tiara & Veil

Και μια που μιλάμε για πριγκήπισσες: αλήθεια η τιάρα είναι απαραίτητο αξεσουάρ. Πως μπορεί να συνδυαστεί με το πέπλο το βλέπουμε παρακάτω και είναι ομολογουμένως μαγικό.

νυφικό χτένισμα με πέπλο νυφικό χτένισμα με πέπλο

Σίγουρα ένα πέπλο θα σου δώσει τη λάμψη , τη μαγεία και την αίσθηση του να είσαι μια νύφη με το πιο ονειρεμένο νυφικό χτένισμα με πέπλο.