Παρακαλώ περιμένετε

Boho νυφικό 2019 για τις πιο ονειροπόλες με ρομαντική διάθεση!

Boho νυφικό 2019 για τις πιο ονειροπόλες με ρομαντική διάθεση!

Boho νυφικό 2019 είναι ρομαντικό και φυσικά έχει δαντέλα. Και μόνο στο άκουσμα ερωτεύεσαι και θες να το κάνεις εικόνα. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η λέξη boho είναι η συντόμευση του bohemian. Και κακά τα ψέμματα όλες μας την έχουμε ακούσει όχι μία αλλά εκατοντάδες φορές. Πίσω από τον όρο κρύβεται μια ολόκληρη ιδεολογία. Η οποία πρεσβεύει το αντισυμβατικό και το μη παραδοσιακό, χωρίς όμως να είναι και μοντέρνο.

Στην μόδα και στην τέχνη το boho style είναι πολύ διαδεδομένο εκφράζοντας μια ανεμελιά κι έναν μοναδικό ρομαντισμό. Μια τέτοια τάση λοιπόν με τέτοια ιστορία είναι κρίμα να μην την χρησιμοποιήσετε την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας. Και πως μπορείτε να το κάνετε αυτό; Διαλέγοντας ένα boho νυφικό 2019 με δαντέλα.

boho νυφικό 2019 boho νυφικό 2019 boho νυφικό 2019

Ένα ρομαντικό boho νυφικό 2019 είναι φτιαγμένο από αέρινα υφάσματα!

Ανάλαφδρα με κρόσσια ή και όχι, σας τυλίγει σαν λευκό σύννεφο στον ουρανό της ευτυχίας και της ξεγνοιασίας. Όπως δηλαδή πρέπει να αισθάνεσαι την ημέρα του γάμου σας. Ρομαντικό χωρίς να σας δείχνει πορσελάνινη κούκλα και «παιχνιδιάρικο» χωρίς να φαίνεται φθηνό. Η δαντέλα σ’ ένα ρομαντικό νυφικό είναι αυτό που θα δώσει μία πιο σικ. Επίσης θα αποδώσει την πιο ακριβή θα λέγαμε υπόσταση στο boho νυφικό 2019.

boho νυφικό 2019 boho νυφικό 2019 boho νυφικό 2019 boho νυφικό 2019

Boho νυφικό 2019 δεν σημαίνει απαραίτητα casual!

Οι θεές της μόδας μας -όπως η Kate Moss- πως η διαχρονικότητα του boho στυλ τις βγάζει ασπροπρόσωπες. Ακόμα και στις πιο επίσημες καταστάσεις. Ουκ ολίγες φορές έχουμε δει γάμους όπως οι celebrities νύφες επιλέγουν ένα boho chic νυφικό. Τα λαμπερά επιμελώς ατημέλητα μαλλιά συμπληρώνουν συνήθως την ελαφρότητα του λουκ. Ολοκληρώνοντας την ομορφιά της εκθαμβωτικής απλότητας που την αντιπροσωπεύει!

boho νυφικό 2019 boho νυφικό 2019 boho νυφικό 2019

Μακρυμάνικό ή με σπαγγέτι τιράντα, εξώπλατο ή όχι, με κρόσσια η χωρίς, το σίγουρο είναι ότι αυτό που θα κερδίσει όλες τις εντυπώσεις. Ιδανίκα είναι το ρομαντικό με δαντέλα boho νυφικό 2019.

Επιμέλεια: Κατερίνα Κεχαγία