Παρακαλώ περιμένετε

Νυφικά χτενίσματα 2019 που θα σου πάρουν το μυαλό!

Νυφικά χτενίσματα 2019 που θα σου πάρουν το μυαλό!

Νυφικά χτενίσματα 2019; Φανταστικές ιδέες για νυφικά χτενίσματα για κάθε μέλλουσα νύφη! Το νυφικό χτένισμα είναι αυτό που συμπληρώνει τη λάμψη σε μια νύφη. Το νυφικό, το μακιγιάζ και η προσωπιπκότητά σου, πρέπει να δένουν με το νυφικό σου χτένισμα. Μην ξεχνάς ότι εκείνη τη μέρα είσαι η πρωταγωνίστρια!

Οι κότσοι είναι από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα νυφικά χτενίσματα 2019.

Κι αυτό γιατί δείχνουν πάντα τόσο κομψοί! Αν προσθέσεις μια παιχνιδιάρικη πινελιά όπως ένα headband ή στεφανάκι, αυτόματα δίνει στο νυφικό χτένισμα ένα ύφος πιο γιορτινό.

Νυφικά χτενίσματα 2019 Νυφικά χτενίσματα 2019 Νυφικά χτενίσματα 2019

Ο κότσος που περιέχει και κάποιες κοτσίδες πλεγμένες είναι επίσης μια τέλεια επιλογή πιο boho και ρομαντική. Αν προσθέσεις δε ένα ιριδίζον headband, όλοι οι καλεσμένοι θα κοιτάζουν το αγγελικό σας νυφικό χτένισμα.

Νυφικά χτενίσματα 2019 Νυφικά χτενίσματα 2019 Νυφικά χτενίσματα 2019

Οι κότσοι που γίνονται με τα μισά μαλλιά κάτω είναι ένα ακόμη trend στα νυφικά χτενίσματα 2019. Αν κάνετε έναν ρουστικ γάμο, ένα λουλουδένιο headband ή στεφανάκι στο half updo σας, θα κάνει τη διαφορά μεταμορφώνοντας σας σε χρόνο dt!

Νυφικά χτενίσματα 2019 Νυφικά χτενίσματα 2019 Νυφικά χτενίσματα 2019

Τα buns είναι κι αυτά στυλιστικά πανέμορφα για τα νυφικά χτενίσματα 2019. Κι αν θες να δείχνεις κομψή και φυσικά όμορφη, ειδίκα τα χαμηλά buns είναι top επιλογή. Ωστόσο, για να κάνεις εντύπωση, δοκίμασε και τα ψηλά buns και άσε μερικές ανάλαφρα σγουρές μικρές λωρίδες μαλλιών να πέφτουν μπροστά και να στολίζουν το πρόσωπο! Το μόνο που έχεις να κάνεις για να το πετύχεις είναι να στριφογυρίσεις και να δέσεις την τούφα, ώστε να πέσει φυσικά στο πρόσωπό σου.

Νυφικά χτενίσματα 2019 Νυφικά χτενίσματα 2019

Αν τώρα θες κάτι το διαφορετικό στα νυφικά χτενίσματα 2019, τότε δοκίμασε οπωδήποτε το Bouffant. Εκκεντρικό μεν μα πάντα τα ανασηκωμένα μαλλιά στην κορυφή που έχουν υποστεί έντονο κρεπάρισμα και «φιλοξενούν» αρκετή ποσότητα λακ. Μη σας τρομάζει, μπορεί να δείξει φανταστικό με την κατάλληλη hair stylist.

Νυφικά χτενίσματα 2019

Όλα τα παραπάνω νυφικά χτενίσματα αναμφισβήτητα κλέβουν την παράσταση, κι αυτό είναι κάτι που σίγουρα θέλετε να κάνει νυφικά χτενίσματα 2019!

Γράφει: Κατερινά Κεχαγία

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.