Παρακαλώ περιμένετε
Cleopatra Hair&makeup Artistry - Κλεοπάτρα Κάιδου, Hair styling

Cleopatra Hair&makeup Artistry - Κλεοπάτρα Κάιδου

(1 αξιολογήσεις)

Hair styling #87237

Ευανθία Αγγελοπούλου | 23/07/2025

Δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή που εμπιστεύτηκα την Κλεοπάτρα για την πιο σημαντική μέρα της ζωής μου! Πέρα από το δικό μου χτένισμα, ανέλαβε άλλες πέντε γυναίκες, δύο παρανυφάκια και το μακιγιάζ της κουμπάρας μου την ημέρα του γάμου μου! Όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι, γιατί τα κατάφερε όλα ακούραστα, με ηρεμία, χαμόγελο και προσοχή στη λεπτομέρεια. Το δικό μου χτένισμα ήταν ακριβώς όπως το ονειρευόμουν: κομψό, διαχρονικό και με χαρακτήρα! Τη συστήνω ανεπιφύλακτα. Eίναι φοβερή επαγγελματίας και υπέροχος άνθρωπος!

Κατηγορία/ες: Hair styling

 

Είμαι η Κλεοπάτρα Κάιδου, γεννήθηκα στην Αθήνα και από το 2006 μέχρι και σήμερα ασχολούμε με την τέχνη της κομμωτικής και του μακιγιάζ. 

 

Ηξερα από την αρχή πως έχω καλλιτεχνικές ανησυχίες, αντίληψη και αγάπη για τον χώρο της ομορφιάς, για αυτό συνεχίζω μέχρι και σήμερα να δημιουργώ με σιγουριά αυτό που αντιλαμβάνομαι ότι ταιριάζει στο στυλ κάθε ανθρώπου.

Μέσα απο την συζήτηση και κατανοώντας τις ανάγκες σας θα καταλήγουμε σε αυτό που θέλετε και σας αρέσει δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης! 

 

Αθήνα/Ελλάδα

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες