Παρακαλώ περιμένετε

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ & ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΕΠΕΙ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ & ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΕΠΕΙ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ στην προετοιμασία του γάμου; και όχι μονο. Είναι σημαντικό όταν σχεδιάζετε τον γάμο σας να βρείτε πρώτα απ' όλα τον φωτογράφο που θα απαθανατίσει τις σημαντικότερες στιγμές της ζωή σας. Έτσι έχουμε ετοιμάσει μερικές από τις απόλυτα απαραίτητες φωτογραφίες. Αυτές θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε τον κατάλογο για τον καλύτερο έλεγχο των φωτογραφιών των ονείρων σας. Από τις έτοιμες λήψεις, στις δημοφιλείς φωτογραφίες είναι σημαντικό να προγραματήσετε και να αναθεωρείτε τη λίστα των γαμήλιων φωτογραφιών σας με τον φωτογράφο σας. Τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν από την τελετή για να εξασφαλίσετε ότι όλες οι στιγμές που είναι σημαντικές για εσάς θα ληφθούν την μεγάλη μέρα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ & Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Η φωτογράφιση της νύφης στην προετοιμασία είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε την τεκμηρίωση της δική σας ημέρας. Θα θελήσετε να καταγράψετε πώς αισθάνεστε καθώς συνειδητοποιείτε ότι πρόκειται να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας με το άλλο σας μισό. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ο κατάλληλος φωτογράφος που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε το ταξίδι της ημέρας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ

ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΑΣ

Εκτός από τη φωτογράφιση της νύφης και του γαμπρού, το νυφικό είναι το αστέρι της παράστασης. Ενώ ακόμα δεν το φοράτε δοκιμάστε να το κρεμάσετε, θα θελήσετε να δοκιμάσετε μια ποικιλία από φωτογραφίες νυφικών. Ο χώρος σας σίγουρα θα φιλοξενήσει ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων υφών και χρωμάτων για να τοποθετήσετε το νυφικό σας στο ιδανικό μέρος. Βγάλτε το έξω εάν θέλετε να τραβήξετε ένα καλλιτεχνικό πλάνο του φορέματος σας καθώς το αεράκι φυσάει ανέμελο και παρασέρνει το νυφικό σας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ

ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ

Θα γιορτάζετε με τους καλεσμένους σας όλη τη νύχτα. Κάποια στιγμή θα θελήσετε να απομακρυνθείτε όλους τους ανθρώπους που σας περιτριγυρίζουν. Αυτό δημιουργεί μια μεγάλη ευκαιρία για φωτογραφίες των αναμνήσεων πίσω στα παρασκήνια της δεξιώσεις. Βάλτε κι αυτό στη λίστα σας για να κάνετε ακόμα πιο αυθόρμητες και πλούσιες σε υλικό της αναμνήσεις σας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ

ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΟΥ

Αυτό δεν είναι ένα φυσιολογικό βράδυ έξω για ποτό. Αυτή είναι μια διαδικασία, είναι η φωτογράφιση της νύφης! Βγάζοντας τις φωτογραφίες που σας ντύνουν με το νυφικό σας η μητέρα είτε η αδερφή σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κοιτάξουμε πίσω. Σε αυτό που ορισμένες νύφες το περιγράφουν ως «στιγμή που όλα έγιναν πραγματικότητα». Είναι πολύ πιθανό ότι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι της ζωή σας θα πρέπει να σας βοηθήσουν να φορέσετε το νυφικό σας. Σίγουρα θα υπάρξει πολλή κίνηση που θα παρέχει τόνοι ευκαιριών στο φωτογράφο για πολλές καλλιτεχνικές λήψεις.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ: φωτογράφιση της νύφης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΣΟΔΕΤΑ

Αυτή είναι η στιγμή που περπατάς την λεπτή γραμμή μεταξύ της ρομαντικής και της σέξι. Πολλοί θα είναι αυτοί που σίγουρα θα εκτιμήσουν μερικές φωτογραφίες της νυφης που βάζει την καλτσοδέτα. Μια ελαφρώς σαγηνευτική φωτογραφία που είναι επίσης αρκετά αθώα για να μοιραστείτε με την οικογένεια. Συνδυάζει τον υπαινιγμό εσωρούχων και ένα μικρό πόδι που κρυφά κρύβεται από το φόρεμα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ

ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ.

Πολλή σκέψη πηγαίνει στο χτένισμα της νύφης. Η φωτογράφιση της νύφης είναι απαραίτητη! Βεβαιωθείτε ότι έχετε τραβήξει ολόκληρο το σύνολο από την κορυφή μέχρι να νύχια, ώστε να μπορείτε να δείτε πώς όλα αυτά γίνονται ένα μαζί. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι κάνετε θα κάνετε κοντινό στο χτένισμα για να διατηρήσετε στη μνήμη σας όλες τις λεπτομέρειες. Αλλά, φροντίστε να το κάνετε πριν αρχίσουν οι χοροί!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΑΣ

Τα κορίτσια σας ήταν μαζί σας από την αρχή, συχνά πριν συναντήσετε ακόμη και τον γαμπρό, και σήμερα είναι ο χρόνος κρίσης! Φτιάξετε το σκηνικό όπου ετοιμάζεστε όλες μαζί και ότι όλες μαζί βοηθούν στη φωτογράφιση της νύφης. Προσπαθήστε να βγάλετε όσο το δυνατόν περισσότερες φωτογραφίες από την υπέροχη στιγμή και κρατήστε άλλη μια σημαντική ανάμνηση μαζί με εκείνες.

φωτογράφιση της νύφης φωτογράφιση της νύφης

ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Παραδοσιακά, η πρώτη ματιά αναφέρεται σε εκείνη τη στιγμή. Όταν τα μάτια του γαμπρού βλέπουν τη νύφη με το νυφικό της φόρεμα για πρώτη φορά. Οι πρόσφατες τάσεις έχουν διευρύνει αυτών τον κύκλο στη φωτογράφιση της νύφης με τους κοντινούς συγγενείς. Είτε πρόκειται για τον γαμπρό μόνο είτε για τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. Τα βλέμματα στα πρόσωπά τους δεν πρέπει να χάσετε.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ

ΜΗΤΕΡΑ & ΚΟΡΗ

Μια μητέρα και μια κόρη μοιράζονται τον σημαντικότερο δεσμό, ειδικά αυτή τη μέρα η φωτογράφιση της νύφης είναι must. Το σύνολο της εκδήλωσης θα αποτελείται από ένα ευρύ φάσμα συναισθημάτων καθώς εσείς και οι δύο σκέφτεστε το παρελθόν και το όνειρο του μέλλοντος. Δώστε εντολή στον φωτογράφο σας να παρακολουθεί για όλες αυτές τις ειλικρινείς στιγμές.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ

Η ΝΥΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ

Δεν υπάρχει τίποτα που να υπερηφανεύεται για κάτι περισσότερο από το να δει κανείς ότι η πριγκίπισσα του μετατρέπεται σε βασίλισσα. Δεν θα χάσετε την πρώτη ματιά του πατέρα σας στις πιο ευτυχισμένες στιγμές της κόρης του. Βεβαιωθείτε ότι ο φωτογράφος θα πάρει όσο το δυνατόν πιο κοντά πλάνα - ακόμη και οι πιο σκληρή μπαμπάδες δεν μπορούν να συγκρατηθούν και να μην ρίξουν ένα δάκρυ σε αυτή την ειδική περίσταση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ

Η ΝΥΦΙΚΗ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ

Η επιλογή των λουλουδιών είναι εξαιρετικά στοχαστική και πάντα όμορφη. Ένα τέλειο γαμήλιο μπουκέτο είναι ένα must-have για οποιοδήποτε φωτογραφικό άλμπουμ γάμου. Μην ξεχάσετε να κάνετε ένα κοντινό στη υπέροχη νυφική σας ανθοδέσμη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Χρειάζεται πολύς χρόνος για να αποφασίσετε για τον τέλειο συνδυασμό δαχτυλιδιών αρραβώνων και αυτών για τις βέρες σας. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να τα οργανώσετε μαζί και μπορείτε να δοκιμάσετε πολλές διαφορετικές επιφάνειες για να βρείτε ένα τέλειο σκηνικό.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ

ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΑΣ & ΕΣΕΙΣ

Το φόρεμα θα πάρει μεγάλη προσοχή από την κάμερα, αλλά κάτι τόσο εντυπωσιακό αξίζει να είναι στο προσκήνιο. Χρειάζεστε απολύτως κάποιες αναμνήσεις σας με το νυφικό σας. Οι άλλες λήψεις θα έχουν αξεσουάρ, άτομα ή δράση στην φωτογράφιση της νύφης. Αυτή η λήψη είναι ολοκληρωτικά μόνο για εσάς.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ

ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Τα παπούτσια για γάμο δεν παίρνουν πάντα την προσοχή που τους αξίζει, γιατί συνήθως είναι καλυμμένα. Ακόμα κι αν έχουν πλήρη εμφάνιση όλη την ημέρα, είναι πανέμορφα και χρειάζονται να είναι μέρος του άλμπουμ σας. Τα νυφικά παπούτσια είναι συνήθως λίγο πιο περίτεχνα από τα συνηθισμένα παπούτσια σας. Ο φωτογράφος θα τραβήξει μια εικόνα από κάθε γωνία μέχρι να βρει το τέλειο πλαίσιο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ

Αυτό το άρθρο είναι μόνο μια γεύση απ' όσα μπορεί να κάνει ένας επαγγελματίας φωτογράφος. Θυμήσου να δημιουργήσεις μια σχέση εμπιστοσύνης με εκείνον για μπορέσετε μαζί να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο για την ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ.

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.