Παρακαλώ περιμένετε

Χειμωνιάτικος γάμος 2019 - Ιδέες για τον δίκο σου μοναδικό γάμο!

Χειμωνιάτικος γάμος 2019 - Ιδέες για τον δίκο σου μοναδικό γάμο!

Χειμωνιάτικος γάμος 2019; Μην σας πιάνει πανικός! Εδώ θα βρείς τα απόλυτα trends χρωματικών συνδυασμών για το χειμωνιάτικο γάμο σου! Οι χειμωνιάτικοι γάμοι δεν είναι και τόσο συχνοί. Πολλοί επιλέγουν για το γάμο τους την άνοιξη, το καλοκαίρι ακόμη και το φθινόπωρο. Ομολογουμένως ο χειμώνας είναι η λιγότερο δημοφιλής εποχή για γάμους.

Είμαστε εδώ όμως για να σας θυμίσουμε πως ένας χειμωνιάτικος γάμος 2019 μπορεί να είναι πραγματικά μαγευτικός. Ο χειμώνας είναι μία τέλεια εποχή του χρόνου για να παντρευτείς. Κι ενώ μπορεί να αναμένατε πως στην πλειοψηφία τους οι νύφες επιλέγουν το λευκό για το χειμερινό γάμο τους, τα πλούσια, σκούρα και τολμηρά χρώματα μπλε, κόκκινο, ροζ, μοβ και φυσικά το απόλυτο μπορντώ τις κερδίζουν περισσότερο! Οι τάσεις που προβλέπονται για το χειμώνα του 2019 είναι πανέμορφες, με τόσους πολλούς μοναδικούς, εκπληκτικούς και ίσως αναπάντεχους συνδυασμούς χρωμάτων που αντικατοπτρίζουν την πανέμορφη και ζεστή αίσθηση.

Χειμωνιάτικος γάμος 2019:

Ζεστές αποχρώσεις του καφέ.

Πόσο φυσική, γήινη και ζεστή είναι μια τέτοια χρωματική επιλογή για έναν χειμερινό γάμο. Η αρμόνια αυτού του χρωματικού συνδυασμού ταιριάζει απόλυτα με τη χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα.

Χειμωνιάτικος γάμος 2019Χειμωνιάτικος γάμος 2019

Καφέ με ροζ nude.

Ανάλαφρος και ρομαντικός συνδυασμός, για έναν γλυκό χειμωνιάτικο γάμο ακόμα και το προσκλητήριο του.

Χειμωνιάτικος γάμος 2019 Χειμωνιάτικος γάμος 2019

Μπορντώ κυπαρισσί και μαύρο.

Το μπορντώ ή αλλιώς η απόλυτη τάση για έναν αριστοκρατικό χειμωνιάτικο γάμο μπλέκεται με αποχρώσεις του πράσινου και του μαύρου. Το αποτέλεσμα μας αφήνει άφωνους.

Χειμωνιάτικος γάμος 2019 Χειμωνιάτικος γάμος 2019

Γαλαζοπράσινο με καφέ.

Συνδυασμός ευτυχίας ένος σίγουρα μοναδικού γάμου. Το χιόνι, η ψυχρή απαλότητα του με το καφέ χρωμα να το ζεσταίνει, δίνει στο χειμωνιάτικο γάμος σας μια αίγλη αξεπέραστη.

Χειμωνιάτικος γάμος 2019 Χειμωνιάτικος γάμος 2019

Καφέ κόκκινο του κρασιού και σάπιο μήλο.

Ιδαίτερος συνδυασμός που «παντρεύει» το ρομαντικό-το κλασσικό και το μοντέρνο. Μοναδικό, απολαύστε τις φωτογραφίες.

Χειμωνιάτικος γάμος 2019 Χειμωνιάτικος γάμος 2019

Γκριζογάλανο με λιλά.

Αγαπημένος συνδυασμός. Χρωματισμοί παστέλ, ψυχροί αλλά και ζεστοί ταυτόχρονα, κάνουν το χειμωνιάτικο γάμο σας ανάλαφρο και αξέχαστο.

Χειμωνιάτικος γάμος 2019 Χειμωνιάτικος γάμος 2019

Τα χειμωνιάτικα χρώματα μπορεί να νομίζεις πως είναι καταθλιπτικά και μουντά. Αλλά με το σωστό συνδυασμό μπορούν αναμφισβήτητα να  το απογειώσουν κι αυτό το κάνει ο χειμωνιάτικος γάμος 2019.

Γράφει: Κατερίνα Κεχαγιά

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.